Τυφώνας Λιμάνι ΛΑ

Τυφώνας Λιμάνι ΛΑ

Το υδάτινο πάρκο Hurricane Harbour LA είναι μέρος του συγκροτήματος θεματικών πάρκων Six Flags στη Βαλένθια (Σάντα Κλαρίτα), στην Καλιφόρνια, μαζί με το πάρκο super-coaster Magic Mountain. Το Hurricane Harbour απαιτεί ξεχωριστό εισιτήριο, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα εισιτήριο συνδυασμού και για τα δύο πάρκα. Αν και δεν είναι τόσο μεγάλο όσο τα άλλα πάρκα νερού, είναι βολικό αν θέλετε να το συνδυάσετε με μια επίσκεψη στο Six Flags Magic Mountain . Για ελαφρύτερα πλήθη, επισκεφθείτε τα πρωινά τα πρωινά μόλις ανοίξει το πάρκο.

Hurricane Harbour LA Τοποθεσία και τηλέφωνο:

26101 Magic Mountain Parkway
Valencia, CA 91355
(909) 802-2200
www.sixflags.com/hurricaneharborla
Google Map

Εισιτήρια για Hurricane Harbour:

Τα εισιτήρια διατίθενται ως καθημερινά εισιτήρια, περασμένες σεζόν και ως μέλος μέλους. Τα καθημερινά εισιτήρια κοστίζουν λιγότερο online από ό, τι στην πύλη και μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα με την αγορά των εισιτηρίων σας τρεις έως πέντε ημέρες εκ των προτέρων. Υπάρχει επιπλέον χρέωση για στάθμευση. Παιδιά 2 και κάτω είναι δωρεάν. Δύο εισιτήρια combo park, συμπεριλαμβανομένου του Magic Mountain, είναι επίσης διαθέσιμα. Αγοράστε εισιτήρια για το Hurricane Harbour LA .

Θάλασσα και Ώρες λειτουργίας του τυφώνα του λιμανιού :

Το Hurricane Harbour συνήθως ανοίγει τα Σαββατοκύριακα ξεκινώντας με το Σαββατοκύριακο Memorial Day και συνεχίζοντας το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Είναι ανοιχτά καθημερινά στα μέσα Ιουνίου μέχρι τον Αύγουστο. Το πάρκο ανοίγει καθημερινά στις 10:30 π.μ., αλλά ο χρόνος κλεισίματος ποικίλλει μεταξύ 18:00 και 20:00, ανάλογα με την ημέρα. Η επέκταση της 8 μ.μ. είναι μόνο την Παρασκευή από τα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Αυγούστου.

Οι ώρες ενδέχεται να αλλάξουν, επομένως συνιστούν τον έλεγχο του χρονοδιαγράμματος της ιστοσελίδας την ημέρα που θέλετε να πάτε.

Ο τυφώνας Harbour Rides:

Το Hurricane Harbour διαθέτει 13 νεροτσουλήθρες, αλεξιπτωτιστές, πισίνες και χώρους παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων 5 χωρίς όριο ύψους, 2 με ύψος 42 ιντσών και 6 με περιορισμό ύψους 48 ".

Hurricane Harbour Παροχές:

Το Hurricane Harbour διαθέτει μια ποικιλία σνακ μπαρ, αποδυτήρια και δύο μεγέθη θυρίδων προς ενοικίαση ($ 5 τακτικές ή $ 6 μεγάλες με $ 3 κλειδί κατάθεση).

Δωρεάν σωσίβια διατίθενται από το Captain buoy Raft Rentals. Σκαφών και σωλήνες παρέχονται για βόλτες που απαιτούν σχεδίες, και μπορείτε να νοικιάσετε ένα σωλήνα για την ημέρα για χρήση σε άλλες περιοχές. Τα Cabanas είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση μέχρι τις μέρες μας με ποικίλα προγράμματα εξυπηρέτησης και τροφής. Μια περιοχή νοσηλείας για μωρά διατίθεται στον Σταθμό πρώτων βοηθειών. Στο κεντρικό πάρκινγκ διατίθεται δωρεάν ρείθρα για κατοικίδια ζώα.

Κανόνες στο λιμάνι του τυφώνα:

Πρόσθετα:

Δωρεάν σπιτάκι κατοικίδιων ζώων στο χώρο στάθμευσης.

www.sixflags.com Αυτές οι πληροφορίες ήταν ακριβείς κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, αλλά μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Ελέγξτε την ιστοσελίδα του Hurricane Harbour για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.