Μουσική αίθουσα Radio City Music 'Tour Stage Door'

Θέλετε να πάρετε μια παρασκήνια βλέμμα στο όμορφο art deco εσωτερικούς χώρους του Radio City Music Hall; Από την επίσκεψη στο ιδιωτικό διαμέρισμα του Samuel Lionel "Roxy" Rothafel να πάρει να μιλήσει σε μια Rockette, αυτή η περιοδεία προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία να δείτε αυτό το πανέμορφο κτίριο up-κοντά και να μάθετε για την πλούσια ιστορία της.

Επισκόπηση εμπειρογνωμόνων

Από το άνοιγμα το 1932, το Radio City Music Hall είναι γνωστό για την όμορφη αρχιτεκτονική του Art Deco και το Stage Door Tour προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν αυτό το όμορφο κτίριο συνοδευόμενο από έναν καταρτισμένο και ενθουσιώδη ξεναγό.

Πλήρως ανακαινισμένο το 1999, το Radio City Music Hall αποκαταστάθηκε στην αρχική του δόξα από το δάπεδο μέχρι το ανώτατο όριο, με νέα μοκέτα που χαρακτηρίζει τα αρχικά σχέδια για να αποκαταστήσει τις οροφές των φύλλων χρυσού.

Ο ξεναγός μας ήταν γοητευτικός και δραστήριος, μοιράζοντας με την ομάδα μας τις ιδέες σχεδιασμού πίσω από διάφορες πτυχές της αίθουσας μουσικής. Μας οδήγησε μέσα από το Μεγάλο Στάδιο και τα λόμπι, για να δει από πρώτο χέρι τους υδραυλικούς ανελκυστήρες, το ιδιωτικό διαμέρισμα του Samuel Lionel "Roxy" Rothafel και τελικά να συναντήσει μια Rockette προσωπικά (ναι, υπάρχει η ευκαιρία να έχεις τη φωτογραφία σου ληφθεί με την Rockette). Ήμασταν μπροστά στο γυναικείο σαλόνι για να δούμε τις λεπτομερείς τοιχογραφίες.

Σε αντίθεση με κάποιες άλλες εκδρομές, το Stage Door Tour του Radio City Music Hall πρόσφερε πρόσβαση που θα ήταν αδύνατη αν είχαμε απλά αγοράσει εισιτήρια για να δούμε μια παράσταση στο Radio City, καθιστώντας το αξίζει τον κόπο για τους επισκέπτες που εκτιμούν την αρχιτεκτονική και το design art art deco.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.