Μια γιορτή του Χάρι Πότερ στο Universal Orlando Resort

Universal και Warner Bros. για να φιλοξενήσουν το 5ο ετήσιο κόμμα Potter

Για το πέμπτο έτος λειτουργίας, το Universal Orlando Resort και η Warner Bros. θα φιλοξενήσουν το ετήσιο A Celebration του Χάρι Πότερ, ένα τριήμερο event ειδικών ανεμιστήρων που περιλαμβάνει ειδικές εμπειρίες και στα δύο παγκόσμια θεματικά πάρκα, Νησιά περιπέτειας και Universal Studios Φλόριντα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Ιανουαρίου 2018.

Ενώ οι περισσότερες από τις ειδικές εκδηλώσεις θα είναι ανοιχτές στο κοινό, οι οικογένειες που επιλέγουν ένα ειδικό πακέτο διακοπών θα έχουν πρόσβαση VIP για να επιλέξουν συμβάντα.

Αυτά τα πακέτα πωλούνται γρήγορα, οπότε οι superfans πρέπει να ενεργούν γρήγορα για να χτυπήσουν εισιτήρια.

Ο Wizarding World του Χάρι Πότερ ασχολείται τόσο με τα θεματικά πάρκα του Universal Orlando. Το Hogsmeade βρίσκεται στα Νησιά της Περιπέτειας του Universal και το Diagon Alley βρίσκεται στο Universal Studios Florida. Χρειάζεστε ένα εισιτήριο πάρκο-πάρκο για να μπορέσετε να επιβιβαστείτε στο τρένο Hogwarts Express και να ταξιδέψετε ανάμεσα στο Λονδίνο και το Hogsmeade.

Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός εορτασμού του Χάρι Πότερ;
Όλοι οι επισκέπτες του πάρκου θα μπορούν να απολαύσουν τρεις ημέρες απίστευτης εμπειρίας - συμπεριλαμβανομένου του A Celebration of Harry Potter Expo, Q & A συνεδρίες με μέλη του Χάρι Πότερ και άλλα.

Όλοι οι επισκέπτες του θεματικού πάρκου μπορούν:

Μια γιορτή των πακέτων του Χάρι Πότερ στο Universal Orlando
Ενώ οι περισσότερες από τις δραστηριότητες για τον εορτασμό του Χάρι Πότερ θα είναι ανοιχτές σε όλους τους επισκέπτες του πάρκου Universal Orlando, οι σούπερ θαυμαστές που αγοράζουν το πακέτο διακοπών αποκλειστικής εκδήλωσης μπορούν να απολαύσουν ορισμένα ειδικά οφέλη και αποκλειστικά καθίσματα για επιλεγμένα γεγονότα. Τα προηγούμενα χρόνια, τα πακέτα αυτά εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες μέρες.

Εξερευνήστε τις επιλογές ξενοδοχείων μέσα και κοντά στο Universal Orlando