Μέση μηνιαία θερμοκρασία και βροχοπτώσεις στο Ορλάντο

Ορλάντο, ως η κορυφαία πόλη προορισμού της Φλόριντα , μπορεί να υπερηφανεύεται για μεγάλα θεματικά πάρκα και αξιοθέατα και θέρετρα παγκόσμιας κλάσης, για φαγητό και για ψώνια. Με συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 83 ° και μέσο χαμηλό μόλις 62 °, ο καιρός είναι πολύ ωραίος.

Ενώ ο καιρός στην Κεντρική Φλόριντα μπορεί να είναι απρόβλεπτος, κατά μέσον όρο, ο θερμότερος μήνας του Ορλάντο είναι ο Ιούλιος και ο Ιανουάριος είναι ο μέσος όρος για το καλύτερο. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει τον Ιούνιο, αν και οι καλοκαιρινοί μήνες μέχρι τον Αύγουστο είναι γνωστοί για συχνές απογευματινές καταιγίδες.

Η υψηλή υγρασία τους καλοκαιρινούς μήνες απαιτεί προσοχή στους ηλικιωμένους και τους πολύ νέους. Οι επισκέπτες κάθε ηλικίας πρέπει να ακολουθήσουν αυτές τις συμβουλές για το πώς να κερδίσει τη θερμότητα της Φλόριντα . Μια άλλη ασθένεια του καλοκαιριού που θα παρακολουθήσετε στην Κεντρική Φλόριντα είναι αστραπή. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Φλώριδα είναι γνωστή ως η Κεραυνική Πρωτεύουσα των ΗΠΑ και το Ορλάντο βρίσκεται σε αυτό που συχνά περιγράφεται ως "Lightning Alley", οι επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν ότι ο αστραπής θέτει σοβαρό κίνδυνο .

Εάν αναρωτιέστε τι να συσκευάσετε, τα σορτς και τα σανδάλια θα σας κρατήσουν άνετα το καλοκαίρι. Τίποτα περισσότερο από ένα πουλόβερ ή σακάκι συνήθως θα σας κρατήσει αρκετά ζεστό το χειμώνα, όταν ο ήλιος πέσει κάτω. Φυσικά, αν επισκέπτεστε τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο, η θερμοκρασία φτάνει περιστασιακά σε κατάψυξη και θα χρειαστείτε ένα ζεστό σακάκι και μερικές φορές ακόμη και γάντια.

Εάν θα επισκεφθείτε κάποιο από τα θεματικά πάρκα του Ορλάντο, θυμηθείτε πάντα να συσκευάζετε άνετα παπούτσια!

Και, φυσικά, μην ξεχνάτε το μαγιό σας. Παρόλο που οι θερμοκρασίες μπορούν να πάρουν λίγο ψυχρό το χειμώνα, η ηλιοθεραπεία δεν ξεφεύγει από την ερώτηση και ένας καλός αριθμός πισινών θερμαίνεται.

Η εποχή του τυφώνα τρέχει από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου κάθε έτους. Παρόλο που ο Ορλάντο δεν βρίσκεται στην ακτή, οι καταιγίδες μπορούν ακόμα να επηρεάσουν την περιοχή, όπως το 2017 όταν ο τυφώνας Irma έκλεισε τα πάρκα της Disney World .

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στη Φλόριντα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι σημαντικό να δώσετε αυτές τις συμβουλές για ταξίδια κατά τη διάρκεια της εποχής του τυφώνα σοβαρή εκτίμηση.

Ψάχνετε για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες καιρού; Εδώ είναι οι μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις για το Orlando:

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Επισκεφθείτε το weather.com για τρέχουσες καιρικές συνθήκες, πρόβλεψη για 5- ή 10 ημέρες και πολλά άλλα.

Σχεδιάστε τις διακοπές σας στο Ορλάντο με αυτόν τον εύχρηστο οδηγό προγραμματισμού διακοπών .