Νήσος θησαυρών στο Wisconsin Dells

Ψάχνετε για το Indoor Waterpark του νησιού Treasure Island στο Wisconsin Dells; Το 2004, το νησί Treasure και δύο άλλες ιδιότητες συγχωνεύθηκαν για να σχηματίσουν ένα megaresort που συλλογικά τώρα γνωστό ως Mt. Olympus Water & Theme Park .

Ιστορικό: Treasure Island Resort

Το Treasure Island Resort ήταν ένα δημοφιλές θέρετρο εσωτερικού πάρκου στο Wisconsin Dells, το αυτοαποκαλούμενο "Waterpark Capital of the World", το Wisconsin Dells είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής οικογενειακός προορισμός στα Midwest.

Βρίσκεται στο νότιο-κεντρικό τμήμα του κράτους, το Wisconsin Dells έχει έναν πληθυσμό γύρω στα 2.700 και πάνω από δύο δεκάδες θέρετρα με εσωτερικούς και εξωτερικούς υδάτινους χώρους. Οι κοντινότερες πόλεις είναι το Madison, το Wisconsin και το Milwaukee.

Άλλα αξιοθέατα της περιοχής περιλαμβάνουν εκδρομές με σκάφος, γκολφ, γκολφ και μίνι γκολφ, θαλάσσια σπορ, ιππασία, μουσεία και καζίνο. Το νησί του θησαυρού (τώρα ο Όλυμπος) και το μεγαλύτερο μέρος της δράσης βρίσκεται στην κύρια λωρίδα γνωστή ως Wisconsin Dells Parkway.

Το Θέμα και το Υδραγωγείο του Όλυμπου

Βρίσκεται σε 300 στρέμματα, με πολλαπλά καταλύματα και θεματικά πάρκα, αυτό είναι το είδος του χώρου όπου οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε πολλά αξιοθέατα. Εισαγωγή στο Mt. Το Waterpark και το θεματικό πάρκο Olympus είναι δωρεάν με τη διαμονή σας. Παίρνετε επίσης μια μέρα μπόνους και το πάρκο την ημέρα αναχώρησής σας. '

Mt. Η Olympus περιλαμβάνει δύο θεματικά πάρκα και δύο θαλάσσια πάρκα:

Το θέρετρο διαθέτει ένα κύριο ξενοδοχείο και πολλά κοντινά μικρότερα μοτέλ και ξενοδοχεία. Όλα είναι βαμμένα μπλε και άσπρο σύμφωνα με το ελληνικό θέμα.

Αυτό είναι ένα θέρετρο όλο το χρόνο με εσωτερικά και εξωτερικά αξιοθέατα. Το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε το υπαίθριο θεματικό πάρκο και το υδάτινο πάρκο. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, συμπεριλαμβάνεται σκι, σωλήνωση ή χιονοσανίδα με τη διαμονή σας.

Επισκεφτείτε το Mt. Το θέρετρο Olympus Theme & Waterpark Resort

Ελέγξτε τιμές στο Mt. Olympus Water and Theme Resort
Εξερευνήστε τις επιλογές ξενοδοχείων στο Wisconsin Dells

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!