Το τρομακτικό αγρόκτημα αποκριών αγριολούλουδων του Knott 2016

Αποκριές στο Knotts Berry Farm

Το Scary Farm του Knott αναλαμβάνει το θεματικό πάρκο του Knott's Berry Farm μετά από το σκοτάδι με εννέα λαβύρινθους, πέντε ζώνες κινδύνου, 5 εμπειρίες τρομοκρατικών επιθέσεων και όλες τις σουβέρ που τρέχουν στο σκοτάδι. Το Scary Farm του Knott είναι μια πιο ξεκούραστη εμπειρία από ό, τι οι πιο φιλόδοξες νύχτες τρόμου αποκριών στα Universal Studios . Οι 1000 χαρακτήρες περιπλάνησης περιαγωγής είναι συνήθως πιο διασκεδαστικοί από τρομακτικό. Αρκετά για να σας κάνει να πηδήσετε, αλλά πιθανώς να μην προκαλέσετε εφιάλτες.

(Για το πιο φιλικό στην οικογένεια ημερήσια εκδήλωση, δείτε το Spooky Farm του Knott.)

Το Hollow είναι μια νέα ζώνη κινδύνου που θα σας οδηγήσει στον κόσμο των Αφαλών Ιππέων και των αδερφών του. Συμμετέχει στο χορευτικό πάρτι Fiesta de los Muertos, στο The Boardwalk, το Deadly 7 με τα τέρατα που αντιπροσωπεύουν τις επτά θανατηφόρες αμαρτίες, ενώ η αρχική ορμητική πόλη Ghost Town Streets ζωντανεύει τα ημι-ανθρώπινα, μισό-ζώα τέρατα.

Για το 2016 η αποκάλυψη των ζόμπι, Black Ops: Infected, έχει επανασχεδιαστεί. Είναι ακόμα ένα βιντεοπαιχνίδι ζωντανής δράσης όπου οι επισκέπτες οπλίζονται με όπλα λέιζερ για να πολεμήσουν ζόμπι σε δρόμους και υπονόμους. Θα συναντήσετε τα φαντάσματα του δαίμονα Σαμουράι στο νέο λαβύρινθο Shadow Lands . Ο κόκκινος αχυρώνας είναι γεμάτος από σαρκοφάγα ζώα που λεηλατούν τους ανθρώπους.

Η επιστροφή των αγαπημένων συμπεριλαμβάνει το PARANORMAL, INC., Το οποίο διαθέτει ψηλά αεροσκάφη και τρομάξεις. Ήταν ένας από τους αγαπημένους νέους λαβύρινθους του αποκριόμενου ανταποκριτή μας πέρυσι.

Θα έχετε επίσης μια άλλη ευκαιρία να δείτε την παγωμένη Βασίλισσα Χιονιού και τους Πολεμιστές της Βίκινγκ στο λαβύρινθο του The Dead of Winter . Η νεράιδα του δοντιού . Βουντού - Τάξη του Φιδιού. Ο τάφος του Gunslinger: Αυξάνεται η Σελήνη του αίματος.

Αυτή τη χρονιά, τα τέσσερα δωμάτια Skeleton Key , συμπεριλαμβανομένου ενός στο Μουσείο Πράσινης Μάγισσας στην πόλη φάντασμα, είναι αυτόνομα αξιοθέατα, που δεν αποτελούν μέρος των λαβυρίνθων, που δεν λειτούργησαν τόσο καλά πέρυσι.

Η Elvira, η Mistress of the Dark, επιστρέφει με μια νέα παράσταση μουσικής, χορού και κωμωδίας, τον Danse Macabre της Elvira . Το Hanging επιστρέφει στο Calico Stage με κωμωδία δολοφόνων και ακροβατικά.

Το Fright Lane με Skeleton Key είναι ένα VIP μπροστά από το εισιτήριο γραμμής το οποίο δίνει προτεραιότητα πρόσβασης σε 9 λαβύρινθους και ξεκλειδώνει 4 μυστικές αίθουσες που δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες χωρίς το Skeleton Key.

Εάν θέλετε επίσης να κάνετε βόλτες - 14 είναι ανοιχτά - το ξεχωριστό βραχιολάκι Fast Lane προσφέρει προτεραιότητα πρόσβασης σε μερικές από τις κορυφαίες βόλτες στο πάρκο. Τόσο η επιλογή Fright Lane όσο και η επιλογή Fast Lane απαιτούν πρόσθετη αμοιβή πάνω από την είσοδο του Scary Farm.

Στο πάρκο διατίθενται αναψυκτικά, όπως μπύρα.

