Ένα βαρέλι διασκέδασης

Αξιοθέατα, βόλτες και πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Νιαγάρα, Καναδάς

Ο Καταρράκτης του Νιαγάρα είναι σαν ένα τεράστιο, απεριόριστο θεματικό πάρκο. Αντί για παραμύθια ή χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, το θέμα είναι οι πτώσεις. Το δέλεαρ των πτώσεων είναι τόσο ισχυρό, προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Δεν νομίζω ότι έχω δει ποτέ ένα πιο διαφορετικό πλήθος από τους πολλούς κληρικούς πολίτες που έμενα εκεί. Ενώ υπάρχουν πολλά να κάνουμε στην αμερικανική πλευρά των συνόρων (το κρατικό πάρκο είναι ιδιαίτερα όμορφο), ο Καναδικός Καταρράκτης του Νιαγάρα είναι πιο ανεπτυγμένος και προσφέρει πολλές εκτροπές.

Υπάρχει μια εντυπωσιακή σειρά από αξιοθέατα που έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν στους επισκέπτες μια άποψη για τις πτώσεις από κάθε λογικό πλεονέκτημα. Ενώ υπάρχει ένα πραγματικό θεματικό πάρκο και τρία εσωτερικά πάρκα νερού, το Niagara Falls προσφέρει επίσης πολλά αυτόνομα αξιοθέατα, ιδιαίτερα στο Clifton Hill, το τουριστικό καταφύγιο απέναντι από τους αμερικανικούς καταρράκτες.

Τρία θέρετρα εσωτερικού πάρκου:

Ένα θεματικό πάρκο:

Υπάρχουν μυριάδες τρόποι να δείτε και να ζήσετε την μεγαλοπρέπεια των πτώσεων, όπως:

Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα για τις πτώσεις, όπως:

Επόμενη σελίδα: Περισσότερα Niagara Falls πράγματα να κάνουμε.

Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα αξιοθέατα στην περιοχή, όπως:

Αυτό είναι μια μικρή δειγματοληψία των αξιοθέατα και τα αξιοθέατα στο Niagara Falls. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε τους παρακάτω πόρους: