Γιορτάστε το Centennial Εθνικού Πάρκου στην Αλάσκα

Μια νέα περιοδεία προσφέρει μια μοναδική εμπειρία

Η Αλάσκα φιλοξενεί μερικά από τα μεγαλύτερα εθνικά πάρκα της χώρας και, καθώς τα εθνικά πάρκα του έθνους μας γιορτάζουν 100 χρόνια λειτουργίας, δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος να προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πάρκα.

Η Αλάσκα του John Hall είναι οικογενειακή επιχείρηση και ειδικευμένη στην Αλάσκα. Για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να κατευθύνονται καλά στην ενδοχώρα και να αγγίζουν, να δοκιμάζουν, να αισθάνονται, να μυρίζουν και να αποτελούν μέρος αυτού που κάνει την Αλάσκα τόσο μεγαλοπρεπή, αυτή η εταιρεία παρουσιάζει μοναδικές ευκαιρίες για τους καλεσμένους της.

Ξεκίνησε το 1983, η τουριστική εταιρεία προσελκύει τους επισκέπτες της με εκτεταμένες, all-inclusive εκδρομές κρουαζιέρας και γης. Τα δρομολόγια της Αλάσκας του John Hall προσφέρουν μια σε βάθος εξερεύνηση του Κράτους των συνόρων με ένα προσαρμοσμένο στόλο μοτοσυκλετών και πλοίων. Τα ταξίδια περιλαμβάνουν άφθονη άγρια ​​ζωή, πολύχρωμη ιστορία, εμπλουτισμό πολιτιστικών συναντήσεων, τοπική κουζίνα και θεαματικό τοπίο. Οι περιηγήσεις καθοδηγούνται από κατοίκους της Αλάσκας που ενημερώνουν και ψυχαγωγούν στην πορεία τους.

Αν έχετε κάποιο χρόνο στα χέρια σας, η 12-ημερησία έκταση και η επταήμερη κρουαζιέρα της Αλάσκας, που εξερευνά τα εθνικά πάρκα της Αλάσκας από τη στεριά και τη θάλασσα, προσφέρει μια περιπέτεια που θα μεταφέρει τους ταξιδιώτες σε βαθιά μέσα στην καρδιά της άγριας Αλάσκας.

Τι να περιμένετε στο ταξίδι σας

Η περιπέτεια ξεκινά με ένα καλωσόρισμα στο Anchorage και μια περιήγηση στο Εθνικό Πάρκο Katmai , το οποίο ιδρύθηκε το 1918 για να προστατεύσει την περιοχή, καταστράφηκε από την ηφαιστειακή δραστηριότητα του Mount Katmai και την Κοιλάδα των 10 Χιλιάδων Καπνιστών.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις αρκούδες να τρέφονται με σολομό στους καταρράκτες Brooks, γνωστούς ως προορισμούς προβολής αρκούδας.

Το Flightseeing είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείτε μερικές από τις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες του κράτους. Παρέχει άνευ προηγουμένου πρόσβαση σε σχεδόν απρόσιτες θέσεις εντός των πάρκων. Οι επισκέπτες θα βιώσουν μια άλλη περιήγηση στα αξιοθέατα πάνω από το Wrangell-St. Εθνικού Πάρκου Ηλία , με εκφορτώσεις στις παλιές εξόρυξης πόλεων των Kennicott και McCarthy.

Το Wrangell St.-Elias είναι το μεγαλύτερο εθνικό πάρκο στη χώρα, που εκτείνεται από το Όρος Αγίου Ηλία μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό, σε 13,2 εκατομμύρια στρέμματα. Είναι τόσο μεγάλο που θα μπορούσατε να τοποθετήσετε τα Yellowstone και Yosemite National Parks, καθώς και όλη την Ελβετία - τις Άλπεις που περιλαμβάνονται - στα σύνορά της.

Υπάρχει περισσότερη πτήση μπροστά. Από το Fairbanks, οι επισκέπτες θα πετάξουν στον Αρκτικό Κύκλο για μια πολιτιστική περιήγηση στο εγγενές χωριό Anaktuvuk Pass στις πύλες του Εθνικού Πάρκου της Αρκτικής . Αυτό το εθνικό πάρκο είναι ένας από τους λίγους που δεν έχουν ούτε δρόμους ούτε μονοπάτια.

Στη συνέχεια, ένα άνετο ταξίδι με μοτοσικλέτα οδηγεί τους επισκέπτες στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου Denali, που φιλοξενεί το "Big Five" της Αλάσκας, το moose, το Caribou, τα Dall πρόβατα, τους λύκους και τις αρκούδες.

Η επόμενη εμπειρία είναι μια κρουαζιέρα οκτώ ωρών και μισής ώρας από το Seward μέσω του Εθνικού Πάρκου Kenai Fjords . Στη θάλασσα, κρατήστε τις κάμερες έτοιμες και επικεντρωμένες στην φάλαινα, τις βούρτσες της θάλασσας, τα λιοντάρια της θάλασσας, τους αετούς, τους φουσκάλες και τους παγετώνες.

Το έκτο και τελευταίο πάρκο είναι το Εθνικό Πάρκο Glacier Bay , όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν μερικούς από τους πιο δραστήριους παγετώνες του κόσμου. Οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν στην εσωτερική είσοδο της Αλάσκας και θα πάρουν την ομορφιά μιας από τις μεγαλύτερες διεθνείς προστατευόμενες περιοχές στον κόσμο.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις εμπειρίες που έχουν οι επισκέπτες στα Εθνικά Πάρκα της Αλάσκας της Αλάσκας της Αλάσκας της περιπέτειας της Αλάσκας. Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν τα ορυχεία χαλκού στο Kennicott, μια επίσκεψη στο εγγενές χωριό Barrow, μια επίσκεψη στο Μουσείο του Anchorage, εξερεύνηση της πρωτεύουσας της Αλάσκας στο κέντρο του Juneau. το μαγευτικό δασικό μονοπάτι στο Kasaan, τα 3,000-πόδια παγετώνα των Misty Fjords, και η πόλη Ketchikan, γνωστή και ως "η πρωτεύουσα του σολομού του κόσμου".

Η Αλάσκα του John Hall έχει δύο αναχωρήσεις από την περιπέτεια των εθνικών πάρκων της Αλάσκας κατά τη διάρκεια της εκατονταετηρίδας της υπηρεσίας Εθνικού Πάρκου: 4 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου και 18 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου 2016.

Η τιμολόγηση του δρομολογίου χερσαίας και θαλάσσιας διαδρομής με τις κρουαζιέρες Alaska Dream ξεκινά από 12.000 δολάρια ανά άτομο / δίκλινο. Ένα δρομολόγιο χερσαίας και θαλάσσιας διαδρομής με τη Millennium της Celebrity και μια δωδεκάωρη επιλογή "μόνο γη" είναι επίσης διαθέσιμη.