Συμβουλές για την επίσκεψη Great Wolf Lodge Niagara Falls - Great Wolf Lodge Συμβουλές επισκεπτών

Το Great Wolf Lodge Ο καταρράκτης του Νιαγάρα είναι μέρος της αλυσίδας οικογενειακών καταλυμάτων Great Wolf Resorts Inc., γνωστού για τα waterparks του.

Αφού επισκεφθήκατε το Great Wolf Lodge στο Niagara Falls, συνέταξα αυτόν τον κατάλογο συμβουλών που πιστεύω ότι θα βελτιώσει την ποιότητα της διαμονής σας. Αυτές οι συμβουλές προέρχονται από διαμονή σε καταρράκτες του Νιαγάρα, αλλά πολλοί θα ισχύουν για κάθε Great Wolf Lodge.

Επίσης, διαβάστε το προφίλ του Great Wolf Lodge Niagara Falls ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Great Wolf Lodge.

Να είστε συγκεκριμένοι στην κράτηση δωματίων σας

Όλες οι σουίτες επισκεπτών είτε βλέπουν στο πάρκινγκ είτε στο υδάτινο πάρκο (τουλάχιστον στην τοποθεσία Niagara Falls). Μια αίθουσα προβολής στο θαλάσσιο πάρκο δεν κοστίζει περισσότερο, αλλά πρέπει να καθορίσετε ότι θέλετε ένα κατά την κράτηση.

Άφιξη νωρίς και / ή παραμονή αργά

Το waterpark διατίθεται αποκλειστικά για να φιλοξενήσει επισκέπτες από τις 13:00 την ημέρα του check-in μέχρι τις 10:00 την ημέρα του check-out. Για να πάρετε το μεγαλύτερο κτύπημα για το δολάριο σας, φτάσετε μέχρι τις 13:00 και / ή μείνετε για να απολαύσετε το πάρκο την ημέρα που ελέγχετε.

Φέρτε καλύμματα, αλλά μην φέρετε επιπλέον πετσέτες

Έχει περάσει πολύς χρόνος που πηγαίνει πέρα ​​δώθε από το θαλάσσιο πάρκο στο δωμάτιό σας. Έχοντας ένα κάλυμμα-up ή δύο που είναι εύκολο να γλιστρήσει on και off είναι βολικό. Ωστόσο, οι πετσέτες είναι εύκολα διαθέσιμες, οπότε δεν χρειάζεται να χύσετε τη βαλίτσα σας με τη δική σας.

Φέρτε παπούτσια Aqua

Για την ασφάλεια και την υγιεινή, φέρτε τα παπούτσια Aqua (τα οποία ταιριάζουν δεξιά στα πόδια σας και δεν θα πέσουν).

Φέρτε διασκέδαση στο δωμάτιο για νεαρά παιδιά

Υπάρχουν πολλά να κάνουμε στο Great Wolf Lodge, αλλά όταν ήμασταν στο δωμάτιό μας για ήσυχο χρόνο, μας εξέπληξε ότι από τις 30 ταινίες, καμία δεν ήταν κατάλληλη για παιδιά ηλικίας 4 και 5 ετών.

Επιπλέον, τα δωμάτια δεν διαθέτουν VCR ή DVD players. Σκεφθείτε να φέρετε μερικά βιβλία, παιχνίδια ή το δικό σας DVD player.

Τα μεγαλύτερα παιδιά θα έχουν ευκολότερο χρόνο να παραμείνουν διασκεδασμένοι με τις ταινίες στο δωμάτιο που είναι περισσότερο κατάλληλες για την ηλικία και μια στοά στο καταφύγιο. Τα παιδιά ηλικίας 14 και άνω μπορούν να πάνε στο πάρκο μόνοι τους.

Φέρε φαγητό

Αν και το φαγητό στο Great Wolf Lodge είναι καλό και όχι εξωφρενικά, προστίθενται δύο ή τρία γεύματα για μια οικογένεια την ημέρα.

Όλες οι σουίτες διαθέτουν φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο. Εμείς αντιμετωπίσαμε το δείπνο στο εστιατόριο, αλλά φάγαμε ένα υγιεινό γεύμα και σνακ στο δωμάτιό μας.

Αποκτήστε την καθημερινή λίστα των εκδηλώσεων στο Front Desk

Κατά το check-in, ζητήστε μια λίστα με όλα τα γεγονότα της ημέρας. Δεν μας δόθηκε ένας και είχαμε έναν δύσκολο χρόνο να πάρουμε συνεπείς πληροφορίες για το τι συνέβαινε. Υπάρχει αφθονία για να σας κρατήσετε απασχολημένους όλη την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων εκπαιδευτικών περιπάτων γύρω από το καταφύγιο για τα παιδιά και την ιστορία.

Μην χάσετε το χρόνο ιστορίας στις 8 μ.μ.

Βάλτε τα παιδιά στις jammies τους και κατεβείτε στο μπροστινό λόμπι για τις 8 μ.μ. Ο χρόνος της ιστορίας γίνεται με ενθουσιασμό και αίσθηση χιούμορ. Παρακολουθήστε τα μάτια των παιδιών να μεγαλώνουν όσο τα ζώα ζωντανεύουν.

Καταστρέψτε ή αφαιρέστε το βραχιολάκι σας όταν αφήσετε

Αυτό θα μπορούσε να είναι φήμη ή κάτι που σπάνια συμβαίνει, αλλά φαίνεται να έχει νόημα. Τα wristbands που φορούν οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χρεώνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες με την πιστωτική τους κάρτα, έτσι ώστε να είναι απολύτως ασφαλείς, πάρτε το βραχιολάκι μαζί σας όταν φύγετε και μην είστε απρόσεκτοι όταν το αφήνετε γύρω.