Εύκολη μονάδα έρημο: μπουκάλι

Εύκολα φυτά για τους κήπους της ερήμου

Το Bottlebrush αναφέρεται μερικές φορές στο Phoenix ως Red Bottlebrush ή Little John. Το φυτό μπουκαλιών είναι ένα από τα πολλά φυτά της ερήμου που προτείνω σε ανθρώπους που θέλουν πολυετή φυτά ερήμου (πρέπει να τα φυτέψετε μόνο μία φορά), ανθεκτικά, χαμηλής φροντίδας, σχετικά ανθεκτικά στην ξηρασία, εύκολο να βρεθούν, αρκετά φθηνά για αγορά και παρέχουν υπέροχο χρώμα πολλές φορές κατά τη διάρκεια του έτους.

Δείτε εικόνες με μπουκάλια.

Το βοτανικό όνομα για μπιμπερό (μερικές φορές γραπτή βούρτσα μπουκαλιού) είναι το Callistemon . Πρόκειται για αειθαλείς θάμνους ερήμου που ανθίζουν κυρίως την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Οι θάμνοι με μπουκάλια σε αυτή την περιοχή παίρνουν πλήρη ήλιο και είναι κάπως ανεκτικοί σε ξηρασία, αλλά χρειάζονται μια πηγή νερού, όπως ένα σύστημα στάγδην. Τα φυτά μπουκαλιών νάνος, τα οποία είναι κυρίως αυτά που βλέπω γύρω από την πόλη, δεν φτάνουν πολύ ψηλά - μόλις 2 πόδια ψηλά - και είναι αειθαλή, με ένα σκούρο πράσινο φύλλο. Τα άνθη είναι κόκκινα. Υπάρχουν ποικιλίες του μπιμπερό που είναι μεγαλύτερες, και υπάρχουν δέντρα μπουκαλιών.

Το φυτό μπουκαλιών δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος καλλιεργητής. Κάνει ένα ωραίο χαμηλό θάμνο για κάτω από τα παράθυρα ή για επένδυση πεζοδρόμια ή δρόμους. Αυτοί οι θάμνοι χρειάζονται περιστασιακή περικοπή για να διατηρηθεί τακτοποιημένο και να ενισχυθεί ανθίζει την επόμενη σεζόν. Το μπουκάλι θα προσελκύσει νέκταρ που τρέφονται με πουλιά, όπως κολίβρια, καθώς και έντομα.

Πιο εύκολη φυτά της ερήμου
Bougainvillea
Πικροδάφνη
Lantana
Purple Sage / Texas Sage
Διακοσμητική χόρτο
Νεράιδα Duster
Κόκκινο πουλί του παραδείσου
Orange Jubilee
Κίτρινα κουδούνια
Μεξικάνικη Πετούνια
Δείτε εικόνες όλων αυτών των φυτών ερήμου


Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει ...