Οι άστεγοι στην Oklahoma City - Πρόγραμμα Voucher δίνουν την πραγματική βοήθεια

Πολλοί άνθρωποι λένε ότι ο κόσμος είναι ένας σκληρός τόπος. Και ενώ αυτό μπορεί να είναι αληθινό με πολλούς τρόπους, υπάρχει και πολύ αγάπη εκεί έξω. Οι οργανισμοί αναλαμβάνουν την αποστολή βοήθειας σε ατυχείς ανθρώπους όπως οι άστεγοι στην Οκλαχόμα Σίτι. Για πολλούς από εμάς, τα συναισθήματα της ανικανότητας είναι αναπόφευκτα καθώς εξετάζουμε τον πόνο.

Αλλά πώς μπορούμε να βοηθήσουμε; Λοιπόν, εκεί έρχεται στο παιχνίδι ένα πρόγραμμα κουπόνι από το Oklahoma City Homeless Alliance.

Μας δίνει τα εργαλεία για να βοηθήσουμε, αλλά με τον καλύτερο τρόπο. Εδώ είναι όλες οι λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρετε για τα άστεγα κουπόνια.

Ο σκοπός

Όπως και σε κάθε μεγάλη πόλη της χώρας, η περιοχή του μετρό OKC έχει το μερίδιό της άστεγους και άλλους μειονεκτούντες. Περπατώντας στο κέντρο της πόλης, μπορεί να συναντήσετε έναν άστεγο άνθρωπο και να τον γλιστρήσετε λίγα δολάρια εάν είστε μια ευγενική ψυχή. Ή ίσως μόλις περπατήσατε δίπλα. Είναι δύσκολο να ενοχλήσεις κάποιον για αυτή την αντίδραση. Μετά από όλα, υπάρχουν πιθανοί κίνδυνοι καλύτερα να αποφύγετε. Πέρα από αυτό, ποιος λέει ακόμη ότι η δωρεά ή η βοήθειά σας χρειάζονται ή θα χρησιμοποιηθούν σωστά; Είναι δικαιολογημένη η ανησυχία σας ότι τα λίγα δολάρια που παρέχετε θα δαπανηθούν μόνο για το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά.

Έτσι, με στόχο τη μείωση της περιφρόνησης και την παροχή πραγματικής βοήθειας στους άστεγους στην Οκλαχόμα, το OKC Homeless Alliance συνεργάστηκε με το Downtown OKC, Inc. για να δημιουργήσει Project: Real Change το 2005 .

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα είναι σχετικά απλό. Όποιος θέλει να βοηθήσει τους άστεγους μπορούν να αγοράσουν κουπόνια παρά να παραδώσουν τα μετρητά τους. Τα κουπόνια είναι καλά για φαγητό και καταφύγιο, μαζί με ένα εισιτήριο λεωφορείου σε ένα από τα αστέγια καταφύγια στο κέντρο της πόλης. Παρέχονται λεπτομερείς οδηγίες για τον παραλήπτη του δελτίου και παρέχεται ένα ταξίδι στην αποστολή διάσωσης της πόλης, στην αποστολή διάσωσης Grace ή στον στρατό σωτηρίας.

Τα δελτία περιλαμβάνουν επίσης αριθμούς τηλεφώνου για ειδικά καταφύγια, αν χρειαστεί.

Κόστος και Πού να αγοράσετε

Τα βιβλία των πέντε κουπονιών πραγματικής αλλαγής πωλούνται μόνο για $ 5 και περιλαμβάνουν επίσης συμβουλές για το πώς να χειριστείτε μια κατάσταση επαιτείας στην προσπάθεια καταπολέμησης της περιφρόνησης.

Τα κουπόνια είναι διαθέσιμα προς το παρόν:

Πρόοδος

Από την έναρξή του το 2005, το πρόγραμμα για τα άστεγα κουπόνια της Real Change Oklahoma City ήταν επιτυχημένο. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, έχει μειωθεί η έλλειψη διοίκησης, επειδή πολλοί ανθρωπολόγοι δεν αναζητούν βοήθεια για την έλλειψη στέγης, έτσι ώστε περισσότεροι κάτοικοι του μετρό να προσφέρουν μόνο τα κουπόνια αντί για τα μετρητά, το κίνητρο για να μειωθεί.