Πώς να Ημερομηνία στο NYC: Manhattan Dating Συμβουλές από τους υπέρ

Βρείτε σεξ και αγάπη στην πόλη με συμβουλές από τους εμπειρογνώμονες σχέσεων της Νέας Υόρκης

Η χρονολόγηση στη Νέα Υόρκη είναι πάντα μια περιπέτεια. Ποτέ δεν ξέρεις αν μια συγκεκριμένη βραδιά θα μετατραπεί σε ένα επεισόδιο του Sex και της πόλης , του περίεργου ζευγαριού ή του Law & Order . Δεν θα ήταν ωραίο να έχετε κάποια συμβουλή εμπειρογνωμόνων σχετικά με την εθιμοτυπία που χρονολογείται στη Νέα Υόρκη και να πάρετε μερικές οδηγίες για το τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε;

Δυστυχώς, βρισκόμουν εκτός του παιχνιδιού που χρονολογείται εδώ και χρόνια και δεν ήταν ποτέ πολύ καλός για να ξεκινήσω. Έτσι, ζήτησα από τους ειδικούς της σχέσης της Νέας Υόρκης, τους συνοδούς και τους συγγραφείς Tamsen Fadal και Matt Titus να μοιραστούν μερικές συμβουλές για το πώς θα βρουν την αγάπη (ή τουλάχιστον μια καλή στιγμή) στη Νέα Υόρκη.

Προσφέρουν μοναδικές προοπτικές για τα διλήμματα που χρονολογούνται στη Νέα Υόρκη και παρουσιάζουν μερικές εξαιρετικές συμβουλές σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο γίνονται στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Ποια είναι τα πιο δύσκολα πράγματα σχετικά με τη χρονολόγηση στη Νέα Υόρκη; Υπάρχει συγκεκριμένη εθιμοτυπία που χρονολογείται από τη Νέα Υόρκη ότι πρέπει να γνωρίζουν οι άνθρωποι;

Ματ: Πρέπει να πω ότι οι άνδρες της Νέας Υόρκης το έκαναν. Υπάρχουν 200.000 περισσότερες μονές γυναίκες απ 'ό, τι μεμονωμένοι άντρες στη Μεγάλη Μήλο, έτσι οι άντρες είναι βασιλιάδες εδώ! Και θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτεί ότι οι περισσότεροι άνδρες της Νέας Υόρκης έχουν ένα μικρό κομμάτι από ένα ζήτημα δικαιωμάτων όταν πρόκειται για γυναίκες.

Tamsen: Δεν θα έλεγα "βασιλιάδες", ο Ματθαίος. Αλλά θα τα αποκαλούσα "επιτηρητές daters". Η νοοτροπία τους είναι τέτοια ώστε εάν η γυναίκα με την οποία δεν έχουν δώσει ακριβώς αυτό που θέλουν, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τερματίσουν την ημερομηνία απότομα και να προχωρήσουν στην επόμενη γυναίκα, που πιστεύουν ότι βρίσκεται περιμετρικά σε αναμονή να βγούμε μαζί τους. Επιπλέον, πολλές φορές αυτοί οι άντρες δεν είναι σε καμία βιασύνη να δεσμευτούν σε μία γυναίκα.

Ματ: Λοιπόν, γιατί πρέπει να είναι; Έχουν πάρα πολλούς τρόπους με όλες τις γυναίκες που είναι εκεί έξω περισσότερο από πρόθυμες να βγουν μαζί τους. Πολλές γυναίκες στη Νέα Υόρκη αρχίζουν να θέτουν σε κίνδυνο το τι θέλουν πραγματικά σε έναν άντρα απλώς να έχουν μια ζωή που χρονολογείται. Ο καλύτερος τρόπος για μια γυναίκα μέχρι σήμερα στην πόλη της Νέας Υόρκης είναι να την κρατήσει απλό και να βεβαιωθείτε ότι οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για την καταλάβει ότι χρονολογεί άλλους τύπους.



Tamsen: Αυτό επιτυγχάνει δύο στόχους. Δίνει άμεσα το μήνυμα στον άντρα ότι ενδιαφέρονται για άλλους άντρες, που τον επικυρώνει και το ενδιαφέρον του για αυτήν. Δεύτερον, οι άνδρες αγαπούν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους όταν πρόκειται για την προσοχή των γυναικών. Τον λέγοντας ότι είναι ένας από τους πολλούς άλλους που αγωνίζονται για την προσοχή της, θα τον κάνει να θέλει να είναι ο καλύτερος των υπόλοιπων και να προσπαθήσει πραγματικά σκληρά.

Πού είναι τα καλύτερα μέρη για να γνωρίσεις σπουδαίους ανθρώπους στη Νέα Υόρκη;

Tamsen : Συνιστώ ανεπιθύμητα περιβάλλοντα: Τρένο σκυλιών στο Central Park , Whole Foods και τρέχοντας κλαμπ. Οι φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και οι ομάδες εθελοντών είναι επίσης εξαιρετικές. Η Chelsea Piers και το Cafe του Harry στο Wall Street είναι επίσης πολύ φιλικοί προς τον άνθρωπο τόπους.

Πού είναι τα καλύτερα μέρη για να συναντήσετε σπουδαίες γυναίκες στη Νέα Υόρκη;

Ματ: Μου αρέσει η περιοχή μόδας και το West Village , καθώς και τα τμήματα καλλυντικών στα τρία B's: Bloomingdales, Bergdorf Goodman και Barneys.

Ως επαγγελματίες προξενητές, μπορείτε να μοιραστείτε τα πιο συνηθισμένα χρονολόγηση και τα λάθη των σχέσεων που βλέπετε οι άνθρωποι να κάνουν;

Ο Tamsen λέει ότι οι άνδρες κάνουν τα ακόλουθα λάθη:

  1. Δεν ακολουθούν
  2. Δίνουν ερωτήσεις σχετικά με το ρομαντικό παρελθόν μιας γυναίκας
  3. Έχουν χάσει την ικανότητα να είναι ιππείς
  4. Δεν επικοινωνούν καλά
  1. Μπορούν να μην είναι συναισθηματικά διαθέσιμα

Ο Matt λέει ότι οι γυναίκες κάνουν τα ακόλουθα λάθη:

  1. Καλέστε τους τύπους πρώτα
  2. Συνεργάζονται με τους άνδρες πολύ σύντομα
  3. Ζητούν από τον τύπο να καθορίσει τη σχέση
  4. Είναι πολύ διαθέσιμα
  5. Επιτρέπουν τα πάντα να είναι σύμφωνα με τους όρους του ανθρώπου

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την ημερομηνία εκείνη; Αναρριχηθείτε σε ένα από τα πιο ρομαντικά εστιατόρια της πόλης ή εάν είστε σε προϋπολογισμό, δοκιμάστε μία από αυτές τις 5 φτηνές ιδέες ημερομηνίας στη Νέα Υόρκη .