Σαντάλες La Source Γρενάδα All-Inclusive Resort

Το πρώτο σάντουιτς στη Γρενάδα

Η Γρενάδα είναι ένα ωοειδές νησί στη νοτιοανατολική Καραϊβική που βρίσκεται περίπου 500 μίλια από την ακτή της Βενεζουέλας. Παρόλο που είναι γνωστό ως το Spice Island - λόγω του μοσχοκάρυδου, του σμέουρου και του κακάου που αναπτύσσονται εδώ - είναι επίσης γνωστό ως ειδυλλιακός προορισμός στην παραλία.

Τον Δεκέμβριο του 2013, τα Sandals Resorts προστέθηκαν στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο των all-inclusive ακινήτων, μετατρέποντας το πρώην LaSource Resort των 17 στρεμμάτων της Γρενάδα σε ένα ακίνητο Sandals που εκτείνεται από την παραλία μέχρι τους πρόποδες των βουνών.

Μετά την άφιξή σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Maurice Bishop, καθαρά έθιμα και την ανάληψη των αποσκευών σας, μια δωρεάν μεταφορά από / προς το αεροδρόμιο σας μεταφέρει στο θέρετρο σε περίπου πέντε λεπτά. Θα οδηγηθείτε στο σαλόνι για check-in. Το θέρετρο προσφέρει νεοφερμένους που συναντώνται εδώ δύο φορές την ημέρα προσανατολισμό.

Διαμονή στο Sandals Γρενάδα

Τα ζευγάρια επιλέγουν από τα 225 δωμάτια και τις σουίτες στα τρία "χωριά" του Sandals Grenada - συστοιχίες κατοικιών με μερικές ξεχωριστές εγκαταστάσεις - πριν φτάσουν. Ως συνήθως, το Sandals έχει ένα ζαλιστό αριθμό κατηγοριών δωματίων - 20 διαμορφώσεις που διαδίδονται σε όλη την ιδιοκτησία - γι 'αυτό μην κάνετε κράτηση μέχρι να ξέρετε ακριβώς τι παίρνετε και να πάρετε αυτό που θέλετε. Αυτά είναι τα τρία τμήματα:

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν έπιπλα από μαόνι, δάπεδα με πλακάκια και μπανιέρες. Παρέχουν επίσης κλιματισμό, αξεσουάρ, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλέφωνο, ανεμιστήρα οροφής, ιδιωτικό μπάνιο και ντους, βάση iPod, καλωδιακή τηλεόραση, μηχανή για καφέ και τσάι, θυρίδα ασφαλείας και σίδερο και σιδερώστρα. Το Wi-fi είναι δωρεάν για τους επισκέπτες που καταλαμβάνουν το Club Sandals ή υψηλότερες κατηγορίες καταλυμάτων. Η υπηρεσία μπάτλερ είναι διαθέσιμη στις 75 κορυφαίες σουίτες του θέρετρου.

Δείπνο στο Sandals LaSource Γρενάδα

Τα σανδάλια περιστρέφουν τον κόσμο για να βρουν εννέα επιλογές για φαγητό που περιλαμβάνουν:

Ορισμένα εστιατόρια απαιτούν κρατήσεις για δείπνο (και καταλαβαίνω ότι οι Sandalites γνωρίζουν ότι κάνουν αυτές τις κρατήσεις μόλις φτάσουν). Επιπλέον, υπάρχει μπουφές σοκολάτας μίας ώρας την εβδομάδα.

Τα ζευγάρια που έχουν εγγραφεί σε καταλύματα Butler και Club Sandals δικαιούνται υπηρεσία δωματίου.

Δραστηριότητες στο Sandals LaSource Γρενάδα

Ελπίζοντας για μια απλή κολύμβηση και ηλιοθεραπεία; Τα Sandals Grenada αντιπροσωπεύουν μια κλασική παραλία και πισίνα. Ακόμη και αν δεν κάνετε κράτηση δωματίου με ιδιωτική πισίνα, μπορείτε να κολυμπήσετε σε οποιαδήποτε από τις μεγαλύτερες πισίνες γλυκού νερού και ποταμών. Τα υπεράκτια αθλήματα περιλαμβάνουν ψαροντούφεκο, καταδύσεις και καταδύσεις Hobie catamarans, που διοργανώνονται από το Aqua Centre.

Βρείτε καταφύγιο από τον ήλιο στο κλιματιζόμενο γυμναστήριο και στο Red Lane Spa.

Τη νύχτα υπάρχει ζωντανή μουσική, με τους ήχους reggae, calypso, λατινικά και καραϊβικά χαλύβδινα βαρέλια που ακούγονται κάτω από τα αστέρια. Περπατήστε κατά μήκος της παραλίας τη νύχτα. Ή αν αισθάνεστε κοινωνικοί, ενταχθούν σε άλλα ζευγάρια δίπλα σε πυρκαγιά.

Παντρεύεται στο Sandals LaSource Γρενάδα

Τα σανδάλια παραμένουν η πρώτη επιλογή για ένα γαμήλιο γάμο ή γαμήλια γιορτή.

Είναι δυνατόν να έχετε έναν ελεύθερο, αν και μέτριο γάμο, εάν μένετε για έξι νύχτες ή περισσότερο. είναι επίσης δυνατή η πληρωμή για την αναβάθμιση σε μια πιο περίτεχνη, προσαρμοσμένη εκδήλωση με περισσότερους επισκέπτες. Με το Sandals "Το γάμο σας, το στυλ σας" διαδραστικό εργαλείο σχεδιασμού γάμου, τα ζευγάρια μπορούν να σχεδιάσουν, να τιμολογήσουν και ακόμη και να κλείσουν την εκδήλωσή τους online.

Τι είναι διαθέσιμο αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται

Τα σανδάλια έχουν την πεποίθηση ότι προσφέρει "πιο έγκυρα εγκλείσματα από οποιοδήποτε άλλο θέρετρο στον πλανήτη" - το οποίο μπορεί να είναι ακριβές. Παρ 'όλα αυτά, τα ακόλουθα γλυκαντικά ταξίδι είναι διαθέσιμα για μια τιμή:

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα: Τι λένε οι άνθρωποι

Αποσπάσματα από το TripAdvisor και στο διαδίκτυο:

"Τα δωμάτια του South Seas είναι πιο απομακρυσμένα από την παραλία."

"Τα ζευγάρια που κάνουν κράτηση μονάδας χαμηλότερου επιπέδου στο κτίριο Pink Gin μπορεί να τα βρουν θορυβώδη."

"Αν είστε λάτρεις της θάλασσας, αυτό που βρίσκεται στο θέρετρο δεν είναι τόσο μακρύ. Αλλού στο νησί, το Grand Anse Beach - που εκτείνεται σε σχεδόν δύο μίλια - θεωρείται ότι είναι από τις κορυφαίες παραλίες του κόσμου".

"Ανάλογα με το πότε φθάνετε, οι καρέκλες πισίνας μπορεί να είναι σε μικρή απόσταση. Οι Butlers φροντίζουν τους πελάτες τους διατηρώντας και κρατώντας καρέκλες."

"Κάποια μπανιέρες σε μπαλκόνια απέχουν μόλις λίγα μέτρα από τους δημόσιους διαδρόμους και είναι ανοιχτά σε όλα τα μάτια, όπως και στην πρόσβαση στην" ιδιωτική "πισίνα.

"Μην ξεχνάτε να συσκευάζετε το σπρέι σκουπιδιών, αν και το θέρετρο ομίχλησε τα εδάφη, τα κουνούπια μπορεί να είναι ένα πρόβλημα."

"Το φαγητό στα εστιατόρια που κάνουν κρατήσεις μπορεί να είναι μια πρόκληση αν δεν κάνετε κράτηση μόλις φτάσετε ή έχετε έναν μπάτλερ".

"Μερικοί από τους τραγουδιστές είναι μεγάλα ταλέντα."

"Φιλικότερο, πιο εξυπηρετικό και ευαίσθητο προσωπικό στην Καραϊβική".

Ετοιμος να φύγω?

ΣΑΝΔΑΛΙΑ LaSOURCE GRENADA RESORT
Τ.Θ. 1636
Παραλία Pink Gin
Άγιος Γιώργος, Γρενάδα
Τηλέφωνο: 473 444 2556

Ελέγξτε τις τιμές τώρα