Το τρομακτικό αγρόκτημα του Knott Λεπτομέρειες:

Διεύθυνση: Beach Blvd έξοδος από το 91 αυτοκινητόδρομο στο πάρκο Buena
Ημερομηνίες: 22 Σεπτεμβρίου - 31 Οκτωβρίου 2016, Πέμπτη έως Κυριακή, και Δευτέρα 31 Οκτωβρίου
Ώρες: 7 μ.μ. - 2 π.μ. Κυρ-Σαβ, όλες τις υπόλοιπες ημέρες 7 μ.μ. - 1 π.μ.
Τα εισιτήρια: presale $ 40-52, τιμή πύλης $ 72, εισιτήρια + συνδυασμούς γεύματος και τα εισιτήρια ταχείας λωρίδας επίσης διαθέσιμα, διασκεδαστική περίοδος περνάει διαθέσιμη. ελέγξτε το Goldstar.com για εισιτήρια έκπτωσης.
Χώρος στάθμευσης: $ 20, διαθέσιμο πριν από την αγορά
Ιστοσελίδα: www.knotts.com/scaryfarm/
Συμβουλή: Οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να φορούν κοστούμια

Ο Οδηγός Επισκεπτών Berry Farm του Knott

Ακολουθεί η Έκθεση 2016 του ανταποκριτή μας αποκριών Luiggi Svagelj.

2016 Αναθεώρηση: Knott πολύ τρομακτικό, αλλά σίγουρα πολύ διασκέδαση!

Πήγα στο Scary Farm του Knott που δεν είχε ξαναεπισκεφτεί ποτέ και ήταν πραγματικά ενθουσιασμένος για το τι είχε η νύχτα για μένα. Όταν μπήκα, η καπνιστή ατμόσφαιρα με έκανε αυτόματα να αρχίσω να προετοιμάζω τον εαυτό μου για μια μακρά νύχτα από αυτό που ήλπιζα ότι θα ήταν τρομακτικό λαβύρινθο και διασκέδαση.

Κλειδιά Σκελετών

Φέτος το Knott's έχει κάτι που αποκαλούν Rooms Skeleton Key. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για την ιδέα, επειδή ήταν κάτι καινούργιο για μένα και επίσης καινούργιο για το πάρκο με τη σημερινή του μορφή ως ελεύθερα αξιοθέατα. Τα βασικά δωμάτια Skeleton είναι τέσσερις διαφορετικές περιπέτειες μικρότερης κλίμακας που μπορεί κανείς να προχωρήσει για μια πρόσθετη τιμή. Αποφάσισα να ξεκινήσω συμπληρώνοντας πρώτα αυτά. Τα τέσσερα δωμάτια είναι "Visions", "ZOZO", "Prey" και "Slasher". Θα πω ότι δεν ήταν εύκολο να βρεθούν αυτά τα δωμάτια, καθώς δεν υπήρχαν σημάδια που να τους δείχνουν οπουδήποτε.

Το Prey ήταν το πρώτο δωμάτιο στο οποίο πήγα όταν έφτασα. Εκεί πήρα την πρώτη μου γεύση από το Scary Farm του Knott. Με χαιρέτησα ένας ψηλός αγρότης που φώναζε σε μένα να τον ακολουθήσει στο αγρόκτημα του όπου οι πεινασμένοι αδελφοί του περίμεναν να «φάνε». Το μυαλό μου άρχισε να αναρωτιέται σε τι ακριβώς είχα φτάσει. Ο αγρότης μου έδωσε ένα φανάρι και μου είπε να πάω, δεν ξέρω γιατί, αλλά άρχισα να τρέχω με ένα σπριντ. Σύντομα συνειδητοποίησα ότι η περιοχή δεν ήταν τόσο μεγάλη και εγώ πάγωσα, το χειρότερο από όλα, το φως του φανάρι δεν λειτούργησε και ήταν τελείως σκοτεινό τώρα. Ξαφνικά ένιωσα ένα χέρι στον ώμο μου και ορκίζομαι ότι έτρεξα τόσο γρήγορα για να προσπαθήσω να βγω από εκεί. Η πραγματική εμπειρία ήταν πάνω από αρκετά γρήγορα, αλλά ήταν πραγματικά απολαυστική.

Το Visions ήταν ένα από τα πιο cool και πιο διασκεδαστικά πράγματα της νύχτας. Ένιωσα σαν να βρισκόμουν σε ένα επεισόδιο κυνηγών φαντασμάτων και ήταν δουλειά μου να καταλάβω τι συμβαίνει στην αίθουσα. Μου είπαν μια πίσω ιστορία για μια μάγισσα και κάποια πνεύματα πριν δοθεί ένας φανταστικός ανιχνευτής, ένα gadget που θα καταγράψει την εικόνα ενός φάντασμα όταν επισήμανε σε ορισμένα αντικείμενα. Μετά την αποκάλυψη ορισμένων φαντασμάτων, ο οδηγός συνέχισε την ιστορία. Είναι πραγματικά το πιο διαλογικό από όλα τα πλήκτρα σκελετών και κατά τη γνώμη μου αυτό που θέλετε να προσπαθήσετε να πάτε πρώτα αφού δεν υπάρχει άλμα γραμμής εδώ και οι γραμμές είναι συνήθως μακρές.

Το ZOZO μου έδωσε το πιο περίεργο συναίσθημα. Ένας καταθέτης περιουσίας σας καθοδηγεί μέσα από μια σύνοδο πνευματικών συμβουλίων που είναι μια αργή κατασκευή σε κάποιο demon hocus pocus. Αυτό ήταν ένα από τα πιο αδύναμα δωμάτια, επειδή η ιστορία πήρε τόσο πολύ χρόνο για να εγκαταστήσει ότι ποτέ δεν με φοβάται πραγματικά, αλλά με είχε την αίσθηση μεγαλύτερη έκπληξη.

Το τελικό δωμάτιο Skeleton Key είναι το Slasher , το οποίο ήταν το χειρότερο του τσαμπιού. Θα πρότεινα αν είστε πατημένος για το χρόνο, παρακάμπτοντας αυτό. Η φωνητική ιστορία απλώς δεν έχει νόημα και καταστρέφει όλη την εμπειρία. Τελικά, όταν ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αποκάλυψη, το πρόσωπο μοιάζει τόσο ψεύτικο που δεν με φοβόταν, απλώς με έκανε να γελάσω.

Μετά από να περάσει και από τα τέσσερα βασικά δωμάτια του σκελετού, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα για κάποια πραγματική τροπή και κατευθύνθηκε προς τους λαβύρινθους. Πήρα πρώτα όλους τους νέους λαβύρινθους, πριν τελειώσω τη νύχτα με τους λαβύρινθους που υπήρχαν εκεί τα προηγούμενα χρόνια.

Κοστούμια στο Knotts Scary Farm

Red Barn (Νέο)

Αυτός ήταν ο πρώτος λαβύρινθος που πέρασα. Η υπόθεση είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα, αλλά η εκτέλεση λείπει. Η ιδέα εδώ στο κόκκινο αχυρώνα είναι ότι τα ζώα πεθαίνουν, καταστρέφονται και τρώνε ανθρώπους. Οι άνθρωποι σφαγιάζουν τα ζώα και τους ανθρώπους που τους τρώνε ή δημιουργούν κομμάτια τέχνης από αυτά. Δεν ήταν ξεκάθαρο, αλλά ήταν γελοίο. Θα είμαι ειλικρινής και λέω ότι εντυπωσιάστηκα από το ντεκόρ και το σύνολο που χτίστηκε, αλλά ήταν μια χαμένη όταν ήρθε στο να είναι τρομακτικό. Θα ήταν καλός λαβύρινθος για να ξεκινήσετε με το εάν εισάγετε τα τρομακτικά πράγματα για πρώτη φορά και δεν θέλετε να φοβάστε πολύ.

Σκιά εδάφη (νέα)

Ο λαβύρινθος Shadow Lands κάνει μια εκπληκτική δουλειά ψυχαγωγίας και εκδήλωσης φόβου. Υπάρχει μια τόσο δροσερή και δημιουργική ιστορία που λέγεται, ότι θα συνιστούσα σε όλους να δοκιμάσουν αυτό το λαβύρινθο τουλάχιστον μία φορά. Ο λαβύρινθος με θέμα το Σαμουράι ήταν πραγματικά ένα θαύμα για να περπατήσετε. Σε ένα δωμάτιο, το κεφάλι ενός άνδρα κόβεται από ένα σπαθί σαμουράι. Ήταν πολύ φοβερό. Τότε σας λένε να επιλέξετε τη μοίρα σας. Έπρεπε να αποφασίσω αν θα πάω αριστερά ή δεξιά. Ήταν μια ωραία ιδέα, εκτός από το ότι ανεξάρτητα από τον τρόπο που επιλέγετε, περνάτε από την ίδια πόρτα και τον ίδιο λαβύρινθο. Οι Σαμουράι άλματα, πετούν και βγαίνουν από την ξυλογλυπτική. Συνολικά ήταν ένας από τους καλύτερους λαβύρινθους και έχει καλή δουλειά να εκτελεί το θέμα του.

Ειδικές Ops: Μολυσμένες (Νέες)

Αυτό ήταν το αγαπημένο μου μέρος ολόκληρης της νύχτας. Είναι σαν κάτι από μια ταινία. Σας δίνεται ένα πυροβόλο όπλο και επιφορτισμένος με σκοποβολή ζόμπι. Θα μπορούσα να έχω ζητήσει έναν καλύτερο λαβύρινθο; Η απάντηση είναι όχι, γιατί είχα μερικά από τα πιο διασκεδαστικά να περάσει από αυτό το λαβύρινθο. Ήμουν στρατιώτης που αγωνιζόταν στον μεγάλο πόλεμο εναντίον των νεκρών και ήταν απλώς τόσο διασκεδαστικό το περπάτημα μέσα από αυτή την καταστραμμένη ουτοπία. Ο σχεδιαστής αυτού του λαβύρινθο έκανε μια απολύτως εκπληκτική δουλειά. Δημιούργησε μια εντελώς νέα πόλη και έκανε την εμπειρία 100 φορές καλύτερη. Είναι, ωστόσο, ένα γρήγορο περιβάλλον και βρήκα τον εαυτό μου ενεργά κινούμενο. Η ιστορία που αναφέρθηκε σε όλες τις στάσεις και τις ενημερώσεις είναι επίσης ενδιαφέρουσα. Ειλικρινά θα σας συνιστούσα να πάτε εδώ πρώτα μόλις μπείτε στο πάρκο, επειδή αυτός ο λαβύρινθος είχε τη μακρύτερη γραμμή, αλλά πιστέψτε με ότι αξίζει εντελώς.

Paranormal Inc.

Αυτός είναι ένας από τους πιο θεατρικούς λαβύρινθους στο Knott και έχει μεγάλη χρήση ειδικών εφέ και αυταπάτων. Το καλύτερο μέρος για αυτό το λαβύρινθο είναι ότι όταν σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα μονοπάτι, μπορείτε πραγματικά να περάσετε από δύο διαφορετικούς λαβύρινθους. Έτσι, αν έχετε χρόνο, επιστρέψτε στη σειρά και κάντε ξανά αυτόν τον λαβύρινθο, αλλά αυτή τη φορά πηγαίνετε στην αντίθετη διαδρομή. Διάλεξα την αριστερά και οδηγήθηκα σε ένα ψυχικό θάλαμο με ανατριχιαστικές νοσοκόμες και ψυχολόγους. Η άλλη πλευρά είναι μια δαιμονική διαδρομή με δαίμονες, περισσότερο αίμα απ 'ότι σε νοσοκομείο, και άλμα φοβίζει. Έτσι πάρτε το δηλητήριό σας.

Ο νεκρός χειμώνας

Μου άρεσε πραγματικά αυτό το λαβύρινθο. Σκεφτείτε ένα crossover μεταξύ της ταινίας Frozen και Krampus . Σίγουρα είχε μερικά από τα καλύτερα κοστούμια και animatronics, τα οποία πρόσθεσαν στη φοβερή ατμόσφαιρα του λαβύρινθου. Ωστόσο, οι φοβισμένοι δεν ήταν πάντοτε μέχρι το ίδιο. Θα περίμενε κανείς τον τρομακτικό άλμα πριν ακόμα συμβεί. Έχει ένα δροσερό μέρος, που περιλάμβανε ένα λαβύρινθο καθρέφτη, το οποίο ήταν διασκεδαστικό. Για να συνοψίσω αυτό το λαβύρινθο δεν ήταν εξαιρετικά τρομακτικό, αλλά ήταν διασκεδαστικό να δούμε πώς χρησιμοποιήθηκαν η στολή και τα κοστούμια. Έτσι κρατήστε αυτό κατά νου όταν αποφασίζετε πού να ξεκινήσετε τη νύχτα σας.

Αυτό είναι όπου η νύχτα μου άρχισε να παίρνει πολύ λιγότερο τρομακτικό. Αυτοί οι επόμενοι λίγοι λαβύρινθοι θα συνιστούσαν σε όσους αναζητούν αρχάριους λαβύρινθους και τα παιδιά που πιθανώς θα απολάμβαναν τα παιδιά.

Φάρσα ή κέρασμα

Δεν μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το λαβύρινθο, γιατί απλά είχε μια τέτοια βασική ιστορία που όποιος περνούσε μέσα από αυτό το έχει δει κάποια στιγμή στη ζωή του. Υπάρχει μάγισσα και προσπαθεί να φάει μερικά παιδιά. Τα κοστούμια ήταν δροσερά και τα ίδια τα δωμάτια ήταν διακοσμημένα και σχεδιασμένα με έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο, αλλά αυτό είναι όλος αυτός ο λαβύρινθος πραγματικά προσφέρει. Όσον αφορά τη φρίκη, έλειψαν εντελώς το σημάδι, θα το συνιστούσα σε παιδιά και ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν αργά μέχρι τα πιο φοβερά πράγματα.

Η νεράιδα των δοντιών

Αυτός ο επόμενος λαβύρινθος ήταν ανατριχιαστικός και έστειλε ρίγη κάτω από τη σπονδυλική μου στήλη, αλλά ήταν λόγω των στηρίγματα και τα κομμάτια. Οι πραγματικοί ηθοποιοί δεν φαινόταν να ήθελαν να είναι εκεί. Το οποίο είναι λυπηρό και ίσως είχαν μόλις μια νύχτα, αλλά ήταν τόσο αργά για να ξεπροβάλλουν ότι δεν θα σας φοβίσουν, απλά να σας σταματήσουν στις διαδρομές σας προτού σας επιτρέψουν να συνεχίσετε το περπάτημα. Να είστε προειδοποιημένοι εάν έχετε οποιουδήποτε είδους ανησυχητικό φόβο που περιλαμβάνει, δόντια ή οδοντίατρο, μην έρχεστε κοντά σε αυτό το μέρος.

Voodoo: Τάγμα του Φιδιού

Καθώς μπήκα σε αυτό το λαβύρινθο, είχα μεγάλες ελπίδες να δω μερικά δροσερά αποτελέσματα βουντού και να σκεφτώ τόσους πολλούς τρόπους που θα μπορούσαν πραγματικά να κάνουν αυτό το λαβύρινθο τόσο πολύ διασκεδαστικό και τρομακτικό. Ωστόσο, στα πρώτα δυο λεπτά, πήγα τόσο βαρετά, γιατί δεν υπάρχει καμία ιστορία που να λέγεται εδώ. Δεν είναι τρομακτικό καθόλου και πάνω από αυτό, ένας από τους ηθοποιούς περπάτησε πέρασε από μένα και μιλούσε με τον φίλο της και είπε "Πρέπει να πάω, είμαι εξαντλημένος και θα πάω σε διάλειμμα." Να μην είναι κρίσιμος, αλλά το σπάσιμο του τέταρτου τοίχου είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνει ένας μισθωμένος ηθοποιός. Καταστρέφει εντελώς την υπόλοιπη εμπειρία, γιατί θέλετε να νιώσετε σαν να είστε σε ένα νέο κόσμο. Όταν η ψευδαίσθηση θρυμματιστεί, καταστρέφει όλη την εμπειρία. Μέχρι το τέλος του, ήμουν ευγνώμων να είμαι έξω. Ήταν τόσο συγκεχυμένη και βαρετή, χάθηκε σίγουρα το σήμα, και ελπίζω ότι θα αντικατασταθεί το επόμενο έτος από κάτι καλύτερο.

Ο τάφος του Gunslinger

Πώς το θέτω. Αν θέλετε να περπατήσετε μέσα από ένα λαβύρινθο που ποτέ δεν θα σας φοβίσει και ουσιαστικά σας κάνει να θέλετε να πάτε στο σπίτι, τότε αυτός είναι ο λαβύρινθος για σας. Δεν υπήρχε καμία χρήση της δημιουργικότητας ή άλμα φοβίζει ότι είναι βασικά το χειρότερο πράγμα στο Knott. Μισώ το να είναι κρίσιμο, αλλά γίνεται τόσο προβλέψιμο που ξέρετε πότε γυρίζετε τη γωνία εκεί θα υπάρχει κάποιος εκεί για να σας φοβίσει. Η έλλειψη ιστορίας δεν βοήθησε ούτε την περίπτωσή της. Εάν υπάρχει ένας λαβύρινθος που θέλετε να παραλείψετε, είναι σίγουρα αυτό. Πραγματικά ήθελα να ήταν πολύ καλύτερα, γιατί είχε ένα δροσερό θέμα, αλλά απλά δεν λειτούργησε καθόλου και η εκτέλεση του ήταν τόσο φοβερή. Μην έρχεστε οπουδήποτε κοντά σε αυτό, εκτός αν είστε απλά περίεργοι να μάθετε γιατί είναι τόσο κακό.

Ζωντανές Ζώνες

Οι ζώνες τρόμου προσδίδουν σίγουρα στον παράγοντα φόβου. Είχαν διαφορετικά θέματα για διάφορα τμήματα του πάρκου. Υπάρχει πολύς καπνός που απελευθερώνεται και ο φωτισμός είναι πολύ χαμηλός, οπότε ήταν πιο εύκολο να τρομοκρατηθεί από τα τέρατα, τους κλόουν, και τα φαντάσματα της ημέρας των νεκρών που περπατούν γύρω. Ήμουν αρκετά τυχερός να τρέξω στον Αδιαφορούμενο Ιππέα που περιπλανιζόταν γύρω. Είναι μια δροσερή ψευδαίσθηση που έχουν δημιουργήσει, οπότε να είστε προσεκτικοί για αυτόν. Απόλαυσα πραγματικά τις ζώνες κινδύνου, επειδή δεν πήραν μεγάλη προσοχή μακριά από τίποτα, αλλά προστέθηκαν στη συνολική ατμόσφαιρα της νύχτας.

Συμβουλές για την επίσκεψη Scary Farm Knott

Τώρα καταλαβαίνω γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν στο Scary Farm Knott, και πραγματικά είχα μια φοβερή νύχτα. Ήταν τόσο διασκεδαστικό να βιώνεις κάτι νέο και ως επί το πλείστον πολύ καλά εκτελεσμένο. Θα παραδεχτώ, φοβόμουν μερικές φορές και απολάμβανα ορισμένους λαβύρινθους πάνω από άλλους. Ένα πράγμα που θα σας συνιστούσα να πάρετε, είναι το πέρασμα του Fright Lane, επειδή υπάρχουν πολλοί λαβύρινθοι εδώ και θέλετε να προσπαθήσετε να περάσετε όσο μπορείτε.

Χάρτης της περιπέτειας σας όταν φτάσετε εκεί και σχεδιάσετε μια διαδρομή, έτσι είναι ευκολότερο να γνωρίζετε πού πηγαίνετε, γιατί δεν υπάρχει κυριολεκτικά κανένα φως. Τράβηξα το τηλέφωνό μου για να δω το χάρτη τουλάχιστον 15 φορές, επειδή υπάρχει τόση καπνού παντού. Η συν πλευρά είναι αν βρείτε χρόνο, όλα τα κυλίνδρους είναι ακόμα σε λειτουργία και πρακτικά δεν έχουν γραμμές, οπότε αν χρειαστεί ένα διάλειμμα από τις φοβίες θα πρότεινα hopping σε μια περιπέτεια και χαλάρωση. Φέρτε άνετα παπούτσια και παιχνίδια για να διασκεδάσετε τον εαυτό σας, επειδή ορισμένες γραμμές είναι μακριές, και το πάρκο είναι μεγάλο έτσι θα περπατάτε πολύ. Το Scary Farm του Knott είναι περισσότερο επικεντρωμένο στην οικογένεια από κάποια άλλα αποκριτικά πάρκα θερινών πάρκων της Νότιας Καλιφόρνιας και εξυπηρετούν αυτή την αγορά καλά. Εάν το έχετε υπόψη σας, δεν θα απογοητευτείτε. Ίσως να μην αισθάνεστε πάντα φοβισμένοι, αλλά σίγουρα θα έχετε μεγάλη διασκέδαση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε @KnottsScaryFarm και #ScaryFarm για να παρακολουθήσετε τις τελευταίες φοβίες.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.

Για τα μικρότερα παιδιά, το Spooky Farm του Knott είναι μια γιορτή της αποκριάς κατά τη διάρκεια της ημέρας σε όλο το Knott's Berry Farm τα σαββατοκύριακα τον Οκτώβριο. Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά από τρία έως έντεκα. Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα να φορούν κοστούμια και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό κοστουμιών. Η εκδήλωση επεκτάθηκε πέρυσι από το Camp Snoopy σε ολόκληρο το πάρκο και φέτος προστέθηκαν επιπλέον θεματικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για να βοηθήσουν να συνδεθεί το γεγονός μαζί.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να πάνε σε τέχνασμα ή θεραπεία, να κάνουν χειροτεχνίες και να συμμετέχουν σε άλλη διαδραστική διασκέδαση γύρω από το πάρκο. Υπάρχει επίσης ένας μη-πολύ-τρομακτικός στοιχειωμένος λαβύρινθος.

Για το 2016, θα γιορτάσουν την 50ή επέτειο της κινούμενης ειδικής τηλεόρασης, είναι η Μεγάλη Κολοκύθα, ο Τσάρλι Μπράουν με ειδικές εκδηλώσεις στο Ghost Town και οι χαρακτήρες Peanuts θα εκτελέσουν τη ζωντανή παράσταση, The Monsters Are Coming, Charlie Brown , στο Camp Snoopy. Στη γκαλερί Ghastly στην αίθουσα χορού Boardwalk, θα βρείτε το Monsterpiece Theatre, ένα μουσείο με τρομακτικό πολιτισμό και μια ευκαιρία για τα παιδιά να εμφανίζουν τα "τέρατα" τους.

Το Fiesta Village θα φιλοξενήσει μια μη τρομακτική γιορτή Dia de Los Muertos και θα μάθει για τις μεξικάνικες διακοπές.

