Εθνικό Μουσείο Υγείας και Ιατρικής: Silver Spring, MD

Ένας οδηγός επισκεπτών στο Εθνικό Ιατρικό Μουσείο

Το Εθνικό Μουσείο Υγείας και Ιατρικής προάγει την κατανόηση της ιατρικής με ιδιαίτερη έμφαση στην αμερικανική στρατιωτική ιατρική με τρεις υπηρεσίες. Το μουσείο ιδρύθηκε το 1862 ως Ιατρικό Μουσείο Στρατού και είχε πολλά σπίτια και ονόματα στην Ουάσιγκτον, DC. Το κλείσιμο της πανεπιστημιούπολης του Walter Reed Army Medical Center στη Νέα Υόρκη, DC οδήγησε στη μετεγκατάσταση του μουσείου στο Silver Spring, Maryland το 2012.

Τα εκθέματα παρουσιάζουν αντικείμενα που επικεντρώνονται σε θέματα όπως οι καινοτομίες στη στρατιωτική ιατρική, τραυματική εγκεφαλική βλάβη, ανατομία και παθολογία και η στρατιωτική ιατρική κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου. Ειδικά εκθέματα τονίζουν τη δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν (συμπεριλαμβανομένης της σφαίρας που τον σκότωσε) και την 150ή επέτειο από την ίδρυση του Ιατρικού Μουσείου του Στρατού. Οι ξεναγήσεις είναι διαθέσιμες για ομάδες μαθητών σε βαθμούς 5 και άνω. Απαιτούνται προκαταβολές.

Τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της έκθεσης

Τοποθεσία

2500 Linden Lane, Silver Spring, Maryland . Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν σε πολύ κοντινή απόσταση από το Linden Lane. Το μουσείο βρίσκεται αρκετά μίλια βόρεια του Downtown Washington DC, στο Montgomery County, Maryland. Ο σταθμός Forest Glen του μετρό απέχει 1,6χλμ. Από το μουσείο. Από την πρωτεύουσα Beltway (I-495) πηγαίνετε δυτικά για να βγείτε από τη λεωφόρο MD-97 / Georgia προς την Silver Spring / Wheaton. Κρατήστε αριστερά στο πιρούνι, ακολουθήστε τις πινακίδες για MD-97 S. Στρίψτε αριστερά στην MD-97 S / Georgia Ave. Πάρτε το 3ο δικαίωμα στην οδό Seminary. Συνεχίστε στην Linden Lane. Το Μουσείο θα βρίσκεται στα αριστερά.

Ωρες

Ανοιχτό καθημερινά 10 π.μ.-5:30 μ.μ. Κλειστό μόνο στις 25 Δεκεμβρίου

Ιστοσελίδα: www.medicalmuseum.mil

Ψάχνετε για περισσότερα πράγματα να κάνετε στην περιοχή; Δείτε, Top 8 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Silver Spring