Επτά έξοχες εκδρομές με λεωφορείο Scenic στις Ηνωμένες Πολιτείες

Η περιοδεία με λεωφορείο είναι ένας τρόπος να ταξιδέψετε ή να εξερευνήσετε μια συγκεκριμένη περιοχή που είναι από καιρό δημοφιλής σε όσους αναζητούν έναν νέο προορισμό, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να επισκεφθείτε νέους προορισμούς χωρίς το άγχος της οδήγησης και της πλοήγησης. Αυτή η μέθοδος προβολής ενός νέου προορισμού έχει επίσης τα πρόσθετα οφέλη που συνήθως συνοδεύει ένας οδηγός, ο οποίος θα προσφέρει κάποιες συναρπαστικές ιδέες και ανέκδοτα στην πορεία, ενώ μπορείτε επίσης να απολαύσετε το σκηνικό κατά μήκος του ταξιδιού.

Υπάρχουν μερικοί πραγματικά όμορφοι προορισμοί που μπορείτε να απολαύσετε στις Ηνωμένες Πολιτείες με λεωφορείο, και εδώ είναι επτά από τους καλύτερους.

Περιήγηση στο Νιαγάρα

Υπάρχουν περιηγήσεις με λεωφορείο από τις πόλεις σε όλη τη βορειοανατολική πλευρά της χώρας και τον νοτιοανατολικό Καναδά που ταξιδεύουν σε αυτό το υπέροχο μέρος, που είναι πιθανώς ένας από τους πιο διάσημους καταρράκτες στον κόσμο. Το σπρέι από τους καταρράκτες μπορεί να δει από κάποια απόσταση, και http://themeparks.about.com/od/themeparksincanada/a/NiagaraCanada.htm Νιαγάρα αποτελείται από τρεις ξεχωριστούς καταρράκτες που όλοι βοηθούν στην αντιμετώπιση της αποστράγγισης του Η λίμνη Erie στη λίμνη Οντάριο, με τις πτώσεις που βρίσκονται στα σύνορα μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά.

Grand Canyon

Η Αριζόνα φιλοξενεί το Μεγάλο Φαράγγι, το οποίο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φυσικά αξιοθέατα στον κόσμο και παρόλο που έχει μήκος σχεδόν τριακόσια μιλίων, υπάρχουν μερικές βασικές τοποθεσίες που τείνουν να τραβούν τα πλήθη.

Το σημείο Lipan στο νότιο τμήμα του φαραγγιού είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία για να απολαύσετε την περιοχή και όπου πολλές από τις εκδρομές με λεωφορείο που αρχίζουν συνήθως από το Λας Βέγκας θα σταματήσουν να δίνουν στους ανθρώπους τη θέα.

Mount Rushmore

Τα σκαλιστά πρόσωπα τεσσάρων ιστορικών προέδρων των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν κοπεί στον βράχο του βουνού, με τα πρόσωπα του Αβραάμ Λίνκολν, του Θεόδωρου Ρούσβελτ, του Τόμας Τζέφερσον και του Γιώργου Ουάσινγκτον να αναπαράγονται σε ύψος περίπου εξήντα ποδιών.

Οι περιηγήσεις με λεωφορεία που ταξιδεύουν εδώ μπορεί να προέρχονται από μεγαλύτερες αποστάσεις και μπορεί να περιλαμβάνουν ταξίδι στο Εθνικό Πάρκο Arches, ενώ υπάρχουν μικρότερες ημερήσιες εκδρομές που συνήθως θα ταξιδεύουν από το Rapid City ή τα Hot Springs.

Νάπα και ομώνυμο κρασί

Αυτές οι δύο κοιλάδες είναι από τα πιο δημοφιλή μέρη στην Καλιφόρνια για να επισκεφθείτε, και βρίσκεται κατά μήκος της πλούσιας και εύφορης γης υπάρχουν πάνω από τετρακόσια διαφορετικά οινοποιεία που παράγουν κρασί που εξάγεται σε όλο τον κόσμο. Ενώ θα ήταν μια μεγάλη περιοδεία μάλιστα για να επισκεφθείτε όλα αυτά, μπορείτε να βρείτε περιηγήσεις με λεωφορείο που παίρνουν μερικά από τα καλύτερα θεωρημένα οινοποιεία και συνδυάζουν τις επισκέψεις εδώ με τη δειγματοληψία των τροφίμων και μερικά αξιοθέατα επίσης.

Λίμνη Superior

Με τμήματα της ακτής της λίμνης που βρίσκεται στο Wisconsin, Minnesota και Michigan, μαζί με το Οντάριο στην καναδική πλευρά, υπάρχουν πολλά διαφορετικά σημεία που αξίζει να επισκεφθείτε κατά μήκος της ακτής της λίμνης. Ένα από τα πιο διάσημα είναι τα Pictured Rocks National Lakeshore, ενώ υπάρχουν κάποιες εκδρομές που ταξιδεύουν ακόμη και σε όλη τη διαδρομή γύρω από τη λίμνη, καλύπτοντας 1.300 μίλια σε περίπου δέκα ημέρες.

Εθνικό Πάρκο Γέλοστόουν

Το πιο διάσημο geyser στον κόσμο, το "Old Faithful" θα είναι στο δρομολόγιο κάθε ταξίδι με λεωφορείο που ταξιδεύει στο Yellowstone, αλλά υπάρχουν συνήθως αρκετές στάσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που θα πάρουν μερικά υπέροχα και εντυπωσιακά αξιοθέατα.

Τα Mammoth Hot Springs είναι μεταξύ των άλλων αξιοθέατων που προκαλούνται από τη γεωθερμική δραστηριότητα στην περιοχή και υπάρχουν πολλές διαφορετικές εταιρείες που προσφέρουν ταξίδια, από εκείνες που προσλαμβάνουν τοπικά σε άλλους που ταξιδεύουν από το Ντένβερ, το Σαλτ Λέικ Σίτι και το Λος Άντζελες.

Περιήγηση στο νησί της Χαβάης

Το όμορφο νησί της Χαβάης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και ενώ είναι εύκολο να χαλαρώσετε στην παραλία καθ 'όλη τη διάρκεια της διαμονής σας, αν θέλετε να μάθετε λίγο περισσότερο, τότε μια καλή διαδρομή είναι μια καλή επιλογή. Ξεκινώντας από τη Χονολουλού, το ταξίδι θα περιλαμβάνει συνήθως αξιοθέατα όπως το Diamond Head και το Blowhole Halona, ​​ενώ η θέα στην παραλία Waikiki είναι πολύ ελκυστική.