Εκδηλώσεις του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ - 2016

Το Αρκάνσας έχει μια ταραχώδη ιστορία με φυλετική ισότητα. Το Central High χρησιμεύει ως μόνιμη υπενθύμιση του αγώνα για ισότητα. Ενώ έχουμε τους δικούς μας ήρωες σε αυτόν τον αγώνα, όπως η Daisy Gatson Bates και η Little Rock Nine, ο Martin Luther King, νεώτερος είναι ήρωας για όλους όσους αγωνίζονται για ελευθερία και αξιοπρέπεια για όλους.

Αν επισκέπτεστε μόνο το Αρκάνσας ή δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ, η τοποθεσία του Κεντρικού Υψηλού Μουσείου είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία του Αρκάνσας με φυλετική ισότητα.

Το πολιτιστικό κέντρο Mosaic Templars Cultural Centre είναι ένα ακόμα εξαιρετικό μέρος για να γνωρίσετε τους Αφροαμερικανούς στο Αρκάνσας.

Ο βασιλιάς γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1929. Η γιορτή του γιορτάζεται την τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου. Ο Δρ Κινγκ δολοφονήθηκε στο ξενοδοχείο Lorraine στο κοντινό Μέμφις. Αυτό το ξενοδοχείο έχει μετατραπεί στο υπέροχο Εθνικό Μουσείο Πολιτικών Δικαιωμάτων και είναι επίσης ένα ωραίο μέρος για να προβληματιστείτε για τις διακοπές του βασιλιά.

18 Ιανουαρίου:

Διαβάστε για την ιστορία του Αρκάνσας: