Οι Παρασκευές Φορτηγών Τροφίμων Επιστρέφονται στο Little Rock

Το τελευταίο φορτηγό τροχόσπιτων του Little Rock Παρασκευή ήταν τον Οκτώβριο, αλλά οι Παρασκευές Φαγητού φορτηγών επιστρέφουν αυτήν την εβδομάδα Κάθε εβδομάδα, μερικές από τις καλύτερες Τροφές Φορτηγών στο Little Rock (και όλοι γύρω από το Αρκάνσας, τα τρόφιμα για τροφές είναι τελικά κινητά) συναντώνται στην Main Street και στο Capitol Avenue στο Little Rock για να μοιραστούν μερικά από τα καλύτερα φαγητά τους. Είναι ένας εύκολος τρόπος να δοκιμάσετε τρόφιμα χωρίς να χρειαστεί να τα δούμε πολύ σκληρά.

Το lineup συνήθως ανακοινώνεται στις αρχές της εβδομάδας στη σελίδα του Facebook.

Φορτηγά τροφίμων Παρασκευές συνήθως έχουν τουλάχιστον 3, και μερικές φορές έως και μισή ντουζίνα φορτηγά τροφίμων. Είναι μια υπέροχη εποχή για να σχεδιάσετε το μεσημεριανό σας γεύμα.

Η πρώτη εβδομάδα περιλαμβάνει το μπάρμπεκιου του Bryant, το Αυθεντικό Μεξικάνικο του Cheto, το Fork in the Road και το Loblolly Creamery.

Το μπάρμπεκιου του Bryant σερβίρει παραδοσιακό μπάρμπεκιου νότια και προσφέρει σάντουιτς με χοιρινό και χοιρινό κρέας, πόδια γαλοπούλας, κοτόπουλο κοτόπουλου και ισπανικό ρύζι, μπάρμπεκιου nachos και πολλά άλλα.

Το αυθεντικό μεξικάνικο του Cheto σερβίρει σαλάτες taco και μπιφτέκια.

Το Fork in the Road είναι ένα φορτηγό σάντουιτς και προσφέρουν μερικά από τα μοναδικά σάντουιτς τους, συμπεριλαμβανομένου ενός χυμού για τους χορτοφάγους και έναν κουβανέζικο πανί, ένα μπαγκέτα της Χαβάης και το ψητό τυρί τους.

Το Loblolly Creamery είναι το αγαπημένο φορτηγό παγωτού όλων των ανθρώπων. Παρέχουν φλιτζάνια και κώνους παγωτού, σάντουιτς παγωτού μακαρόν και πλωτήρες παγωτού. Τα επιδόρπια Creamery Loblolly μπορούν να βρεθούν καθημερινά στο μπαρ The Loblolly Ice Cream Bar στο Green Corner Store & Soda Fountain στην οδό 1423 South Main Street.

Το καλύτερο μέρος της Παρασκευής Food Truck Fridays είναι ότι μπορείτε να δοκιμάσετε προϊόντα από όλα αυτά, τα οποία είναι δύσκολο να κάνετε σε ένα τυπικό περιβάλλον φορτηγών τροφίμων. Είναι ακόμα πιο εύκολο να δοκιμάσετε πολλά φορτηγά στο Φεστιβάλ Φορτηγών Τροφίμων Main Street. Φέτος, το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου. Αυτό είναι πολύ μακριά, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Παρασκευές Food Truck Fridays για να σας βοηθήσουμε να περιορίσετε το πεδίο για τον Σεπτέμβριο.

Το Little Rock υποστηρίζει αρκετά τα φορτηγά τροφίμων και υπάρχουν πολλά άλλα μέρη εκτός από τις Παρασκευές Φαγητού και το Φεστιβάλ Τροφίμων Φορτηγών για να τα δοκιμάσουν. Νωρίτερα φέτος άνοιξε το λιμάνι Little Rock Truck Truck Stop . Μπορείτε να δοκιμάσετε μια ποικιλία φορτηγών τροφίμων εδώ περισσότερο από τις Παρασκευές. Το Truck Truck Stop προσφέρει πολλά φορτηγά τροφίμων και καθίσματα σε εσωτερικούς χώρους, τηλεοράσεις και μπάνια. Οι στάσεις των φορτηγών τροφίμων είναι ανοιχτές από Δευτέρα έως Παρασκευή 11 π.μ. έως 2:30 μ.μ. και βρίσκονται 801 Νότια Τσέστερ στο κέντρο του Little Rock. Είναι υπέροχη ιδέα για μεσημεριανό γεύμα εάν χάσατε το Food Truck Friday.

Η Westover Τετάρτη είναι ένας άλλος τρόπος για να γεμίσετε το φορτηγό σας με τρόφιμα και να δοκιμάσετε πολλά φορτηγά την ίδια στιγμή. Το Westover Τετάρτη λαμβάνει χώρα στη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα. Πολλά φορτηγά τροφίμων και μοναδικοί τοπικοί πωλητές βγαίνουν για αυτό. Βρίσκεται στην οδό 6400 Kavanaugh Blvd.

Αν ακολουθήσετε τη σελίδα του αγαπημένου σας φορτηγού φαγητού στο Facebook, μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι σε αυτά τα φεστιβάλ και συναντήσεις. Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο την άνοιξη και το καλοκαίρι, υπάρχει ένα φορτηγό τροφής που συγκεντρώνει κάπου. Εμφανίζονται επίσης σε φεστιβάλ, αγορές αγροτών και σχεδόν παντού υπάρχουν πεινασμένοι άνθρωποι. Μην παραβλέπετε τα τοπικά τρόφιμα τροφίμων ως ένα εξαιρετικό μέρος για να φάτε στο Little Rock.