Εξωτερικές ταινίες στην Αλεξάνδρεια

Αυτό το καλοκαίρι, δείτε δωρεάν ταινίες εξωτερικού χώρου στη Βόρεια Βιρτζίνια

Η Αλεξάνδρεια φιλοξενεί τρεις σειρές δωρεάν υπαίθριων ταινιών κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών και σε ορισμένες περιπτώσεις πέφτει σε πτώση:

Φέρτε μια κουβέρτα ή μια πτυσσόμενη καρέκλα για να απολαύσετε δωρεάν ταινίες στην καρδιά της Βόρειας Βιρτζίνια. Σχεδιάστε ένα βράδυ φιλικό προς την οικογένεια ή το κάνετε νύχτα. Πάρτε ένα καλάθι για πικνίκ ή έρχεστε νωρίς και απολαύστε ένα ελαφρύ δείπνο από το Chick-fil-A ή την πίτσα του Domino. Κορυφή με παγωτό από το Ben & Jerry's.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση οποιασδήποτε επίδειξης καλώντας την τηλεφωνική γραμμή άμεσης επικοινωνίας της Αλεξάνδρειας στο (703) 746-5592.

Ρίξτε μια ματιά σε ένα χάρτη της Αλεξάνδρειας για να βρείτε καθένα από τα κινηματογραφικά κέντρα.

Cinema Εξωτερική Ταινίες Del Ray

Οι εξωτερικές ταινίες Cinema Del Ray εμφανίζονται σε τρεις βραδιές του Σαββάτου στο Mt. Κέντρο Αναψυχής Vernon, 2701 Commonwealth Ave. στην Αλεξάνδρεια. Θα υπάρχει εκεί μέχρι τις 7 το βράδυ (και το σούρουπο) και θα δείτε πρόσφατα κυκλοφόρησε τίτλους φιλικοί προς την οικογένεια στις 17 Ιουνίου, 15 Ιουλίου και 19 Αυγούστου. Οι ταινίες περιλαμβάνουν:

Comcast Φεστιβάλ Κινηματογράφου Εξωτερικού

Οι ταινίες στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της υπαίθρου Comcast εμφανίζονται στο Waterfront Park, 1 Print Street, στην Αλεξάνδρεια. Όπως πάντα, θα υπάρχει εκεί μέχρι τις 7 το βράδυ (και το σούρουπο) και θα δείτε τους τίτλους που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, φιλικοί προς την οικογένεια στις 14 και 15 Ιουλίου. Οι ταινίες περιλαμβάνουν:

Σινεμά Σάββατο στην Κάρλυ

Για το Σινεμα Σάββατο στο Carlyle, οι δωρεάν ταινίες θα προβληθούν το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου. Βρίσκεστε στην οδό John John Carlyle, στην πλατεία John Carlyle στην περιοχή Carlyle της Αλεξάνδρειας από την δύση του ηλίου και θα δείτε εξαιρετικές κλασικές ταινίες.

Οι ταινίες και οι ημερομηνίες περιλαμβάνουν:

Άλλες επιλογές στην ευρύτερη ζώνη DC

Αν δεν βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σε αυτήν τη λίστα, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές σε μεγαλύτερη απόσταση στη μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή, οι περισσότερες από τις οποίες είναι δωρεάν. Δείτε τι παίζει σε άλλες υπαίθριες κινηματογραφικές αίθουσες :