Η περιοδεία ταχύπλοου σκάφους από το Circle Line Downtown στη Νέα Υόρκη

Στο 30-λεπτό Shark Speedboat Thrill Ride, οι επισκέπτες έχουν μια κοντινή θέα των δημοφιλών προορισμών της Νέας Υόρκης, όπως το άγαλμα της ελευθερίας και η γέφυρα του Μπρούκλιν, καθώς βιώνουν τον ενθουσιασμό της ταχύτητας μέσω του λιμανιού της Νέας Υόρκης. Οι αναβάτες θα φτάσουν επίσης στο Skyline του Downtown Manhattan, στο Ellis Island και στο Παγκόσμιο Οικονομικό Κέντρο.

Μεγάλη για οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά και εφήβους, το φλοιό ταχυτήτων Shark Speedboat από το South Street Seaport γύρω από τη νότια άκρη του Μανχάταν, σταματώντας για μια τέλεια ευκαιρία φωτογραφίας μπροστά στο άγαλμα της ελευθερίας.

Η μουσική παίζει καθ 'όλη τη διάρκεια της βόλτας, με έμφαση στην περιπέτεια, τη διασκέδαση και τις συγκινήσεις, αντί για μια τυπική περιήγηση στα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης.

Πού να φτάσετε στο σκάφος του καρχαρία

Το πλοίο φεύγει ωριαία από την Pier 16 στο South Street Seaport μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου. Οι ταξιδιώτες μπορούν να πάρουν το μετρό στην οδό Fulton από το A / C, J / Z ή 2/3. Εκείνοι που οδηγούν στο South Street Seaport θα βρουν ότι το πάρκινγκ είναι διαθέσιμο στην παρτίδα έναντι αμοιβής, βόρεια του λιμανιού. Τα μετρητά και οι μεγάλες πιστωτικές κάρτες γίνονται δεκτές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και τις τιμές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Πώς οι επισκέπτες μπορούν να προετοιμαστούν για το Ride

Οι αναβάτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 40 "ψηλοί για να οδηγήσουν τον καρχαρία.Αν παίρνετε τη βόλτα με ένα παιδί, συνιστάται να τους μιλήσετε πρώτα γι 'αυτό.Πολλά παιδιά φοβούνται υπερβολικά τη βόλτα και ξοδεύουν όλη τη μισή ώρα συναίσθημα τρομοκρατημένος παρά ενθουσιασμένος.

Είναι πιθανό οι αναβάτες να πάρουν πολύ βρεγμένο κατά την οδήγηση στο σκάφος, γι 'αυτό προτείνεται να φοράτε αδιάβροχο και άλλα προστατευτικά εργαλεία για τα αξεσουάρ σας.

Αυτοί που κάθονται κοντά στο μπροστινό μέρος του σκάφους τείνουν να παραμένουν οι πιο ξηροί. Οι αναβάτες μπορούν να ξεκινήσουν την επιβίβαση στο σκάφος περίπου 10 λεπτά πριν από την αναχώρηση. Για όσους είναι ευαίσθητοι στον ήλιο, συνιστάται να φοράτε αντηλιακό, καθώς στις περισσότερες μέρες δεν υπάρχει κάλυψη στο σκάφος και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι έγκυες γυναίκες και όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την καρδιά ή την πλάτη δεν πρέπει να οδηγούν το ταχύπλοο σκάφος του καρχαρία.

Χαλαρώστε κοντά στο South Street Seaport Mall

Οι λάτρεις της ιστορίας θα χαρούν να ανακαλύψουν ότι αυτός ο ιστορικός προορισμός έχει αποκατασταθεί κτίρια από το 1800. Το εμπορικό κέντρο διαθέτει επιλογές για φαγητό, καταστήματα και ψυχαγωγία για τους ταξιδιώτες που επισκέπτονται πριν ή μετά τη βόλτα. Η νέα βεράντα στον τελευταίο όροφο θα παρέχει επίσης ένα πρόγραμμα συναυλιών και εκδηλώσεων.

Οι επισκέπτες του θαλάσσιου λιμανιού θα μπορούν να βρουν φαγητά στα περίπτερα, όπως μίνι ντόνατς και παγωτά, μαζί με άλλες ανακαλύψεις όπως δωρεάν προβολές ταινιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υπέροχη θέα στο ποτάμι και μασάζ. Τα μπάνια είναι διαθέσιμα κοντά στο εσωτερικό του εμπορικού δρόμου South Street Seaport Pier 17 προς τα αριστερά του Piers καθώς βλέπετε το νερό.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Αν και δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, ο ιστότοπος πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.