Μπελίζ Travel τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο

Ο Αύγουστος θεωρείται "λίγο στεγνός" του Μπελίζ, με τη μέση βροχόπτωση να πέφτει σημαντικά στη μέση της υγρής περιόδου της χώρας.

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας υγρός, ζεστός μήνας στο μεγαλύτερο μέρος του Μπελίζ . Οι μέσες θερμοκρασίες είναι παραπλανητικές επειδή αισθάνεται συχνά δέκα ή περισσότερους βαθμούς θερμότερος από το θερμόμετρο που διαβάζει. Ο αέρας είναι έντονα οργισμένος και τροπικός. Οι καταιγίδες είναι συνήθως καταρρακτώδεις, αλλά σύντομες, και είναι εύκολο να τρέξουν σε εσωτερικούς χώρους και να περιμένουν να περάσουν.

Μέσος όρος Αυγούστου και Σεπτεμβρίου

Εκδηλώσεις τον Αύγουστο

Εκδηλώσεις τον Σεπτέμβριο

Συμβουλές για Ταξίδια τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο

Κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Costa Maya τον Αύγουστο και της Ημέρας της Ανεξαρτησίας το Σεπτέμβριο, συνιστώνται κρατήσεις προκαταβολών για την εξασφάλιση διαμονής.

Ο καιρός του Μπελίζ είναι πολύ ιδιοσυγκρασιακός, αλλά οι Μπελίζες ασχολούνται καθημερινά με τη ζωή του. Γνωρίζετε ότι όταν πρόκειται για ντουλάπα, το κρύο και το περιστασιακό είναι το κλειδί. Φέρνοντας μια ομπρέλα ή πόντσο δεν θα βλάψει ποτέ.

Το πιο σημαντικό, μην αφήσετε ποτέ μια βροχερή μέρα να καταστρέψει τις διακοπές σας! Την επόμενη μέρα θα φέρει πιθανώς λαμπερό ηλιοφάνεια.