Πάρτε Outta Town: 2017 δωρεάν ημέρες εισόδου στα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ

Ιδανικό για ένα ταξίδι με γνώμονα τον προϋπολογισμό

Ψάχνετε για μια αξέχαστη και προσιτή διαφυγή με τα παιδιά; Σχεδιάστε μια επίσκεψη σε ένα εθνικό πάρκο την ημέρα ή το Σαββατοκύριακο όταν η είσοδος είναι δωρεάν.

Τα εθνικά μας πάρκα είναι ένας θησαυρός των προορισμών λίστας επιθυμιών. Κάθε ιδιοκτησία που διαχειρίζεται το Σύστημα Εθνικού Πάρκου - περιλαμβάνει 60 εθνικά πάρκα και περισσότερες από 300 ιστορικές τοποθεσίες, μνημεία, περιοχές αναψυχής και παραλίες - προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό άγριας ζωής, σκηνικού και διορατικότητα στην ιστορία και τον πολιτισμό του έθνους μας.

Είτε επισκέπτεστε το Εθνικό Πάρκο Pinnacles (το νεότερο) είτε το Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains (το πιο δημοφιλές μας) ή ένας συνδυασμός του Mighty 5 της Utah , τα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών μπορούν να συμμετάσχουν σε δωρεάν προγράμματα Junior Ranger. Συνήθως τα προγράμματα αυτά συνίστανται στην ολοκλήρωση ενός βιβλίου δραστηριοτήτων, ενώ διερευνά το πάρκο μέσω αυτο-οδηγημένων πεζοποριών, κυνηγών καθαριστών ή άλλων δραστηριοτήτων. Ένας κατώτερος κυβερνήτης που ολοκληρώνει το πρόγραμμα θα λάβει ένα πιστοποιητικό ή ένα σήμα. Ενίοτε ένας ranger θα κάνει επίσης μια σύντομη "ορκωμοσία" τελετή.

Κάθε χρόνο, η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου ορίζει μια χούφτα μέρες όταν προσφέρεται δωρεάν είσοδος στους επισκέπτες. Εδώ είναι οι ημέρες κατά τις οποίες η είσοδος στα εθνικά πάρκα είναι δωρεάν το 2017:

Ελεύθερες ημέρες εισόδου στα εθνικά πάρκα το 2017

Πάνω από 400 ακίνητα που λειτουργούν από την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου θα προσφέρουν δωρεάν είσοδο για:

Πριν φύγεις
Πριν επισκεφθείτε ένα εθνικό πάρκο, τα παιδιά μπορούν επίσης να πάνε online για να εξερευνήσουν τον ιστότοπο του Web Rangers της Υπηρεσίας Εθνικού Πάρκου. Τα παιδιά θα βρουν δεκάδες δραστηριότητες και κουίζ για την άγρια ​​φύση και τα εθνικά πάρκα και μπορούν να παίξουν για πόντους.

Επίσης, το NPS προσφέρει μια συλλογή ηλεκτρονικών εκδρομών πεδίου που βασίζονται σε βίντεο, τα οποία παρέχουν στα παιδιά μια σε βάθος ματιά σε θέματα που αφορούν τα εθνικά πάρκα.

Σχεδόν κάθε πάρκο προσφέρει δωρεάν πεζοπορίες με οδηγό, εργαστήρια, εκδρομές και άλλες ευκαιρίες μάθησης, οπότε φροντίστε να κάνετε έρευνα πριν από την εκδρομή στην ιστοσελίδα του Εθνικού Πάρκου για να μάθετε τι είναι διαθέσιμο.

Δωρεάν είσοδος όλο το χρόνο
Έχετε έναν τέταρτο γκρέιντερ; Αν ναι, ολόκληρη η οικογένειά σας μπορεί να έχει ελεύθερη πρόσβαση σε εθνικά πάρκα των ΗΠΑ όλο το χρόνο, χάρη στην πρωτοβουλία Every Kid in a Park που ξεκίνησε ο Πρόεδρος Obama. Ο στόχος είναι να δοθεί μια ευκαιρία σε παιδιά και οικογένειες σε ολόκληρη τη χώρα να γνωρίσουν προσωπικά τα δημόσια εδάφη τους και τα νερά τους. Οι φοιτητές της τέταρτης τάξης μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά για να λάβουν ένα δελτίο που παρέχει είσοδο σε εθνικά πάρκα για τον φοιτητή και ένα φορτίο επιβατών για ένα ολόκληρο έτος.

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!