Καλύτερες Περιπέτειες Camping Φλόριντα

Μοναδικά και διασκεδαστικά μέρη για κατασκήνωση

Μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν πραγματικά το κάμπινγκ για χαλάρωση και ήσυχο χρόνο και να το δούμε σαν μια ευκαιρία για άνεμο. Άλλοι προτιμούν να διασκεδάζουν, τουλάχιστον μερικές φορές. Είμαι ευτυχής να πω ότι υπάρχουν κατασκηνώσεις Φλόριντα που μπορούν να προσφέρουν το καλύτερο και των δύο κόσμων. Αυτοί οι πραγματικά μοναδικοί χώροι κατασκηνώσεων εξυπηρετούν τους κατασκηνωτές που απολαμβάνουν ειδικές δραστηριότητες και απολαμβάνουν ακόμη και να διασκεδάσουν, αλλά μπορείτε ακόμα να βρείτε ένα ήσυχο μέρος για να χαλαρώσετε όταν χρειάζεται.

Φλόριντα Caverns State Park

Ανοίξτε τον εαυτό σας σε μια "τρύπα" νέα εμπειρία καθώς θα ενταχθούν σε μια από τις πιο συναρπαστικές περιηγήσεις στο κρατικό πάρκο της Φλόριντα στο μοναδικό κρατικό πάρκο για να προσφέρουν σπηλιές εκδρομές στο κοινό. Διαδρομές πεζοπορίας και ιππασίας, ποδηλασία, βαρκάδα και ψάρεμα είναι επίσης δημοφιλείς χόμπι.

Florida Caverns State Park, 3345 Caverns Road, Μαριάννα. Online κρατήσεις στο ReserveAmerica.com.

Fort Clinch State Park

Το γραφικό νησί Amelia είναι η τοποθεσία αυτού του κρατικού πάρκου και το κάμπινγκ βρίσκεται ακριβώς πάνω από τους αμμόλοφους του Ατλαντικού Ωκεανού. Στο πρώτο σαββατοκύριακο κάθε μήνα απολαμβάνετε τις αναδημοσιεύσεις στρατιωτών στο Fort Clinch. Επίσης, το πάρκο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την ιστορική παραλία του Fernandina στο κέντρο της πόλης, όπου τα ψώνια, τα εστιατόρια, οι εκδρομές με σκάφος, οι βόλτες με άμαξα και οι περιηγήσεις φαντασμάτων είναι μόνο μερικές από τις ενδιαφέρουσες περιπέτειες που πρέπει να απολαύσετε.

Fort Clinch State Park, 2601 Atlantic Avenue, Fernandina Beach.

Reserve campsites online στο ReserveAmerica.com.

Fort Wilderness Resort & Campground

Ψάχνετε για εμπειρία κάμπινγκ με "χαρακτήρα"; Κάμπινγκ με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, αλλά απολαμβάνουν κάμπινγκ, όπως μόνο Disney μπορεί να το κάνει-δείπνα δείπνο, τραγούδι χαρακτήρα, ταινίες κάτω από τα αστέρια, hayrides, βόλτες με άμαξα, ιππασία, πυροτεχνήματα, των διαθέσιμων δραστηριοτήτων διασκέδασης.

Fort Wilderness Resort και Campground, Disney World. Για περισσότερες πληροφορίες ή για κρατήσεις, επικοινωνήστε με την 407-W-DISNEY, ταξιδιωτικό πράκτορα ή online στο disneyworld.com.

Λαϊκή χώρα Σαφάρι KOA

Για όσους θέλουν μια "άγρια" περιπέτεια, αυτή είναι η εμπειρία κατασκήνωσης για εσάς. Νυχτείτε στους ήχους της νυχτερινής Αφρικής και ξυπνήστε με τον ήχο των λιονταριών που τρέχουν. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, παίρνετε ένα σαφάρι μέσα από το παρακείμενο Safari Country Lion , 320-στρεμμάτων ζώων συντήρησης? και, περάστε το απόγευμα στο πάρκο ψυχαγωγίας του.

Lion Country Safari KOA, 2003 Lion Country Safari Road, Loxahatchee (βρίσκεται στη νοτιοανατολική Φλόριντα).

