"Διαλέξτε τα δικά σας" Φράουλα Farms στη Βόρεια Καρολίνα

Επιλέγοντας τις δικές σας φράουλες στο Σαρλότ και πέρα ​​από αυτό

Για πολλούς ανθρώπους, δεν υπάρχει τίποτα όπως μια νέα παρτίδα μαρμελάδας φράουλας, μια σαλάτα που καλύπτεται με φράουλες, ή οποιοδήποτε αριθμό φτιαγμένων με φράουλα επιδορπίων επιδόρπια. Αν ψάχνετε για τις απόλυτες πιο φρέσκες φράουλες που μπορείτε να βρείτε, είστε στην τύχη στη Βόρεια Καρολίνα: μια γρήγορη ματιά δείχνει πάνω από 200 "πάρτε τα δικά σας φράουλα" αγροκτήματα στο κράτος!

Παρακάτω αναφέρονται μερικά από αυτά παρακάτω για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας. Αυτός ο κατάλογος χωρίζεται σε τρεις περιοχές: τη δυτική Βόρεια Καρολίνα, την παράκτια περιοχή της Βόρειας Καρολίνας και την περιοχή Charlotte - το Πεδεμόντιο ή την κεντρική περιοχή, για να σας βοηθήσει να βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς.

Για κάθε περιοχή, υπάρχουν καταχωρημένες εκμεταλλεύσεις και ένας σύνδεσμος προς μια πλήρη βάση δεδομένων για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες. Αυτό που θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα δεν είναι κοντά σε μια πλήρη λίστα, ούτε είναι απαραίτητα τα "καλύτερα" αγροκτήματα. Είναι απλώς μια δειγματοληψία μερικών από όσα προσφέρει η Βόρεια Καρολίνα σε κάθε περιοχή.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους χώρους προσφέρουν άλλα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ενώ αρκετοί έχουν ακόμη και άλλα "pick your own" τρόφιμα. Αλλά για κάθε ένα από αυτά τα σημεία, μπορείτε να επιλέξετε τις φράουλές σας.

Όπως πάντα, είναι καλύτερο να ελέγχετε με τον επίσημο ιστότοπο κάθε τοποθεσίας ή να τηλεφωνείτε πριν ξεκινήσετε. Οι ώρες, το χρονοδιάγραμμα, η τιμολόγηση και η διαθεσιμότητα μπορούν να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση.