Ολλανδική Χώρα των Θαυμάτων

Με το κάστρο υπογραφής στην είσοδό του, η ολλανδική χώρα των θαυμάτων αντιμετωπίζει τα νεώτερα παιδιά σαν βασιλικό. Οι περισσότερες από τις βόλτες της είναι προσανατολισμένες στο set 12 και κάτω και ακόμη και οι νεότεροι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα περισσότερα από τα αξιοθέατα όταν συνοδεύονται από έναν ενήλικα. Μην ξεχάσετε να φέρετε τα μαγιό. Η Λιμνοθάλασσα του Δούκα (Duke είναι μωβ δράκος) διαθέτει μια διαδραστική δομή νερού με διαφάνειες νερού.

Το πάρκο προσφέρει πολλές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Storytime με την πριγκίπισσα, έναν από τους χαρακτηριστικούς χαρακτήρες της Ολλανδικής Υπαίθρου.

Προσφέρει επίσης ειδικές εκδηλώσεις, όπως Fall Farm Fest, Happy Hauntings Halloween γιορτή (που δεν είναι πολύ τρομακτικό), και Winter Wonderland κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Ολλανδικά Θαύματα

Το πάρκο διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από βόλτες, εκθέσεις, βόλτες με νερό, εκδηλώσεις και αξιοθέατα που απευθύνονται στα μικρότερα παιδιά, συμπεριλαμβανομένου του ξύλινου Coaster, του Lady Gray River Boat γύρω από τους βοτανικούς κήπους του πάρκου και τις διαφάνειες και αξιοθέατα του Duke's Lagoon.

Ολλανδικές Θαυμάσιες Σημαντικές Πληροφορίες

Η είσοδος στο πάρκο περιλαμβάνει όλες τις βόλτες, τα αξιοθέατα και τις παραστάσεις. Τα παιδιά 2 και τα νεώτερα εισάγονται δωρεάν. Μειωμένες τιμές είναι διαθέσιμες για ηλικιωμένους (60 ετών και άνω). Για τους επισκέπτες που φθάνουν 3 ώρες πριν το κλείσιμο πάρκου είναι διαθέσιμα μειωμένα λυκόφρενα. Διατίθενται 2 ημερών. Combo εισιτήρια για Ολλανδός Wonderland και Hersheypark είναι διαθέσιμα.

Ολλανδική Χώρα των Θαυμάτων είναι ανοιχτή Μάιο έως Οκτώβριο.

Διεύθυνση: 2249 Lincoln Hwy, Lancaster, ΡΑ 17602.

Οδηγίες στην ολλανδική χώρα των θαυμάτων

Από τη Φιλαδέλφεια:
Pennsylvania Turnpike (I-76W) για να βγείτε από το 286. 222 Νότου έως 30 Ανατολικά προς Coatesville. 30 Ανατολικά άκρα. Συνεχίστε με 3 φώτα. Η ολλανδική χώρα των θαυμάτων βρίσκεται στα αριστερά στο τέταρτο φως.

Από Allentown / NJ:
I-78 W σε 222 Νότια έως 30 Ανατολικά προς Coatesville. 30 Ανατολικά άκρα.

Συνεχίστε με 3 φώτα. Η ολλανδική χώρα των θαυμάτων βρίσκεται στα αριστερά στο τέταρτο φως.

Από τη Βαλτιμόρη:
Διαδρομή 83Ν προς Υόρκη, ΠΑ. Πάρτε την έξοδο 21Α στη διαδρομή 30 Ανατολή. Ακολουθήστε τις πινακίδες για 30 ανατολικά προς Φιλαδέλφεια. 30 Ανατολικά άκρα. Συνεχίστε με 3 φώτα. Η ολλανδική χώρα των θαυμάτων βρίσκεται στα αριστερά στο τέταρτο φως.

Από το Wilmington, DE:
Διαδρομή 41 Βόρεια έως Διαδρομή 30 Δυτικά. Συνεχίστε στη διαδρομή 30 West, περίπου 11 μίλια. Η ολλανδική χώρα των θαυμάτων είναι στα δεξιά.