Τοποθεσία: Beach Blvd. στο Buena Park , ένα μίλι νότια της εθνικής οδού 91 (Artesia) και δύο μίλια νότια της εθνικής οδού Santa Ana
Ημερομηνίες: Σαββατοκύριακα τον Οκτώβριο, συν 31 Οκτωβρίου
Ώρες: 10 π.μ. έως 4 μ.μ.
Κόστος: Περιλαμβάνεται με εισδοχή στο πάρκο
Πληροφορίες: www.knotts.com, Εισιτήρια Έκπτωσης

2015 Spooky Farm Review του Knott (ανανέωση 2016 μετά την εκδήλωση)

Ο φιλικός προς την οικογένειά μου ανταποκριτής αποκριών, ο Jamie Rector και η οικογενειακή του έκθεση:

Τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένοι και δεν μπορούσαν να περιμένουν να φτάσουν στο Knotts Spooky Farm ! Κατά την είσοδο, η 5χρονη μου ήταν απασχολημένη να μας παρακαλεί να πάμε στις αγαπημένες της βόλτες. Ο Hubby και εγώ υποσχέθηκα σε αυτήν και στον αδελφό της δύο ετών που βρισκόταν σε κάποια βόλτα, αφού φτάσαμε σε κάποια από τις ειδικές αποκριές διασκέδασης.

Επιτρέψτε μου να πω ότι δεν είμαστε κάτοχοι κάρτας εποχής. Δεν είναι η πρώτη μου φορά στο πάρκο, αλλά είναι η πρώτη μου φορά στο Knotts Spooky Farm και την πρώτη μου φορά στο πάρκο του συζύγου μου. Τα παιδιά πήγαν μια φορά πριν.

Ο χάρτης που μας έδωσαν ήταν αρκετά ασαφής και δεν μας έδωσε πραγματικά ορόσημα για να βρούμε τον δρόμο μας. Δεν υπήρχαν σημάδια για να βοηθήσουν. Έτσι, περάσαμε μια απογοητευτική μακρά περίοδο ψάχνοντας για το Spooky Hollow Maze. Αφού περάσαμε από όλες τις αγαπημένες τους βόλτες στο Camp Snoopy και ψάχναμε για λίγο, συνέβη στο λαβύρινθο.

Το εσωτερικό ήταν ωραίο. Ο 2χρονος μου είχε χώρο για να τρέξει και για να εξερευνήσετε μέσα σε μια πολύ χαριτωμένη και φιλική προς το παιδί, ημι-περιορισμένη περιοχή. Υπήρχαν τεράστιες, πολύχρωμες κολοκύθες, μικρές κολοκύθες και κάθε μέγεθός τους. Είναι διακοσμημένο με στοίβα, αράχνες και τα πλέγματα τους και άλλα δροσερά εφέ. Το ομόφωνα αγαπημένο μας ήταν η περιστρεφόμενη σήραγγα κολοκύθας.

Δεν θα το έκανα λεγόμενο λαβύρινθο, καθώς ήταν περισσότερο από μια αποκριτική περιοχή αποκριών. Στο τέλος της διαδρομής, θα μπορούσατε να αγοράσετε μια μικρή κολοκύθα για $ 5 για να διακοσμήσετε πρίν braving το πάρκο και πάλι. Μετά από περίπου 10 λεπτά, ο 5χρονος μου ρώτησε για τις βόλτες και πάλι. Ακόμα και επέλεξε την κολοκύθα υπέρ της πορείας!

Συνεχίσαμε λοιπόν στο Sierra Sidewinder και ενώ ήθελε να πάρει πίσω, μιλήσαμε για να ψάξουμε για το Creepy Crawler Cabin, το οποίο ακουγόταν αρκετά δελεαστικό για τα παιδιά. Αγαπούν τα σφάλματα!

Και πάλι, ο ασαφής χάρτης δεν βοήθησε. Περνούσαμε σε μέρη που πιστεύαμε ότι μπορεί να έχουν δίκιο. Μόλις αυτό δεν φάνηκε να βοηθά, ζητήσαμε από πολλούς υπαλλήλους, κανείς από τους οποίους δεν είχε ιδέα. Συνεπώς, συνεχίσαμε να προσπαθούμε να μεταφράσουμε το χάρτη και το πεδίο εφαρμογής του περιβάλλοντος για τυχόν πινακίδες για να μας δείξουν το δρόμο, αλλά τίποτα. Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα από το κυνήγι και να βρούμε κάποιο φαγητό και στη συνέχεια να περιμένουμε "τα τέρατα έρχονται, Τσάρλι Μπράουν".

Υπήρξε ένα πλήθος για την παράσταση. Ο Τσάρλι Μπράουν, ο Snoopy και οι άλλοι χαρακτήρες τραγουδούσαν και χόρευαν με τα αγαπημένα κλασσικά Halloween, όπως το Monster Mash, ο γιατρός των μαγισσών, η οικογένεια των Adams, το Ghost Busters και πολλά άλλα.

