Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε το Ντάλας-Φορτ Γουόρθ σε έναν προϋπολογισμό

Καλώς ήλθατε στο Dallas-Fort Worth:

Χρειάζεστε έναν ταξιδιωτικό οδηγό για το πώς να επισκεφθείτε το Dallas-Fort Worth σε έναν προϋπολογισμό. Αυτή η περιοχή, κοινώς αποκαλούμενη Metroplex, προσφέρει άφθονους εύκολους τρόπους για να πληρώσετε κορυφαίο δολάριο για πράγματα που δεν θα ενισχύσουν πραγματικά την εμπειρία σας.

Πότε να επισκεφθείτε:

Πολλοί επισκέπτες είναι εδώ για δουλειά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουν πολλές επιλογές για το χρονοδιάγραμμα των διαμονών τους. Εάν έχετε μια επιλογή, αποφύγετε τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν οι θερμοκρασίες μερικές φορές ανεβαίνουν στα τριπλά ψηφία.

Οι χειμώνες τείνουν να είναι ήπια σε ηπειρωτικό επίπεδο, αλλά μπορεί να συναντήσετε χιόνι ή πάγο κατά περιόδους, καθώς και οδηγούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με το χειρισμό τέτοιων συνθηκών. Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι γενικά εξαιρετικοί χρόνοι για μια επίσκεψη.

Που να φάω:

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να φάτε μεξικάνικο φαγητό, και σε πολλά μέρη είναι πολύ προσιτό. Το μπάρμπεκιου του Τέξας είναι επίσης ευρέως γνωστό σε όλο τον κόσμο και αξίζει δειγματοληψίας σε λογικές τιμές. Μια πρόσφατη αναζήτηση στο GuideLive.com αποκαλύπτει διευθύνσεις και ακόμη και υπερσυνδέσεις με εκατοντάδες εστιατόρια της περιοχής με εισιτήρια αξίας κάτω των $ 20. Για παράδειγμα, ποιος είναι ποιος Burgers στο Highland Park προσφέρει μπιφτέκια μπριζόλα Kobe για κάτω από $ 10 δολάρια σε περιτριγυρισμένο περιβάλλον.

Που να μείνω:

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία του Ντάλλας σε εξαιρετικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων κάποιων καταλυμάτων στην περίμετρο του διάσπαρτου DFW Airport . Αυτά τα μέρη βρίσκονται σε διάφορες καταστάσεις ανακαίνισης και συχνά εμφανίζονται σε αναζητήσεις Priceline.

Η τιμή περιλαμβάνει μια τεράστια λίστα με τις ζώνες στο Metroplex και μερικά από τα δωμάτια που μπορεί να προσγειωθούν θα είναι πολύ μακριά από την επιθυμητή τοποθεσία σας. Μπορείτε να εντοπίσετε τις επιλογές σας μια βασική αναζήτηση ξενοδοχείων DFW. Τέσσερα αστέρων ξενοδοχείο κάτω από $ 150 / νύχτα: Το Sheraton Suites Market Centre έξω από το Stemmons Freeway έχει μερικές φορές ελκυστικές τιμές δωματίων.

Τριγυρίζω:

Το τοπικό ελαφρύ σιδηροδρομικό σύστημα είναι γνωστό ως DART και παρέχει 45 μίλια υπηρεσίας. Δεν είναι η πιο εκτεταμένη υπηρεσία που θα συναντήσετε ποτέ σε μια μεγάλη πόλη, αλλά εάν ικανοποιεί τις ανάγκες μεταφοράς σας, εδώ είναι τα καλά νέα: Ένα ολοήμερο πέρασμα είναι μόνο $ 5. Εκτός από το ελαφρύ σιδηρόδρομο, υπάρχει ένα τρένο καθημερινής λειτουργίας Δευτέρα-Σάββατο που ονομάζεται Trinity Rail Express που λειτουργεί μεταξύ Ντάλας και Φορτ Γουόρθ. Η επιλογή είτε για το τρένο είτε για το κέντρο της πόλης κοστίζει 2,50 δολάρια ανά επιβάτη. ταξί βόλτες σε οποιοδήποτε κέντρο της πόλης μπορεί να κοστίσει $ 40 δολάρια ή περισσότερο. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Super Shuttle, η οποία είναι συνήθως λιγότερο δαπανηρή από μια καμπίνα. Εάν μείνετε σε ξενοδοχείο κοντά στο DFW, ελέγξτε για υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από / προς το αεροδρόμιο.

Ακαδημαϊκό Ντάλας-Φορτ Γουόρθ:

Όπως σε κάθε μεγάλη πόλη, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μπορεί να είναι πολύ ακριβές αν τα εισιτήρια είναι ακόμη διαθέσιμα. Γιατί να μην επωφεληθείτε από τις προσφορές κολλεγίων και πανεπιστημίων; Το Southern Methodist University στο Highland Park (κοντά στο Ντάλλας) και το Texas Christian University στο Fort Worth προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα συναυλιών, θεαμάτων και άλλων ποιοτικών εκδηλώσεων. Ψάξτε για φθηνά γεύματα στις καφετέριες τους ή σε κοντινά εστιατόρια που ταιριάζουν στους προϋπολογισμούς των σπουδαστών.

Αθλητισμός όλων των Κατηγοριών:

Το Ντάλλας και το Φορτ Γουόρθ είναι γνωστά για την αγάπη τους για αθλήματα.

Και τα τέσσερα μεγάλα αθλήματα πρωταθλήματος μπορούν να βρεθούν εδώ, καθώς και μια ζωντανή επιλογή των αθλητικών κολλεγίων. Το πεδίο Ameriquest στο Arlington είναι το σπίτι των Texas Rangers και θεωρείται ένα από τα καλύτερα πάρκα στο Major League Baseball. Το AT & T Stadium στο Arlington, που ονομάζεται μερικές φορές "Jerry World" προς τιμήν του ιδιοκτήτη Cowboys Jerry Jones, είναι ένα state-of-the-art στάδιο NFL που φιλοξενεί επίσης το μπολ βαμβακιού. Γυμνάσιο ποδόσφαιρο εδώ είναι ένα θέαμα, και πτώση οι επισκέπτες μπορούν να δουν ένα παιχνίδι νύχτας της Παρασκευής για μερικά δολάρια.

Περισσότερες Συμβουλές DFW:

22 Νοεμβρίου 1963 ήταν η πιο περίφημη ημέρα στην ιστορία του Ντάλλας και υπάρχουν πολλές θεωρίες για να εξηγήσουμε τον «τρόπο» και τον «λόγο» της δολοφονίας του Προέδρου John F. Kennedy. Το Μουσείο του 6ου ορόφου σας δείχνει πού και πώς συνέβη και αναπαράγει μερικές από τις θεωρίες.

Η είσοδος για ενήλικες είναι $ 16 USD. Πηγαίνετε στο 411 Elm Street στο Dealey Plaza.

Υπάρχουν τρεις περιοχές διασκέδασης: Εθνική ιστορική περιοχή Stockyards βόρεια του κέντρου της πόλης, η πλατεία Sundance και η πολιτιστική περιοχή. Οι αποθήκες (μια φορά μια αγορά εργασίας) είναι πλέον τουριστικό αξιοθέατο, ενώ τα άλλα δύο είναι ονόματα που δίνονται σε ευρείες περιοχές με καταστήματα, εστιατόρια, μουσεία και άλλα αξιοθέατα. Ελέγξτε τις τοπικές καταχωρίσεις για εκδηλώσεις και ειδικές εκδηλώσεις.

Πρόκειται για ένα παλιό θέατρο που έχει μετατραπεί σε καφετέρια - είδος. Η οθόνη παραμένει και υπάρχουν δωρεάν ταινίες και κινούμενα σχέδια που εμφανίζονται κατά τις ώρες λειτουργίας. Βρίσκεται δίπλα στην πανεπιστημιούπολη Texas Christian at 3055 University Blvd.

Το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα, οι καθηγητές θα σας οδηγήσουν σε μια ελεύθερη, μονοήμερη ξενάγηση στο Dallas Arts District. Ξεκινά από τη Συλλογή των Αρών της Ασίας στις 10:30 π.μ. Κρατήσεις: 214-953-1977.

Το Mesquite Championship Rodeo, στην ίδια πόλη, προσφέρει έναν από τους καλύτερους διαγωνισμούς που θα δείτε οπουδήποτε. Τα τέλη εισόδου είναι λογικά, με εκπτώσεις για ηλικιωμένους και προ-εφήβους. Η σεζόν ξεκινά γενικά από τις αρχές Απριλίου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Εκτυπώστε εισιτήρια ή περάσματα για το πάρκο πριν φύγετε από το σπίτι και εξοικονομήστε χρήματα.

Μπορεί να μην σκέφτεστε ένα αεροδρόμιο ως τουριστικό προορισμό, αλλά η DFW δεν είναι συνηθισμένος αερολιμένας. Γιατί λοιπόν να μην ελέγξετε την περιοχή παρατήρησης που είναι γνωστή ως Founders Plaza; Θα δείτε μερικές από τις 2.300 καθημερινές απογειώσεις και προσγειώσεις που κάνουν αυτό το ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του κόσμου. Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τα μεσάνυχτα και βρίσκεται στην οδό 2829 30th Street.

Συμβουλές βήμα προς βήμα για την επίσκεψη σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη με προϋπολογισμό