Επισκεφτείτε το Βανκούβερ BC για Οικογενειακές Διακοπές

Το Βανκούβερ π.Χ. είναι ένας υπέροχος προορισμός για οικογενειακές αποδράσεις σε όλες τις εποχές του χρόνου. Πολλά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης προέρχονται από το θεαματικό σκηνικό της, με δασικά δάση λίγα μόλις λεπτά από τη θάλασσα και μίλια παραλιών.

Ακολουθεί μια σειρά εξωσχολικών προτάσεων για το Βανκούβερ, σε κάθε εποχή. Για γενικότερες συστάσεις όλο το χρόνο, το guidebook.com για το Βανκούβερ προτείνει την εξερεύνηση της Chinatown, ενοικίαση ποδηλάτου, μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασία στο πάρκο Stanley Seawall.

Το Stanley Park είναι ένα κορυφαίο τουριστικό αξιοθέατο και είναι επίσης το σπίτι του Miniature Railway (πιο κάτω) και του Ενυδρείου του Βανκούβερ, το οποίο είναι ίσως το πιο δημοφιλές αξιοθέατο για οικογένειες. Εάν η επίσκεψή σας περιλαμβάνει μερικές βροχερές καιρικές συνθήκες στο Βανκούβερ, το κεφάλι για διασκέδαση στο εσωτερικό του Science World , το κορυφαίο μουσείο της πόλης για οικογένειες.

Καλοκαίρι
Το Βανκούβερ έχει χιλιόμετρα από παραλίες για να απολαύσει το καλοκαίρι, όπως οι ισπανικές τράπεζες και ο αγγλικός κόλπος - δείτε το About.com's Vancouver BC ιστοσελίδα για λεπτομέρειες. Οι ισπανικές τράπεζες βρίσκονται ανάμεσα στη μοντέρνα γειτονιά του Kitsilano και την πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου BC, και είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για οικογένειες λόγω των πολύ ρηχών υδάτων: κατά την άμπωτη, τα παιδιά μπορούν να βουτήξουν και να βουτήξουν για μερικά εκατοντάδες πόδια ακτή. (Μην περιμένετε κρυστάλλινα νερά σε καμία από αυτές τις παραλίες, αν και!) English Bay , εν τω μεταξύ, βρίσκεται στην είσοδο του Stanley Park και κοντά στην υπαίθρια πισίνα με θαλασσινό νερό το καλοκαίρι και τη δεύτερη παραλία.



Μια άλλη σκέψη για το καλοκαίρι: κάντε μια ημερήσια εκδρομή στη θεαματική πεζοπορία στο χιονοδρομικό κέντρο Whistler-Blackcomb , μια ώρα και μισή. Μπορείτε ακόμη να απολαύσετε ένα πλούσιο γεύμα σε μπουφέ στο βουνό. Η διαδρομή προς τα πάνω, στον γραφικό δρόμο Sea-to-Sky , είναι μια απόλαυση από μόνη της, με υπέροχη θέα στα νησιά, τα βουνά και τη θάλασσα.

Επίσης, το καλοκαίρι είναι διασκεδαστικό το Blackcomb Family Adventure Zone - διαβάστε περισσότερα για το Whistler-Blackcomb τους καλοκαιρινούς μήνες .

Πτώση
Το Βανκούβερ είναι κατά κάποιο τρόπο περισσότερο από ένα γιγαντιαίο πάρκο παρά από μια πόλη και οι οικογένειες μπορούν να απολαύσουν μια πτώση σε πολλά υπαίθρια μέρη. Για να αναφέρουμε μερικές επιλογές: τη γέφυρα Suspension Capilano (καθώς και πολλά ελεύθερα μονοπάτια πεζοπορίας στην περιοχή του ποταμού Capilano). Cypress Mountain; Grouse Mountain, όπου θα πάρετε μια (πληρωμένη) βόλτα σε μια γόνδολα για πεζοπορία πάνω στο βουνό. και Queen Elizabeth Park, το οποίο είναι επίσης το σπίτι στο όμορφο Bloedel Conservatory. Ένα άλλο υπέροχο μέρος για να περπατήσετε είναι το καράβι στο Δυτικό Βανκούβερ, το οποίο βρίσκεται απέναντι από τη Γέφυρα της Πύλης Λιοντάρια και βλέπει στο Stanley Park.

