Πώς να βρείτε μια δουλειά με την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου των ΗΠΑ

Κάνετε μια καριέρα γιορτάζοντας Majestic πάρκα του έθνους

Αν σας αρέσει να βρίσκεστε στη φύση και να συναντήσετε νέους ανθρώπους, οι θέσεις απασχόλησης των ΗΠΑ στο Εθνικό Πάρκο μπορούν να σας απευθύνονται σε εσάς. Το έργο παρέχει ευκαιρίες για να μάθει για το περιβάλλον, να αλληλεπιδράσει με ενδιαφέροντες ανθρώπους και άγρια ​​ζώα και να εξερευνήσει μερικές από τις πιο όμορφες προστατευόμενες περιοχές της χώρας. Πώς βρίσκετε αυτές τις ευκαιρίες; Ακολουθούν μερικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Έρευνα Εργασίες Εθνικού Πάρκου Υπηρεσιών

Όταν πρόκειται να συνεργαστείτε με την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου, έχετε επιλογές.

Καταρχήν, υπολογίστε αν ψάχνετε για εργασία πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης, εποχική, προσωρινή ή και εθελοντική εργασία. Ο Εθνικός Δρυμός διαθέτει περίπου 16.000 μόνιμους υπαλλήλους και προσλαμβάνει έως 10.000 προσωρινές θέσεις ετησίως. Μόλις καταλάβετε πόσο χρόνο μπορείτε να δεσμευθείτε, μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας δραστικά.

Ο ιστότοπος της Υπηρεσίας Εθνικού Πάρκου θα χρησιμεύσει ως η καλύτερη πηγή σας για την αναζήτηση μιας θέσης. Εκεί μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας με βάση την τοποθεσία, τον τύπο εργασίας και την πραγματική απασχόληση. Οι περισσότερες θέσεις εργασίας στα εθνικά πάρκα διατίθενται μέσω της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ή μέσω παραχωρησιούχων πάρκων, οι οποίες είναι ιδιωτικές εταιρείες που παρέχουν προσωρινά εργαζόμενους για να βοηθήσουν στις ανάγκες των επισκεπτών (π.χ. φαγητό, διαμονή, φυσικό αέριο, δώρα κ.λπ.).

Κυβερνητικές Θέσεις

Οι κυβερνητικές θέσεις εργασίας συμπληρώνονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του Γραφείου Διαχείρισης Προσωπικού (OPM). Εάν δεν μπορείτε να περάσετε από το NPS για να υποβάλετε αίτηση, θα μπορείτε να εγγραφείτε μέσω του OPM, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στις ανακοινώσεις εργασίας που θα εξηγούν τη θέση, το μισθό, τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις και τον τρόπο υποβολής της αίτησης.

Το OPM διατηρεί επίσης τον ιστότοπο της κυβέρνησης των ΗΠΑ για πληροφορίες σχετικά με την απασχόληση, παρέχοντας μια λίστα με τα τρέχοντα ανοίγματα θέσεων εργασίας και τις ευκαιρίες υποβολής αίτησης online.

Θέσεις παραχωρησιούχου

Χωρίς αυτές τις θέσεις εργασίας, τα εθνικά πάρκα θα ήταν πράγματι λιγότερο δημοφιλή. Οι ιδιωτικές εταιρείες είναι συμβεβλημένες με πάρκα σε ξενοδοχεία, καταλύματα, εστιατόρια και κατάστημα δώρων.

Μπορούν επίσης να συντονίσουν την ιππασία ή το rafting με λευκό νερό.

Επισκεφθείτε το CoolWorks και δείτε μια λίστα με θέσεις εργασίας σε εθνικά πάρκα, διατηρητέα, μνημεία και περιοχές αναψυχής / άγριας φύσης. Είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία εκεί έξω για να βρει εργασία μέσα σε ένα πάρκο.

Ομοσπονδιακές υπηρεσίες εδάφους

Εκτός από το NPS, υπάρχουν αρκετές άλλες ομοσπονδιακές ομοσπονδιακές υπηρεσίες της χώρας που προσφέρουν ευκαιρίες πλήρους ή εποχικής απασχόλησης.

Καλοκαιρινά κατασκήνωση

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι μια ωραία στιγμή για τους εφήβους να βρουν δουλειά και τα καλοκαιρινά στρατόπεδα προσφέρουν ευκαιρίες για υπαίθρια απασχόληση.

Συμβουλές για να θυμάστε

Διατηρήστε τις προτιμήσεις σας ανοιχτές κατά την αναζήτηση μιας εργασίας και κάντε αίτηση για πολλές ανοικτές θέσεις για να αυξήσετε την πιθανότητα να προσληφθείτε. Ίσως θελήσετε να κάνετε αίτηση σε μια ευρεία περιοχή.

Κανείς δεν σας ενθαρρύνει να εγκαταλείψετε την τρέχουσα εργασία σας, να συσκευάσετε και να μετακομίσετε σε ένα εθνικό πάρκο (εκτός αν, φυσικά, αυτό ακριβώς θέλετε να κάνετε!). Εξετάστε τον εθελοντισμό ή τη λήψη μιας θερμής θέσης για να δείτε πώς ταιριάζετε και πόσο απολαμβάνετε το έργο και τη θέση.