Η στροφή της Μελβούρνης

Εάν σχεδιάζετε να οδηγήσετε στη Μελβούρνη , προσέξτε τα σήματα "στροφή" - και προετοιμαστείτε να στρίψετε δεξιά από την αριστερή λωρίδα.

Περίεργο? Κάποιοι οδηγοί το σκέφτονται, και κάποιοι πηγαίνουν έξω από το δρόμο τους για να αποφύγουν τους δρόμους της Μελβούρνης με έντονες στροφές.

Ενα πρόβλημα...

... είναι ότι συνήθως στρίβετε δεξιά από τη δεξιά λωρίδα της κυκλοφορίας σας.

Έτσι, όταν δείτε το σημάδι του γάντζου της Μελβούρνης, πρέπει να μετακινηθείτε γρήγορα στην αριστερή λωρίδα, μια συχνά αδύνατη εργασία όταν η κυκλοφορία είναι βαριά.

Προετοιμάσου

Γενικά, οι στροφές των γάντζων πρέπει να γίνονται όταν στρίβετε δεξιά όταν μοιράζεστε το δρόμο με τραμ προς το αμέσως δεξιά σας. Πρέπει να υπάρχει μια πινακίδα στροφής αριστερά μπροστά από σας στη διασταύρωση.

Εάν βρίσκεστε σε έναν δρόμο χωρίς γραμμές τροχιάς δίπλα σας, θα αποφύγετε τις στροφές του άγκιστρου και θα στρίψετε δεξιά από τη δεξιά λωρίδα της ροής της κυκλοφορίας σας.

Ταραγμένος?

Εάν είστε νέοι στο γάντζο στροφές, ναι, μπορεί να είναι τόσο σύγχυση και exasperating, και είστε επίσης πιθανό να χάσετε τη σειρά σας, αν είστε αλιεύονται σε λάθος λωρίδα.

Κάνοντας το γάντζο

Αφού πρέπει να στρίψετε δεξιά και να δείτε το σημάδι στροφής του άγκιστρου, μετακινήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε στην αριστερή λωρίδα.

Στο πράσινο φως, προχωρήστε σε αυτή τη λωρίδα σε ένα σημείο όπου μπορείτε να στρίψετε δεξιά στη σωστή λωρίδα στο δρόμο που θέλετε να εισάγετε.

Σε αυτό το σημείο, αποκλείετε την επισκεψιμότητα από τα αριστερά. Αλλά αυτό είναι εντάξει επειδή έχουν σταματήσει στο κόκκινο φως.

Όταν αυτό το κόκκινο φως γίνει πράσινο, στρίψτε δεξιά γρήγορα στο δρόμο που θέλετε να πάτε.

Η σταματημένη κυκλοφορία που ήταν νωρίτερα στα αριστερά σας, σας ακολουθεί στο πράσινο φως.

Εύκολος?

Λοιπόν, ίσως όχι για νέους επισκέπτες στη Μελβούρνη.

Παρακολουθήστε για το σημάδι στροφής που απεικονίζεται σε αυτή τη σελίδα, όταν είναι απαραίτητη μια στροφή με γάντζο για μια σωστή στροφή. Και ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται εδώ για να κάνετε το γάντζο.