Οδηγός για το Drive: Top 5 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Commercial Drive στο Βανκούβερ, BC

Αγορές, Παίζοντας & Τρώγοντας σε Commercial Drive στο Βανκούβερ

Βρίσκεται στο βορειοανατολικό Βανκούβερ, το Commercial Drive - από το Venables στο βορρά μέχρι το Broadway στο νότο - είναι η πολιτιστική καρδιά του East Van και ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς γειτονιάς της πόλης. Ένα εκλεκτικό μείγμα αντιπαραγωγών και φιλικών προς την οικογένεια, The Drive (όπως είναι γνωστό σε τοπικό επίπεδο) είναι η γενέτειρα των Βανκούβερ Car-Free Festivals, το μέρος για να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Βανκούβερ και το ιστορικό σπίτι της Parade of Lost Halloween Ψυχές.

Αλλά οι Βανκουβερίτες δεν πάνε μόνο στο Commercial Drive για ειδικές περιπτώσεις. Με τη μεγάλη ποικιλία καταστημάτων, δελτίων, καφετεριών, εστιατορίων και πάρκων, είναι ένας προορισμός για καθημερινή διαμονή στο Βανκούβερ.

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για τα Top 5 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Commercial Drive στο Βανκούβερ για να ανακαλύψετε τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Commercial Drive οποιαδήποτε ημέρα του έτους.

Να φτάσετε στο Commercial Drive : Μπορείτε να οδηγήσετε, να πάρετε το λεωφορείο ή να φτάσετε στο Skytrain στο Commercial Station (στο Commercial Drive & Broadway).

Χάρτης στο Commercial Drive, Βανκούβερ