Δημόσιες τουαλέτες στη Ρωσία και την Ανατολική Ευρώπη

Οι τουαλέτες στη Ρωσία και σε ορισμένα μέρη της Ανατολικής Ευρώπης είναι λίγο διαφορετικές από αυτές που θα περιμένατε στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στη Δυτική Ευρώπη. Ενώ οι εξυπηρετούμενες δημόσιες τουαλέτες γίνονται ευκολότερο να βρεθούν, ειδικά σε καλά κατοικημένες περιοχές, θα συναντήσετε ακόμα μερικές δημόσιες τουαλέτες παλαιού τύπου στη Ρωσία και στις πρώην σοβιετικές χώρες. Μην ανησυχείτε - η χρήση αυτών των τουαλετών μπορεί να πλοηγηθεί, αλλά να είστε προετοιμασμένοι.

Πληρώστε τουαλέτες στη Ρωσία και την Ανατολική Ευρώπη

Οι δημόσιες τουαλέτες, όπως εκείνες στους σιδηροδρομικούς σταθμούς ή στα μεγάλα εμπορικά κέντρα, ενδέχεται να απαιτούν μικρή χρέωση για τη χρήση τους. Το τίμημα εμφανίζεται συνήθως εμφανώς και θα ανέλθει σε λίγα λεπτά του εθνικού νομίσματος. Εάν είστε έξω και γύρω, μπορεί να είναι δυνατόν να αποφευχθεί η χρήση των πληρωμών τουαλέτες. Ωστόσο, μερικές φορές θα βρίσκεστε σε κατάσταση όταν ταξιδεύετε στην Ανατολική Ευρώπη όταν η τουαλέτα αμοιβής είναι η μόνη διαθέσιμη τουαλέτα. Διατηρήστε χρήσιμες αλλαγές για αυτές τις περιπτώσεις.

Μεταφέρετε το χαρτί υγείας όταν ταξιδεύετε στη Ρωσία και την Ανατολική Ευρώπη

Οι δημόσιες τουαλέτες συχνά δεν εξοπλίζουν κάθε πάγκο τουαλέτας με χαρτί υγείας στη Ρωσία. Μερικές φορές το χαρτί υγείας είναι διαθέσιμο έξω από τους πάγκους. Μερικές φορές δεν υπάρχει κανένας. Μπορείτε να αγοράσετε μικρά ρολά μεγέθους ταξιδιού από τμήματα ταξιδιού υγιεινής-προϊόντων σε σούπερ μάρκετ ή καταστήματα ευκολίας. Τα πακέτα ταξιδίου των ιστών μπορεί επίσης να υποκαταστήσουν με ένα τσίμπημα.

Οι ταραχές της Σκωτίας της Σκωτίας

Κανείς δεν θέλει να εισέλθει σε ένα περίπτερο μόνο για να συναντηθεί με την θέα μιας τρύπας στο έδαφος που πλαισιώνεται με τα πόδια σε σχήμα πέλματος. Ακόμα πιο παράξενη είναι η κανονική τουαλέτα που έχει εξοπλιστεί με ανυψωμένες πλατφόρμες, οπότε είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθεί η τουαλέτα με τον κανονικό τρόπο - κάποιος πρέπει να σκαρφαλώσει πάνω από το μπολ ή να σκοντάψει προ των προτέρων.

Η πρότασή μου? Έξοδος αμέσως - υπάρχει συνήθως μια πιο βοηθητική τουαλέτα κοντά.

Οι δημόσιες τουαλέτες είναι καθαρές ή βρώμικες στην Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία;

Στα ωραιότερα εμπορικά κέντρα της Ανατολικής Ευρώπης, εστιατόρια και καφετέριες, θα χαρείτε να βρείτε μερικές πολύ καθαρές, εξοπλισμένες τουαλέτες. Στα αεροδρόμια ή στους σιδηροδρομικούς σταθμούς, ακόμα και σε ορισμένα πανεπιστήμια, η κατάσταση των κακομεταφορών και η έλλειψη συντήρησης των τουαλετών θα σας αφήσουν να αναπνεύσετε - κυριολεκτικά. Αυτές μπορεί να είναι η μόνη σας επιλογή. Μεταφέρετε αποστειρωμένο απολυμαντικό χεριών.

Χαρτί υγείας

Το χαρτί τουαλέτας "σαν χαρτόνι" εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σε μερικές τουαλέτες στη Ρωσία και την Ανατολική Ευρώπη. Ναι, τα μαλακά υλικά είναι διαθέσιμα για γενική αγορά. Το γκρίζο σε καφετί χαρτί υγείας του σοβιετικού ζητήματος είναι τόσο κακό όσο το στερεότυπο - σε διαφορετικό βαθμό. Εάν μένετε στο σπίτι ενός φίλου και το χρησιμοποιείτε ακόμα, δοκιμάστε να το εισαγάγετε στο χαρτί υγείας του βαμβακιού. Θα πιστέψουν πιθανώς ότι είστε αστείο για πολυτελή πολυτέλεια στο οπίσθιο σας.

Τουαλέτες σε ιδιωτικές κατοικίες στη Ρωσία και την Ανατολική Ευρώπη

Ορισμένες τουαλέτες στη Ρωσία και την Ανατολική Ευρώπη δίδονται από το δικό τους δωμάτιο, χωριστά από την περιοχή κολύμβησης / νεροχύτη. Αυτό θα σας ζητήσει να βγείτε από το "δωμάτιο τουαλέτας" και να εισέλθετε στην πραγματική αίθουσα "μπάνιο" για να πλύνετε τα χέρια σας.

Κανείς δεν πιστεύει ότι αυτό είναι περίεργο.

Ξεπλύνετε τις τουαλέτες στη Ρωσία: Πώς να ξεπλύνετε μια ανατολικοευρωπαϊκή τουαλέτα

Ορισμένες τουαλέτες στην Ανατολική Ευρώπη θα ξεπλύνουν τον τρόπο με τον οποίο πιθανότατα θα χρησιμοποιείτε - θα υπάρχει ένας μοχλός στη μία πλευρά της δεξαμενής. Άλλες ρωσικές τουαλέτες θα έχουν μια μπάλα ή ένα κουμπί στο δοχείο. Τραβήξτε ή πιέστε για να ξεπλύνετε την τουαλέτα. Ορισμένες τουαλέτες δεν θα έχουν αρκετή ισχύ για να ξεπλύνουν χαρτί υγείας - ίσως υπάρχει μια πινακίδα πάνω σε ένα καλάθι για τα απορρίμματα, ζητώντας να μην ξεπλένεται το χαρτί τουαλέτας.