Κινητό τηλέφωνο στη Γαλλία Πληροφορίες

Το τηλέφωνο σας θα συνδεθεί στα γαλλικά δίκτυα;

Το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιείτε καθημερινά στο σπίτι μπορεί να λειτουργήσει μόνο όταν επισκέπτεστε τη Γαλλία. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να προσαρμοστούν σε διάφορα πρότυπα, ενώ τα τέλη περιαγωγής ενδέχεται να είναι υπερβολικά υψηλά. Ή είναι πιθανό να μπείτε σε ένα γαλλικό δίκτυο για πολύ λιγότερα χρήματα. Μάθετε πώς και εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο στη Γαλλία.

Πρώτα απ 'όλα, για να λειτουργήσει το τηλέφωνο ακόμα και σε όλη την Ευρώπη, πρέπει να πληροί όλα τα παρακάτω πρότυπα:

Για να προσδιορίσετε αν το τηλέφωνό σας πληροί αυτά τα πρότυπα, επικοινωνήστε με τον παροχέα ασύρματου δικτύου. Αν δεν είστε βέβαιοι ότι το άτομο ξέρει τι μιλάει, ζητήστε έναν επόπτη. Μπορεί επίσης να μπορείτε να το προσδιορίσετε κοιτάζοντας το κουτί ή το εγχειρίδιο χρήστη για το τηλέφωνό σας.

Ακόμα κι αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας στη Γαλλία, εάν χρησιμοποιείτε τον υπάρχοντα πάροχο για να περιηγηθείτε στο εξωτερικό, πρέπει να κάνετε κάποια εργασία.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με τον παροχέα σας για να δείτε εάν πρέπει να ενεργοποιήσετε την περιαγωγή στο εξωτερικό. Ρωτήστε ποια είναι τα ποσοστά για την περιαγωγή και την τοποθέτηση τοπικών κλήσεων (όπως και εσείς είστε στη Γαλλία και καλείτε τη Γαλλία) και τα τέλη για την κλήση στο σπίτι (πιθανώς το ποσοστό περιαγωγής συν μεγάλες αποστάσεις).

Εάν δεν διαθέτετε τηλέφωνο που λειτουργεί στη Γαλλία, έχετε ακόμα δύο επιλογές:

Οι ειδικοί λιανοπωλητές περιλαμβάνουν:

Δείτε επίσης:

Περισσότερες συμβουλές για ένα ταξίδι στη Γαλλία

Επεξεργασμένο από τη Mary Anne Evans