Εξοικονομήστε μεγάλο σε διακοπές με καλοκαιρινές πωλήσεις φλας

Εάν είναι άνοιξη, ήρθε η ώρα για καθημερινές αποδράσεις από την Ένωση Ταξιδιών των Ηνωμένων Πολιτειών. Τώρα στο έβδομο έτος της, αυτή η σειρά των πωλήσεων φλας ταξιδιών προσφέρει εξοικονόμηση μέχρι 60% από τις κανονικές τιμές.

Για το έβδομο έτος λειτουργίας, πολλά από τα κορυφαία εμπορικά σήματα της Αμερικής έχουν συνεργαστεί με την USTA για να προσφέρουν ταξιδιωτικές προσφορές που δεν διατίθενται οπουδήποτε αλλού. Με αρκετό χρόνο για να κάνετε σχέδια για τις καλοκαιρινές διακοπές σας, αυτές οι προσφορές μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε μια απόδραση που διαρκεί ένα μακρύ Σαββατοκύριακο ή πολύ περισσότερο.

Οι κυνηγοί ευκαιρίας μπορούν να απογοητεύσουν το 50% από τις κανονικές τιμές, ανεξάρτητα από την πιστωτική σας κάρτα. Η Daily Getaways παρέχει αποκλειστική πρόσβαση σε αυτές τις ειδικές προσφορές για ενοικιάσεις αυτοκινήτων, διαμονές ξενοδοχείων, σημεία πίστης και προσφορές για έλξη από μερικά από τα κορυφαία εμπορικά σήματα στον κόσμο.

Πάνω από 20 εταιρείες επιστρέφουν στην προώθηση. Μερικές από τις εταιρείες που προσφέρουν φθηνά ταξιδιωτικά προσφορές φέτος είναι οι Alamo, Best Western, Busch Gardens, SeaWorld, InterContinental Hotels & Resorts, Caesar's Entertainment, Universal Studios Hollywood και Wyndham Hotels & Resorts.

Πώς λειτουργούν οι ημερήσιες αποδράσεις

Κάθε εργάσιμη ημέρα μεταξύ 10 Απριλίου και 12 Μαΐου 2017, θα υπάρξει διαφορετική πώληση φλας. Η πώληση αρχίζει ακριβώς στις 1 μ.μ. ET / 10 π.μ. PT.

Οι ποσότητες είναι περιορισμένες και διατίθενται σε βάση προτεραιότητας.

Συμβουλές:

Περισσότερες πωλήσεις flash για έλεγχο: