Μηνιαίο οδηγό για τον καιρό της Fernandina Beach

Μέση μηνιαία θερμοκρασία και βροχόπτωση στην παραλία Fernandina

Σίγουρα θα θέλετε καλό καιρό όταν επισκέπτεστε το Downtown Fernandina Beach, ώστε να μπορείτε να περπατήσετε στα πεζοδρόμια ενώ ψωνίζεστε στα γραφικά καταστήματα. Η παραλία Fernandina βρίσκεται κατά μήκος της ακτής της βορειοανατολικής Φλώριδας στο νησί Amelia. Έχει συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 77 ° και μέση χαμηλή τιμή 61 °. Η ιστορική πόλη βρίσκεται στον ποταμό St. Marys, νότια των συνόρων Φλόριντα-Γεωργία και κοντά στα ύδατα του Ατλαντικού Ωκεανού.

Αν πακετάρετε για διακοπές ή απόδραση στην παραλία Fernandina στο νησί Amelia, θυμηθείτε ότι οι τοποθεσίες κοντά στο νερό τείνουν να είναι λίγο πιο δροσερές από αυτές που υπάρχουν στην ενδοχώρα. Ακόμα, περιμένετε να είναι αρκετά ζεστό το καλοκαίρι, αλλά πολύ πιο δροσερό το χειμώνα. Σορτς και άνετα παπούτσια για οποιεσδήποτε πεζοπορίες θα κάνουν για το καλοκαίρι, ενώ μακρύ παντελόνι και πουλόβερ μπορεί να είναι απαραίτητο το χειμώνα. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι πακετάρετε ένα ζεστό σακάκι για τις δροσερές και δροσερές χειμωνιάτικες νύχτες, ειδικά εάν κάνετε μια γραφική ή φεγγαρισμένη κρουαζιέρα.

Η υψηλότερη καταγεγραμμένη θερμοκρασία στην παραλία Fernandina ήταν 104 ° το 1950 και η χαμηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία ήταν πολύ 4 ° το 1985. Κατά μέσο όρο, ο θερμότερος μήνας της Fernandina Beach είναι ο Ιούλιος και ο Ιανουάριος είναι ο μέσος όρος για το καλύτερο. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει το Σεπτέμβριο.

Οι μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες και οι βροχοπτώσεις για την παραλία Fernandina είναι:

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Επισκεφθείτε το weather.com για τρέχουσες καιρικές συνθήκες, πρόβλεψη για 5- ή 10 ημέρες και πολλά άλλα.

Αν σχεδιάζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλώριδα , μάθετε περισσότερα για τους καιρούς, τα γεγονότα και τα επίπεδα πλήθους από τους οδηγούς μας κάθε μήνα .