Καταρράκτες του Νιαγάρα, Καναδάς

Οδηγός επισκεπτών για καταρράκτες του Νιαγάρα, Καναδάς

Ο Καταρράκτης του Νιαγάρα, στον Καναδά, φιλοξενεί τους καταρράκτες Horseshoe Falls, τον ισχυρότερο καταρράκτη στη Βόρεια Αμερική και ενδεχομένως τον πιο γνωστό στον κόσμο.

Ο Καταρράκτης του Νιαγάρα είναι ιστορικά διάσημος ως προορισμός για μήνα του μέλιτος - αυτές τις μέρες περισσότερο σε ένα καμπαναριό, πολύ καλοδιατηρημένο τρόπο - αλλά προσελκύει επίσης μια σειρά από επισκέπτες, ειδικά οικογένειες. Η τουριστική ζώνη της πόλης επικεντρώνεται γύρω από τους Καταρράκτες Horseshoe - τον καναδικό καταρράκτη που ονομάζεται για το σχήμα του με τόξα - και τους αμερικανικούς καταρράκτες, και οι δύο που βυθίζονται στο φαράγγι του Νιαγάρα.

Με την προσθήκη ενός νέου θέρετρου καζίνο το 2004, τα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια ακολούθησαν, προσθέτοντας ένα iota της πολυπλοκότητας. Ωστόσο, ο Καταρράκτης του Νιαγάρα είναι κυρίως τουριστικός και μη καλλιεργημένος.

Το Niagara Falls είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να επισκεφτείτε: το θέαμα των ίδιων των Falls είναι εκπληκτικό και η ευκαιρία να περπατήσετε το φαράγγι του Niagara για αρκετά χιλιόμετρα επιτρέπει στους επισκέπτες να εκτιμήσουν αυτό το φυσικό θαύμα.