Επίσης, εξετάστε ένα ημερήσιο ταξίδι στο νησί Bowen . Οδηγήστε ή πάρτε το λεωφορείο για το Horseshoe Bay (μισή ώρα από το κέντρο της πόλης, με το αυτοκίνητο, περίπου μία ώρα με το λεωφορείο) και στη συνέχεια επιβιβαστείτε στην BC Ferries Queen of Capilano για 15 λεπτά οδικώς από το Snug Cove, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον πάγο κρέμα και εστιατόρια λίγα μόλις βήματα από την αποβάθρα των πορθμείων ή ξεκινήστε με μια βόλτα στο πάρκο Crippen.

Χειμώνας
Οι οικογένειες που επισκέπτονται το Βανκούβερ τον Δεκέμβριο μπορούν να βρουν μερικά υπέροχα μέρη για να απολαύσουν τις οθόνες φωτισμού διακοπών. Στο Στάνλεϊ Παρκ, κάθε χρόνο οι Πυροσβέστες του Βανκούβερ πραγματοποιούν Bright Nights: Η είσοδος γίνεται με δωρεά και οι οικογένειες συρρέουν εδώ, πολλοί από τους οποίους πηγαίνουν στο Τρένο των Χριστουγέννων στο Miniature Railway του Stanley Park.



Επίσης όμορφα για να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου είναι οι βοτανικοί κήποι Van Dusen, που φωτίζονται με το Φεστιβάλ Φώτων. Ο οδηγός μας για το Βανκούβερ έχει περισσότερες προτάσεις για Κορυφαία Χριστούγεννα & Εκδηλώσεις Διακοπών .

Ανοιξη
Η άνοιξη είναι μια ιδιαίτερα καλή εποχή για να επισκεφθείτε το Βανκούβερ: τα δέντρα είναι σε άνθηση και τα νάρκισσους είναι έξω, όμως οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν το ημερήσιο και νυχτερινό σκι σε απόσταση μόλις μισής ώρας. Αμφιβάλλω ότι οποιοδήποτε μεγάλο αστικό κέντρο έχει ταχύτερη πρόσβαση σε χιονοδρομικές πίστες από το Βανκούβερ και σίγουρα κανένας δεν θα έχει επίσης την εκπληκτική θέα στον ωκεανό από τις χιονισμένες πλαγιές. Ακόμη και όταν ο καιρός είναι συννεφιασμένος και καταθλιπτικός κάτω από τη στάθμη της θάλασσας, οι σκιέρ και οι ερασιτέχνες μπορούν να διαφύγουν σε ένα χιόνι-άσχημο τοπίο στα χιονοδρομικά κέντρα του Βανκούβερ. Συνήθως αυτά τα βουνά σκι παραμένουν ανοιχτά μέχρι τη δεύτερη ή την τρίτη εβδομάδα του Απριλίου. μετά από αυτό, οι οικογένειες μπορούν να κάνουν μια ημερήσια εκδρομή στο παγκοσμίου φήμης Whistler-Blackcomb που έχει μία από τις μεγαλύτερες εποχές σκι και συνήθως προσφέρει εξαιρετικό σκι και επιβίβαση καλά τον Μάιο.



Φεστιβάλ Μέσα από το Έτος
Το Βανκούβερ έχει μια πομπή των φεστιβάλ όλο το χρόνο. σχεδόν όλοι είναι φιλικοί προς την οικογένεια, και πολλοί είναι έξω και ελεύθεροι να παρακολουθήσουν. Ο οδηγός μας για το Βανκούβερ κάνει μια σπουδαία δουλειά που περιγράφει τα εποχιακά γεγονότα του Βανκούβερ.