Διακοσμητικά χόρτα για τα ερημιά

Εύκολα φυτά που αναζητούν γρασίδι για εξωραϊσμό της ερήμου

Το διακοσμητικό γρασίδι είναι ένα από τα διάφορα φυτά της ερήμου που προτείνω σε ανθρώπους που θέλουν φυτά της ερήμου που είναι πολυετείς (πρέπει να τα φυτέψετε μόνο μία φορά), ανθεκτικά, χαμηλής φροντίδας, σχετικά ανθεκτικά στην ξηρασία, εύκολο να βρεθούν και αρκετά φτηνά για αγορά - αυτή είναι η μόνη στη λίστα μου που δεν έχει πολύχρωμα λουλούδια, αλλά έχουν άνθη, συνήθως φτερωτά.

Τα διακοσμητικά χόρτα είναι μεγάλα, αειθαλή φυτά. Είναι γρήγοροι καλλιεργητές που ευδοκιμούν στην θερμότητα της ερήμου και όταν λουλουδιών θα υπάρχουν μακριές μίσχοι με λοφίσματα που ανεβαίνουν από το φυτό.

Τα διακοσμητικά χόρτα εδώ δεν είναι περίεργα για το έδαφος και μπορούν να πάρουν τον ήλιο. Δεν θα δείτε διακοσμητικό γρασίδι σε πολλές λίστες συνιστώμενων θάμνων κήπων ερήμου, αλλά μου αρέσει! Δεν είναι βρώμικο, και έχει μια μεγάλη μαλακή, έρημη ματιά σε αυτό. Το διακοσμητικό χορτάρι κάνει ένα ωραίο φράγμα, έτσι μπορεί να φυτευτεί γύρω από ένα σπα ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πάρει ένα μεγάλο γωνιακό χώρο. Το διακοσμητικό γρασίδι δεν απαιτεί μεγάλη προσοχή, αλλά χρειάζεται ένα κούρεμα από καιρό. Θυμηθείτε, τα διακοσμητικά χόρτα μεγαλώνουν, γι 'αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε το χώρο για να τα αφήσετε να εξαπλωθούν.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα χόρτα τοπίου που πωλούνται στην περιοχή Phoenix είναι το Fountain Grass ή το Pennisetum setaceum , που απεικονίζεται εδώ. Παρόλο που είναι όμορφο, θεωρείται ένα χωροκατακτητικό φυτό, που μετατοπίζει τα εγγενή χόρτα, εξαπλώνεται ταχέως, τροφοδοτεί τις φωτιές και αλλάζει αρνητικά το φυσικό τοπίο της ερήμου Sonoran.

Πιο εύκολη φυτά της ερήμου
Bougainvillea
Πικροδάφνη
Lantana
Purple Sage / Texas Sage
Νεράιδα Duster
Κόκκινο πουλί του παραδείσου
Orange Jubilee
Κίτρινα κουδούνια
Μεξικάνικη Πετούνια
Μπουκάλι
Δείτε εικόνες όλων αυτών των φυτών ερήμου