Silver River State Park

Η ασημένια οθόνη θα ζωντανέψει καθώς περνάτε από τα γειτονικά Silver Springs, όπου στεγάζονται τα περίφημα σκάφη με γυάλινο πυθμένα, όπου γυρίστηκαν έξι ταινίες Tarzan και πάνω από 100 επεισόδια Sea Hunt . Περάστε μια μέρα στο πάρκο και την επόμενη μέρα στο παρακείμενο υδάτινο πάρκο Wild Waters. Καμπάνια Σαββατοκύριακα και περιηγηθείτε στο χωριό κρουαζιέρας πρωτοπόρων και στο Μουσείο Silver River.

Silver River State Park, 1425 ΝΑ 58η Λεωφόρος, Ocala. Αποθεματικό online στο ReserveAmerica.com.

Πνεύμα του μουσικού πάρκου Suwannee

Μπορεί να τραγουδάτε "Έχω την μουσική μέσα μου" μετά από μια νύχτα ή δύο κάμπινγκ εδώ-προγραμματισμένες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν βραδιές καραόκε, ειδικές συναυλίες με γνωστούς διασκεδαστές και πολλά άλλα.

Ή, ίσως προτιμάτε απλώς να "κάνατε άλογο" και να κάνετε κάποιες ιππασίες και να κάνετε ιππασία μέσα σε μίλια διαδρομών. Επίσης, με σχεδόν ένα μίλι από την πρόσοψη του ποταμού Suwannee, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για να απολαύσετε το νερό.

Πνεύμα του Suwannee Music Park, 3076 95th Drive, Live Oak (βρίσκεται στα μισά του δρόμου μεταξύ I-75 και I-10). Καθημερινά και εβδομαδιαία ποσοστά είναι διαθέσιμα, καθώς και ειδικά πακέτα Suwannee Getaway.

Κρατικό πάρκο λαϊκού πολιτισμού Stephen Foster

"Way Down on the Suwannee River" θα βρείτε λίγο από το Νότο και πολύ ιστορία στο Stephen Foster Λαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Κρατικό Πάρκο. Καθημερινά συναυλίες carillon μπορούν να ακουστούν από το κάμπινγκ σας και μαζί με το μουσείο είναι ανοιχτό καθημερινά. Ο ποταμός βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κάμπινγκ και προσφέρει πολυάριθμες περιπέτειες νερού.

Stephen Foster Πολιτιστικό Κέντρο Λαϊκού Πολιτισμού, White Springs.

Online κρατήσεις στο ReserveAmerica.com.

Ζαχαρόλεπτο κλειδί / Key West KOA

Ανάμεσα στον Κόλπο του Μεξικού και τον Ατλαντικό Ωκεανό, το Sugarloaf Key / Key West KOA είναι ένα πραγματικό θέρετρο. Δεν έχετε δικό σας RV ή σκηνή; Ενοικιάστε ένα ρετρό ρυμουλκούμενο Airstream ! Είτε αποφασίζετε να απολαύσετε μια οικολογική περιοδεία, κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα, είτε κάνετε μια σύντομη διαδρομή στο Key West, ποτέ δεν θα είστε αδρανείς ... αν δεν θέλετε να είστε.

Ζαχαρόλεπτο κλειδί / Key West KOA, 251 County Road 939, Ζάχαρη Key. Για κρατήσεις επισκεφθείτε στο διαδίκτυο.

Sunsport Gardens Οικογενειακό θέρετρο γυμνιστών

Δεν χρειάζεται να συσκευάσετε μια αλλαγή ρούχων για ένα ταξίδι στρατοπέδευσης σε αυτό το ένδυμα ένδυσης-προαιρετικό οικογενειακό θέρετρο που προσφέρει πολλές δραστηριότητες-τένις, βόλεϊ, χορούς και πολλά άλλα.

Sunsport Gardens Family Nudist Resort ( ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ιστοσελίδα περιέχει γραφικές φωτογραφίες ), 14125 North Road, Loxahatchee (που βρίσκεται στη νοτιοανατολική Φλόριντα). Λόγοι αμοιβής για μη μέλη ή τέλος μέλους για την πρόσβαση σε εγκαταστάσεις.