Πόλεις και χωριά της επαρχίας Maricopa

Ποιες κοινότητες βρίσκονται εντός της κομητείας Maricopa, Αριζόνα;

Maricopa County βρίσκεται στο κέντρο της Αριζόνα και είναι ένας από τους 15 κομητείες στην Αριζόνα. Η περιφέρεια Maricopa έχει περισσότερους ανθρώπους από οποιονδήποτε άλλο νομό AZ. Από τις 10 μεγαλύτερες πόλεις της Αριζόνα , 9 από αυτές βρίσκονται στην επαρχία Maricopa. Η μόνη πόλη στην κορυφή 10 που δεν είναι Tucson , η οποία βρίσκεται στην κομητεία Pima.

Γενικά, όταν αναφέρομαι στο "Μεγάλο Φοίνιξ" ή στο "Metro Phoenix", αναφέρομαι στην περιοχή του μετρό ("MSA") όπως ορίζεται από την απογραφή των ΗΠΑ .

Αυτό δεν είναι το ίδιο με το Maricopa County.

Οι πόλεις της επαρχίας Maricopa, Αριζόνα

Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των πόλεων και των πόλεων εδώ. αρκεί να πούμε ότι όλες αυτές οι περιοχές είναι ενσωματωμένες με κάποιο είδος τοπικά εκλεγμένων συμβουλίων και είτε ένας δήμαρχος είτε ένας διευθυντής. Αυτά τα μέρη με ("Τ") μετά το όνομα ενσωματώνονται ως πόλεις.

  1. Apache Junction *
  2. Avondale
  3. Είδος καστανιάς
  4. Carefree (T)
  5. Cave Creek (T)
  6. Κηροποιός
  7. El Mirage
  8. Συντριβάνι (T)
  9. Gila Bend (Τ)
  10. Gilbert (Τ)
  11. Glendale
  12. Καλή χρονιά
  13. Γουαδελούπη (Τ)
  14. Πάρκο Litchfield
  15. Οροπέδιο
  16. Paradise Valley (T)
  17. Peoria
  18. Φοίνιξ
  19. Queen Creek (Τ) **
  20. Scottsdale
  21. Εκπληξη
  22. Tempe
  23. Tolleson
  24. Wickenburg (T)
  25. Youngtown (Τ)

* Το Apache Junction είναι εν μέρει στο Maricopa County αλλά το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ζει στην πλευρά του Pinal County.
** Queen Creek βρίσκεται στην κομητεία Maricopa? ένα μέρος του βρίσκεται στην κομητεία Pinal, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού βρίσκεται στην κομητεία Maricopa.

Άλλες μεγάλες κοινότητες στην περιφέρεια Maricopa, Αριζόνα

Ορισμένες κοινότητες που ίσως έχετε ακούσει δεν είναι στην πραγματικότητα πόλεις ή πόλεις.

Είναι απλά μεγάλες μη ενσωματωμένες περιοχές που βρίσκονται στο Maricopa County. Επειδή έχουν πάνω από λίγους ανθρώπους που ζουν εκεί, θεωρούνται αρκετά σημαντικοί για να χαρακτηριστούν ως CDP (Απογραφή Προσδιορισμένης Θέσης) από την Απογραφή των ΗΠΑ. Αυτά μπορεί να θεωρηθούν νοτιοανατολικά νησιά , αλλά πολλά νησιά νομού είναι μόνο μικρές εκτάσεις γης.



Ίσως να είστε εξοικειωμένοι με αυτά τα CDP εντός του Maricopa County που δεν είναι τεχνικά ούτε πόλη ούτε πόλη:

  • Aguila (δυτικά του Φοίνιξ)
  • Ανθμός (βόρεια του Φοίνιξ)
  • Morristown (βορειοδυτικά, κοντά στην Peoria)
  • Νέος ποταμός (βόρεια του Φοίνιξ)
  • Ρίο Βέρντε (βορειοανατολικά της Σκοτσντέιλ)
  • Sun City (βορειοδυτικά του Φοίνιξ)
  • Sun City West (βορειοδυτικά του Φοίνιξ)
  • Κυρ Λίμνες (νοτιοανατολικά του Φοίνιξ)
  • Tonopah (δυτικά του Φοίνιξ)
  • Wittman (βορειοδυτικά, κοντά στο Wickenburg)

Υπάρχουν μερικά ονόματα κοινότητας που δεν βρίσκονται σε αυτές τις λίστες που βρίσκονται στο Maricopa County, αλλά δεν είναι πόλεις, πόλεις ή ακόμη και CDPs. Είναι στην πραγματικότητα μόνο γειτονιές μέσα στην πόλη του Φοίνιξ. Αν ψάχνετε για περιοχές όπως Ahwatukee, Sunnyslope ή Laveen ελέγξτε τα αστικά χωριά της Phoenix listing .

Εξακολουθείτε να νομίζετε ότι μου έλειπε κάποια; Τι γίνεται με το Arrowhead, το Vistancia, το Ranch DC, το Grayhawk και το Ocotillo; Τι γίνεται με το βουνό της ερήμου, την τριλογία και το πάρκο Marley; Αυτές δεν είναι πόλεις και δεν είναι πόλεις, αν και αρκετές από αυτές είναι αρκετά μεγάλες για να είναι πόλεις. Αυτές είναι απλώς η κύρια προγραμματισμένη κοινότητα . Όλα βρίσκονται σε μια από τις πόλεις ή τις πόλεις που αναφέρονται παραπάνω.