Κάμπινγκ στη δυτική Πενσυλβάνια

Από την άκρη του νερού έως το ρωσικό δάσος

Από ρουστίκ έως θέρετρο, οι χώροι κατασκήνωσης στη δυτική Πενσυλβάνια έρχονται σε πολλά μεγέθη και προσωπικότητες. Αυτό που όλοι έχουν κοινό όμως είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από τον ταραχώδη ρυθμό της καθημερινής ζωής. Συχνά βρίσκονται κοντά σε δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα και ιστορικά αξιοθέατα, οι κάμπινγκ παρέχουν ανέξοδες ευκαιρίες διακοπών και την ευκαιρία να βγούμε έξω και να απολαύσετε την πανέμορφη ύπαιθρο της δυτικής Πενσυλβανίας.

Ποιο είδος κατασκήνωσης προτιμάτε;

Δύο κρατικά πάρκα της δυτικής Πενσυλβάνια προσφέρουν κάμπινγκ πλάτης, κάποιες κάμπινγκ προσφέρουν μόνο κατασκήνωση σκηνών και δεκάδες κρατικά πάρκα και ιδιωτικά κατασκήνωση προσφέρουν κατασκήνωση για τους περισσότερους τύπους εξοπλισμού κατασκήνωσης. Τα περισσότερα campgrounds της Πενσυλβάνια έχουν ηλεκτρικές συνδέσεις και ντους, ενώ μερικά είναι ρουστίκ. Κάποιοι χώροι κατασκήνωσης έχουν ακόμη και χώρους για περιπάτους για όσους τους αρέσουν τα πράγματα λίγο πιο ιδιωτικά. Αν σας αρέσουν οι δημιουργικές σας ανέσεις, πολλά Pennsylvania κρατικά πάρκα campgrounds προσφέρουν όλο το χρόνο σύγχρονες καμπίνες camping, που διατίθενται μέσω ενός συστήματος λαχειοφόρων αγορών. Το κάμπινγκ Backcountry είναι διαθέσιμο για πιο περιπετειώδη στις περισσότερες περιοχές του Εθνικού Δρυμού Allegheny.

Τι σας αρέσει να κάνετε όταν στρατοπεδεύετε;

Εκτός από τις δραστηριότητες που παραδοσιακά θεωρούνται ως μέρος ενός εκδρομικού περιπάτου - πεζοπορία, ποδηλασία, κολύμβηση, βαρκάδα, ψάρεμα και μελέτες φύσης - πολλά ιδιωτικά campgrounds της Πενσυλβάνια προσφέρουν πρόσθετες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων προγραμματισμένων δραστηριοτήτων, πισίνες, κέντρα αναψυχής και παιχνιδιών , βραδινή διασκέδαση, σνακ μπαρ και κατάστημα κατασκήνωσης.

Νερό, ηλεκτρικά και αποχέτευσης για RVers είναι διαθέσιμα στα περισσότερα καταυλισμούς της Δυτικής Πενσυλβανίας και πολλά ιδιωτικά campgrounds προσφέρουν ακόμα καλωδιακή τηλεόραση και τηλεφωνικές συνδέσεις. Μερικοί χώροι κατασκήνωσης της Πενσυλβανίας, συμπεριλαμβανομένης μιας χούφτας κρατικών πάρκων, επιτρέπουν επίσης στους κατασκηνωτές να φέρουν τα κατοικίδια ζώα μαζί για να απολαύσουν το υπαίθριο πάρκο.

Σχεδιάζοντας το Camping Trip

Τα περισσότερα κρατικά πάρκα και δημόσια campgrounds στην Πενσυλβάνια ανοίγουν τη δεύτερη Παρασκευή του Απριλίου (την ημέρα πριν από την πρώτη ημέρα της πέστροφας) και κλείνουν την τρίτη Κυριακή του Οκτωβρίου. Ορισμένοι κατασκηνωτικοί χώροι της Πενσυλβάνια είναι ανοιχτοί μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου (την επομένη της τελευταίας ημέρας εποχής ελάφια) και μερικές παραμένουν ανοικτές όλο το χρόνο. Οι ντουζιέρες σε αυτά τα campgrounds ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών Οκτωβρίου έως Απριλίου. Ημέρα μνήμης μέσω της Ημέρας Εργασίας είναι η πολυάσχολη στιγμή για τους περισσότερους κατασκηνώσεις της Πενσυλβανίας και συμπίπτει με τη λειτουργία των περισσότερων χώρων κολύμβησης και εποχιακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Pennsylvania Campground Κρατήσεις

Τα περισσότερα κατασκήνωση στην Πενσυλβανία είναι διαθέσιμα μέσω προκαταβολών. Παρόλο που δεν απαιτείται, συνιστώνται κρατήσεις στα περισσότερα δημόσια και ιδιωτικά campgrounds. Λίγα ακόμα ρουστίκ κρατικά πάρκα πάρκινγκ δεν δέχονται κρατήσεις, που λειτουργούν σε ένα πρώτο έρχονται, πρώτη εξυπηρετούν βάση.