Αργυρή Άνοιξη, Μέριλαντ (Οδηγός Γειτονιάς του Μέριλαντ)

Ένα προφίλ γειτονιάς του Μέριλαντ

Η Silver Spring είναι μια προαστιακή πόλη που βρίσκεται στην επαρχία Montgomery, Maryland, βόρεια της Ουάσιγκτον, DC. Η περιοχή Downtown Silver Spring υπέστη πρόσφατα μια σημαντική μεταμόρφωση με την προσθήκη μεγάλων εστιατορίων, ψυχαγωγίας και διάφορων εμπορικών χώρων. Κατά τους θερμότερους μήνες οι επισκέπτες απολαμβάνουν υπαίθριες συναυλίες και τραπεζαρία στο αίθριο. Το κράτος του Μέριλαντ δημιούργησε το Silver Spring Arts and Entertainment District το 2001 για να βοηθήσει στην ανάπτυξη και προώθηση της συμμετοχής της κοινότητας, του τουρισμού και της αναζωογόνησης των επιχειρήσεων στην περιοχή.

Τοποθεσία

Η Ασημένια Άνοιξη συχνά αναφέρεται σε μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή, η οποία εκτείνεται από τα σύνορα της Ουάσινγκτον, DC προς τα νότια, την κομητεία του Πρίγκιπα Γεωργίου, το Μέριλαντ στα ανατολικά και την κομητεία Howard, Maryland στα βόρεια. Η περιοχή Downtown βρίσκεται κατά μήκος της Georgia Avenue περίπου 2 μίλια νότια της πρωτεύουσας Beltway (I-495).
Δείτε ένα χάρτη.

Γειτονιές κοντά στο Silver Spring

Το Kemp Mill, το Fenton Village, το Takoma Park. Το Woodside, το Montgomery Hills, το Μπλέιρ, το Seven Oaks, το Calverton, το Capitol View Park, το Cloverly, το Colesville, το Fairland, το Forest Glen, το Four Gates, το Hillandale, το Montgomery Hills, το Rock Creek Forest,

Ασημένια δημογραφικά στοιχεία της άνοιξης

Σύμφωνα με την απογραφή του 2010, το Silver Spring φιλοξενεί 71.452 κατοίκους. Η κατανομή των αγώνων έχει ως εξής: Λευκό: 45,7%. Μαύρο: 27,8%. Ασιατική: 7,9%; Ισπανόφωνος / Λατίνος: 26,2%. Πληθυσμός κάτω των 15 ετών: 19,7%. 65 και άνω: 9,6%. Μεσαίο εισόδημα νοικοκυριού: $ 72.289 (2014).

Ασημένια Πηγή Δημόσιες Μεταφορές

Το διαμετακομιστικό κέντρο Paul S. Sarbanes αξίας 91 εκατομμυρίων δολαρίων άνοιξε το 2015 για να διευκολύνει την αυξανόμενη ζήτηση δημόσιων συγκοινωνιών στην περιοχή Silver Spring. Το νέο κέντρο είναι μια πολυεπίπεδη πολυτροπική εγκατάσταση που φέρνει τα συστήματα διαμετακόμισης της περιοχής κάτω από μια οροφή.

MARC Train (Γραμμή Brunswick)
Metrorail Κόκκινη Γραμμή
Metrobus Ride On
VanGo
Σταθμός Λεωφορείων Λαγωνικών

Σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος στην Silver Spring

Ασημένια Εαρινή Εκδηλώσεις

Ανοιξιάτικη Εβδομάδα Εστιατόριο Άργους
Silver Spring Swings - Δωρεάν καλοκαιρινές συναυλίες
Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Silverdocs
Ασημένιο Φεστιβάλ Τζαζ Άνοιξη
Ασημένια Άνοιξη Ευχαριστιών

Ξενοδοχεία Silver Spring

Courtyard by Marriott - Downtown Silver Spring - Οδός Fenton 8506
Courtyard by Marriott - Silver Spring Βόρεια - 12521 Ευημερία Drive
Residence Inn by Marriott - 12000 Plum Orchard Drive
Hampton Inn Silver Spring - 8728-A Colesville Road
Homewood Suites - 8728 Colesville Road
Sheraton Silver Spring - Λεωφόρος Γεωργίας 8777
DoubleTree by Hilton - 8727 Colesville Road

Σελίδες Silver Spring

Ασημένια Άνοιξη στο κέντρο της πόλης
Downtown Silver Spring
Εμπορικό Επιμελητήριο Αργυρό Άργυρο

Μάθετε περισσότερα για τις γειτονιές της Ουάσιγκτον DC