Εξερευνήστε την Αγγλική Bay Beach στο Βανκούβερ, BC

Τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα και οι εκπληκτικές απόψεις κάνουν την Αγγλική Bay Beach (επίσης γνωστή ως First Beach) μία από τις 5 καλύτερες παραλίες του Βανκούβερ . Βρίσκεται στην παραλία Avenue μεταξύ Gilford Street και Bidwell Street στο West End , κοντά στο πάρκο Stanley , English Bay Beach στο Βανκούβερ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στο κέντρο της πόλης και είναι εύκολα προσβάσιμο με τη διέλευση.

Το καλοκαίρι, το English Bay Beach είναι γεμάτο με ηλιοθεραπευτές, κολυμβητές (είναι μια από τις καλύτερες παραλίες για κολυμβητές στο Βανκούβερ ) και βόλεϊ στην άμμο, καθώς και ξαπλώστρες και παίκτες του Frisbee στο χορτάρι.

Λόγω του αστικού της περιβάλλοντος - βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την πολυσύχναστη οδό Denman, όπου υπάρχουν πολλά εστιατόρια, γκαλερί, αρτοποιεία και καταστήματα - είναι εύκολο να περάσετε όλη την ημέρα στο English Bay Beach. Δεδομένου ότι αυτό είναι το Βανκούβερ - όπου το περιστασιακό φόρεμα είναι ο κανόνας - μπορείτε να αισθάνεστε άνετα grabbing δείπνο στην παραλία σας-φθορά μετά από μια μέρα στην άμμο-και-surf.

Ακόμη και στους πιο δροσερούς μήνες, το English Bay Beach είναι ένα τεράστιο αξιοθέατο τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες, καθώς μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικά από τα πιο όμορφα τοπία στο Βανκούβερ. Από την παραλία μπορείτε να δείτε τα βουνά του Δυτικού Βανκούβερ και τις παραλίες του Αγγλικού κόλπου, όπως η παραλία Kitsilano και το πάρκο Vanier .

Να φτάσετε στην αγγλική παραλία Bay

Σε αντίθεση με την παραλία Kits ή τις ισπανικές τράπεζες, δεν είναι εύκολο να βρείτε χώρο στάθμευσης (ακόμη και να πληρώνετε χώρο στάθμευσης) στην ή κοντά στην English Bay Beach. Είναι καλύτερο να φτάσετε στην παραλία με τη δημόσια συγκοινωνία (χρησιμοποιήστε το Translink για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας) ή απολαύστε πεζοπορία / ποδηλασία / rollerblading κατά μήκος της θάλασσας από περιοχές πιο ανατολικά, όπως η Burrard Street ή το Yaletown .

Κοιτάξτε έξω για πολεοδομικούς σταθμούς Mobi σε όλη την πόλη. Θα βρείτε αρκετούς αγγλικούς κόλπους, ώστε να μπορείτε να σηκώσετε ένα ποδήλατο ή να πάτε σε έναν από τους πολυάριθμους χώρους ενοικίασης ποδηλάτων στην περιοχή, όπως τα αγγλικά Bay Bike Rentals στον Davie και το Denman. Ένα περίπτερο Mobi βρίσκεται στο Davie και στο Denman, δίπλα στα «αγαλματικά αγάλματα» στο Morton Park, τα οποία επίσημα ονομάζονται Γέλια A-λαβύρινθους και αποτελούν δημοφιλή φωτογράφηση για τους επισκέπτες.

Οι περιπετειώδεις επισκέπτες μπορούν να νοικιάσουν ένα καγιάκ ή να σηκωθούν από το Kitsilano Beach ή το Granville Island για να πετάξουν στον Αγγλικό κόλπο στην παραλία. Οι οπαδοί του Watersports μπορούν να νοικιάσουν σανίδες και καγιάκ από τον Αγγλικό κόλπο στις θαλάσσιες περιπέτειες του Βανκούβερ κοντά στο σταθμό Lifeguard μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου για να εξερευνήσουν την ακτογραμμή του Stanley Park.

Χάρτης στην αγγλική παραλία Bay

English Bay Beach Χαρακτηριστικά

English Bay Beach είναι φοβερό για πολλούς λόγους. Ακολουθεί μια σύντομη λίστα με τα κορυφαία χαρακτηριστικά της παραλίας:

Ειδικές εκδηλώσεις στο English Bay Beach

Οι εορτασμοί είναι κεντρικοί για την απόκτηση του αγγλικού κόλπου και η παραλία παίζει σημαντικό ρόλο σε δύο ετήσιες παραδόσεις του Βανκούβερ: ο Διεθνής Διαγωνισμός Πυροτεχνίας για τον εορτασμό του φωτός (που διεξάγεται κάθε χρόνο στα τέλη Ιουλίου / αρχές Αυγούστου) και η κολυμβητική κολύμβηση του Βατικανού της Πρωτοχρονιάς.

Ο Διαγωνισμός Εορτασμού του Φωτός στον Διεθνή Πυροτέχνημα είναι τρεις νύχτες θεαματικών εκδηλώσεων πυροτεχνημάτων που πραγματοποιούνται πάνω από τον Αγγλικό Κόλπο, καθιστώντας την Αγγλική Μπέι Μπιτς μία από τις κορυφαίες θέσεις για την παρακολούθηση των πυροτεχνημάτων .

Κατά τη διάρκεια του Εορτασμού του Φωτός, το Αγγλικό Bay Beach είναι απολύτως γεμάτο - όπως και μέσα στο δωμάτιο, αλλά η καρναβαλική ατμόσφαιρα αξίζει τον κόπο να πιέζετε και να τραβάτε για ένα σημείο στην παραλία. Κατευθυνθείτε εκεί αργά το απόγευμα για να κάνετε μια μέρα ή κρατήστε ένα τραπέζι σε ένα τοπικό εστιατόριο για να εξασφαλίσετε ένα κάθισμα μπροστινής γραμμής. VIP προσφορές καθισμάτων και δείπνου είναι επίσης διαθέσιμες στην παραλία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας Celebration of Light.

Στο άλλο άκρο του φάσματος καιρού, η Πρωτοχρονιά Βανκούβερ Polar Bear Swim καλωσορίζει στο νέο έτος με μια παραδοσιακή βουτιά στα κρύα νερά του Ιανουαρίου από την Αγγλική Bay Beach. Κάθε χρόνο που κρατείται από το 1920, η κολύμβηση Polar Bear Swim του Βανκούβερ έχει αυξηθεί κάθε χρόνο. ο καθένας μπορεί να λάβει μέρος σε αυτό το γεγονός, αρκεί να μπορείτε να πάρετε το κρύο νερό. Συμμετοχή σε χιλιάδες γενναίους ντόπιους στο ντύσιμο (κατά προτίμηση σε κάτι ζεστό) και τρέχει μέσα στο νερό για μια ψυχρή βουτιά!