Ήταν μια διασκεδαστική και διαδραστική παρουσίαση για τα παιδιά. Ακριβώς το σωστό μήκος για τα μικρά παιδιά, που δεν έχουν πολύ χρόνο προσοχής.

Προσπαθώντας να κολλήσει με το θέμα Απόκριες, υπήρχαν περισσότερες υποσχέσεις των βόλτες, όπως ψάχναμε για την ανατριχιαστική καμπίνα Crawler. Μετά από περισσότερους αγώνες με το χάρτη και τον τόπο μας, περισσότερο κυνήγι για εργαζόμενους που πραγματικά ήξεραν πού να μας καθοδηγήσουν, βρήκαμε την Monster Masquerade Ball. Μέσα από την ωραία κλιματιζόμενη αίθουσα χορού, με το δροσερό, σκοτεινό, σκοτεινό φωτισμό που δημιουργήθηκε, έπιασαμε να ακούσουμε τα παιδιά να μας κοροϊδεύουν με καραόκε καθώς τα παιδιά μου έκαναν μάσκες. Σίγουρα τους άρεσε η κατασκευή της μάσκας. Ζήτησα από έναν υπάλληλο εκεί όπου ήταν το Creepy Crawler και δεν γνώριζε πραγματικά. Βρήκα κάποιον που θα μπορούσε να μας πει πώς να φτάσει εκεί, αλλά σίγουρα δεν ήταν εύκολο μονοπάτι. Στρίψτε δεξιά εδώ, πέρα ​​από όλα τα κτίρια (αγνοήστε όλους τους πιθανούς άλλους δρόμους που αναρωτιέστε αν είναι το σωστό) και είναι στα σιδηροδρομικά μονοπάτια και κάτω από κάποια άλλα μονοπάτια. Μπά! Ακούγεται σαν ένα επικό ταξίδι.

Συμφώνησε ότι η ύπαρξη καλύτερων χαρτών και πινακίδων θα βοηθούσε και ανέφερε ότι υπήρχε στην πραγματικότητα μια πολιτική κατά των σημείων. Εγώ, ως φιλοξενούμενος, ελπίζω ότι η στάση θα αλλάξει. Θα εκτιμούσα πολύ κάποια σημάδια και καλύτερους χάρτες.

Αυτές οι οδηγίες του υπαλλήλου μας έκαναν στο Creepy Crawler Cabin. Ήμασταν τυχεροί να την βρούμε. Αξίζει την αναμονή και την αναζήτηση. Αποδείχθηκε ότι ήταν το αγαπημένο μέρος των παιδιών μου στην απολαυστική Απόκριες. Και οι δύο κράτησαν ραβδώσεις και κατσαρίδες. Ewwww! Το αγαπούσαν. Κοίταξα τα δροσερά κρανία και όλα τα μεγάλα, συντηρημένα πλάσματα. Νυχτερίδες, μαύρες χήρες, σκορπιές και πολλά άλλα. Μπορούν να πάρουν τόσα πράγματα και να εξερευνήσουν. Επίσης, μάθαμε ότι πρόκειται για ένα χρόνο μάθησης στο Knott's, όχι ιδιαίτερα για το Halloween. Υπάρχουν μερικές διακοσμήσεις αποκριών που προστέθηκαν για να δώσουν τη διάθεση του Halloween. Τα παιδιά μου ξόδεψαν τον περισσότερο χρόνο εδώ οπουδήποτε.

Το log ride είναι η νέα αγαπημένη μας διαδρομή και το highlight του ταξιδιού, ακολουθούμενη από την Creepy Crawler Cabin. Νομίζω ότι όσοι έχουν περάσματα εποχής ίσως είχαν διαφορετική εμπειρία. Μάλλον ήξεραν πώς να βρίσκουν τα πάντα γρήγορα και είχαν βιώσει όλες τις τακτικές βόλτες και τα χαρακτηριστικά και αναζητούσαν κάτι νέο. Για εμάς, το δέλεαρ του Halloween δεν ήταν αρκετά ισχυρό ενάντια στο δέλεαρ και την περιέργεια για το ίδιο το πάρκο.

Εύχομαι όλα τα αποκριάτικα γεγονότα να είναι όλα σε ένα μέρος, ώστε να μπορούμε να επικεντρωθούμε σε αυτό και να βγούμε έξω όπως επιθυμούμε, αντί να ξοδεύουμε τόσο πολύ χρόνο να περιπλανηθούμε σε όλο το πάρκο ψάχνοντας για δύσκολα να βρούμε γεγονότα. Θα είχαμε περισσότερο χρόνο να απολαύσουμε παρά χρόνο που σπαταλήσαμε την αναζήτηση. Συνολικά, ο καθένας είχε πολύ χρόνο και θα το κάνει ξανά.

Περισσότεροι πόροι του Knott's Berry Farm: