Η Βασίλισσα της Αποκριάς της Μαύρης Θάλασσας

Το σκοτεινό λιμάνι της Βασίλισσας Μαρίας είναι η ετήσια νυχτερινή αποκριτική νύχτα αποκριών στο ιστορικό ωκεάνιο σκάφος. Έχει πολλαπλούς επαγγελματικά αναπτυγμένους λαβύρινθους και εκατοντάδες φοβισμένους ηθοποιούς, όπως το μεγάλο θεματικό πάρκο, αλλά αντί ενός πάρκου γεμάτου βόλτες, το ίδιο το πλοίο είναι το πρόσθετο αξιοθέατο.

Η Βασίλισσα της Μαύρης Θάλασσας Απόκριες

Τοποθεσία: Η Βασίλισσα της Μαρίας - 1126 Queens Hwy. Long Beach, Ca. 90802
Ημερομηνίες: 29 Σεπτεμβρίου-31 Οκτωβρίου
Ώρες: 7 μ.μ. - μεσάνυχτα, 1 π.μ. τις Παρασκευές και τα Σάββατα
Κόστος: από $ 24 (presale) - $ 39 σε απευθείας σύνδεση γενική είσοδος ανάλογα με την ημερομηνία (εξοικονομήστε $ 3,50 και αποφύγετε γραμμή εισιτηρίων), ομαδική τιμή, Fast Fright, VIP και πολυήμερα εισιτήρια είναι διαθέσιμα.


Χώρος στάθμευσης: 20 €
Πληροφορίες και Εισιτήρια: http://www.queenmary.com/dark-harbor/ ή ελέγξτε Goldstar.com.

Το σκοτεινό λιμάνι της Βασίλισσας Μαρίας είναι ένα νυχτερινό αποκριές αποκριών στο ιστορικό ωκεάνιο σκάφος.

Dark Harbor Review

από τη Μελίσσα Μπρέκα

Σε μια συνταξιούχο πολυτελές τακούνι, όπου η παραφυσική δραστηριότητα δεν έχει νόημα στις εποχές, η Βασίλισσα Μαρία θέτει μεγάλες προσδοκίες. Μόνιμα αγκυροβολημένο στο Λονγκ Μπιτς και εξοπλισμένο αδιάκοπα για να δώσει στους επισκέπτες μυστηριώδη δώρα, το πλοίο αποπνέει μια θαυμάσια ψυχρή ατμόσφαιρα.

Το Dark Harbor προσφέρει έξι καλά σχεδιασμένους λαβύρινθους γενναιόδωρου μήκους και μερικά άλλα αξιοθέατα που διατίθενται ξεχωριστά. Επωφελούμενοι από την ατμόσφαιρα, τρεις από τους έξι λαβυρίνθους παραμένουν στο εσωτερικό του πλοίου, ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται στον θόλο της Βασίλισσας Μαρίας ή στην παρτίδα.

Οι λαβύρινθοι μέσα στο πλοίο αισθάνονται πραγματικοί επειδή η Βασίλισσα της Μαρίας δεν είναι ένα αυτοσχέδιο σετ που αναδύεται για αποκριές. είναι φημισμένο και εντυπωσιακό σκάφος όλο το χρόνο.

Οι στενές αίθουσες, τα μηχανήματα πλοίων, τα απότομα κλιμακοστάσια και η αποστειρωμένη πισίνα προκαλούν τον πιο τρομακτικό τρόπο.

Τα "Lullaby", "B340" και "Soulmate" χρησιμοποιούν στενούς χώρους και τη δομή γήρανσης της επένδυσης για να βασιστούν στις ιστορίες που δημιουργήθηκαν φυσικά τα τελευταία χρόνια. Ο λαβύρινθος "B340" είναι μια συντριπτική ερμηνεία της ιστορίας της πραγματικής αίθουσας, η οποία λέγεται ότι είναι το πιο στοιχειωμένο δωμάτιο στο πλοίο.

Είναι γεμάτη από σκοτεινούς χαρακτήρες και κλειστοφοβία. Εάν αισθάνεστε σαν να παρακολουθείτε, να αισθάνεστε άνετα γνωρίζοντας ότι δεν είναι μόνο η φαντασία σας - υπάρχει πάντα κάποιος που κρύβεται.

Οι λαβύρινθοι "Intrepid", "Deadrise" και "Circus" βρίσκονται έξω και αν και οι αιώνιοι κάτοικοι της Βασίλισσας Μαρίας μπορεί να μην τους κατέχουν, υπάρχουν πολλά τέρατα που περιφέρονται γύρω. Ο πιο εντατικός από όλους τους λαβύρινθους, "Intrepid", είναι ένας μεταφορικός ιμάντας με φοβίες. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας χρόνος να ανακάμψει από κάθε φάντασμα που περνά μέσα στο "Express to Hell Hell", καθώς εισέρχεστε σε σήραγγες, ναυπηγεία και τρένα.

Η βασίλισσα Μαρία δεν επιβαρύνεται με έξοδα όσον αφορά τη δημιουργικότητα και την αξία της παραγωγής. Το "Circus" στρεβλώνει τα καλύτερα στοιχεία ενός φουσκωτού με απειλητικούς κλόουν και περίπλοκα περάσματα. Ένα λάκκο σφαίρας, μια γέφυρα μέσα από ένα περιστρεφόμενο στρόβιλο και πατώματα που γλιστρούν καθώς περπατάτε πάνω τους είναι μόνο μερικά από τα πιο συναρπαστικά μέρη αυτού του λαβύρινθο.

Εκτός από αυτούς τους λαβύρινθους, υπάρχει και το "Sideshow", το οποίο κοστίζει επιπλέον 5 δολάρια και ξεκινάει με κάποια συνομιλία ενός με ένα σκελετό που απολαμβάνει να παίζει με τους καλεσμένους του. Κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασής μου, παίξαμε το παιχνίδι "Simon Says" προτού ξεκινήσετε σε ένα λαβύρινθο που κρύβει τους ghouls με καθαρή θέα και παραμορφώνει το όραμά σας με βαριά ομίχλη.

Μια πινακοθήκη για paintball, μια διαδοχικά γρήγορη βόλτα και μια θεατρική παράσταση 4D αποτελούν τα υπόλοιπα αξιοθέατα που κοστίζουν μερικά δολάρια το καθένα. Το θέατρο 4D στέλνει το ακροατήριό του μέσα από μια φρικτή βασίλισσα της Μαρίας, όπου ένα απατεώδες πλάσμα και οι φίλοι του είναι πεινασμένοι για μια καλή κυνηγητό.

Το σκοτεινό λιμάνι της Βασίλισσας Μαρίας δεν πρέπει να χάσετε. Είναι καλά εκτελείται, οι λόγοι είναι απλοί στην πλοήγηση, και δεδομένου ότι το πλοίο είναι ένα ξενοδοχείο, μπορείτε να συνεχίσετε την εμπειρία όλη τη νύχτα αν τολμήσετε να κοιμηθείτε σε μια από τις αίθουσες. Εάν πηγαίνετε, φορέστε καλά παπούτσια με καλή πρόσφυση και προετοιμάστε να συναντήσετε παθιασμένη δράση φοβιάς και εκπληκτικό σχεδιασμό παραγωγής.

Επιστρέψτε στο πλήρες βασικό Halloween στη σελίδα του Λος Άντζελες .