Το Northpark Mall της Οκλαχόμα Σίτι

Αν και δεν έχει το μέγεθος ή την κατάσταση άλλων εμπορικών κέντρων της Οκλαχόμα, όπως το Quail Springs ή το Penn Square, το Northpark Mall προσφέρει περισσότερα από 40 καταστήματα ειδών, μπουτίκ και εστιατόρια σε ένα περιβαλλόμενο βορειοδυτικό εμπορικό κέντρο της Οκλαχόμα.

Χτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 από τον τοπικό επιχειρηματία Thomas S. Morris και τώρα λειτουργεί από Morris Επιχειρήσεις του γιου του, Northpark Mall ξεκίνησε μικρή αλλά επεκτάθηκε σε όλη τη δεκαετία του 1970 σε μια σχεδόν 250.000 τετραγωνικών ποδιών εγκατάσταση.

Αφού αγωνίστηκαν στη δεκαετία του 80 και στις αρχές της δεκαετίας του '90, τα νέα εστιατόρια και η μετατροπή ενός θεαματικού κινηματογράφου αναζωογόνησαν το Northpark, και το εμπορικό κέντρο διαθέτει σήμερα ένα πολυτελές κέντρο ειδικότητας.

Καταστήματα & Υπηρεσίες

Το Northpark Mall διαθέτει πολλά καταστήματα και μπουτίκ, όλα από δώρα και λουλούδια έως ρούχα, κατοικίδια ζώα και έπιπλα σπιτιού. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν γυμναστήριο, spa και κομμωτήριο. Εκτός από τις μικρότερες μονάδες ειδικότητας, υπάρχουν μερικοί γνωστοί λιανοπωλητές όπως το BC Clark, η Γκαλερί Gourmet και το Gymboree.

Εστιατόρια

Το κεντρικό εστιατόριο στο Northpark Mall είναι εδώ και πολύ καιρό το Shogun Steak House της Ιαπωνίας, αλλά μπορεί να συγκριθεί με την προσθήκη της 2ης Rococo 2010. Επιπλέον, το εμπορικό κέντρο στεγάζει City Bites (σούπες, σάντουιτς) και το CherryBerry Frozen Yogurt.

Northpark Cinema 7

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Northpark Mall είναι το κινηματογραφικό θέατρο Northpark Cinema 7 , ένα ακίνητο Starplex που είναι ένα από τα λίγα κινηματογραφικές αίθουσες παζάρι στο μετρό της Οκλαχόμα Σίτι.

Διαθέτοντας μη κινηματογραφικές ταινίες, η είσοδος στο Northpark Cinema 7 είναι μόλις $ 2.

Τοποθεσία: 12100 N. May Ave., Οκλαχόμα Σίτι.

Το Northpark Mall βρίσκεται στη βόρεια λεωφόρο May, στη νοτιοανατολική γωνία της διασταύρωσης NW 122nd Street και μόλις βορειοανατολικά της λίμνης Hefner . Από τη λίμνη Hefner Parkway, βγείτε ανατολικά στις ΒΔ 122η.