Επισκεφθείτε τη Μαδρίτη, Νέο Μεξικό

Μαδρίτη, το Νέο Μεξικό είναι μια μικρή, γοητευτική πόλη ανάμεσα στο Αλμπουκέρκι και τη Σάντα Φε κατά μήκος του Τυρκουάζ Μονοπάτι . Βρίσκεται ανατολικά από το Albuquerque και βόρεια κατά μήκος της διαδρομής 14, το μουσείο Tinkertown είναι συχνά η πρώτη στάση στο δρόμο προς τη Μαδρίτη.

Μια ημερήσια επίσκεψη στη Μαδρίτη αξίζει τον κόπο, είτε ταξιδεύετε σόλο, είτε ως ζευγάρι είτε ως οικογένεια. Το παλιό μουσείο εξόρυξης άνθρακα και τα τεχνουργήματα του είναι μια διασκεδαστική κλήρωση για παιδιά, και οι ενήλικες αγαπούν τα καταστήματα με τις τέχνες και τις τέχνες και τους μοναδικούς θησαυρούς.

Τα παλιά δυτικά κτίρια είναι ενδιαφέροντα και τα παιδιά αγαπούν τη σιντριβάνι Jezebel Soda και Deli, όπου η σιντριβάνια προσφέρει μιλκσέικ, μαλακά κουλούρια και πολλά άλλα.

Για να φτάσετε στη Μαδρίτη από το Albuquerque, πάρτε το I-40 ανατολικά για να βγείτε από το 175, οδηγώντας βόρεια σε απόσταση 28 μιλίων. Από Σάντα Φε, πάρτε I-25 νότια για να βγείτε από το 278Α, οδηγείτε νότια 19 μίλια.

Τι να περιμένετε στη Μαδρίτη

Το ιστορικό χωριό της Μαδρίτης ήταν κάποτε μια πόλη εξόρυξης άνθρακα. Με ένα μουσείο εξόρυξης άνθρακα, πάνω από 40 καταστήματα και γκαλερί, εστιατόρια και καταλύματα, έχει γίνει ένας δημοφιλής προορισμός κατά μήκος του Τυρκουάζ Trail.

Μαδρίτη, το Νέο Μεξικό είναι μια ξεχωριστή κοινότητα καλλιτεχνών και αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό για ένα ημερήσιο ταξίδι κατά μήκος του Τυρκουάζ Μονοπάτι. Φωλιασμένο σε ένα στενό φαράγγι των ορέων Ortiz μεταξύ Albuquerque και Santa Fe, το χωριό που κάποτε ήταν ιστορική πόλη εξόρυξης άνθρακα είναι τώρα μια κοινότητα καλλιτεχνών. Διαθέτει περισσότερα από 40 καταστήματα και γκαλερί, ένα μουσείο εξόρυξης άνθρακα και ακόμη και μερικά παλιά σαλόνια.

Ιστορία της Μαδρίτης

Τόσο σκληρός όσο και μαλακός άνθρακας εξορύσσεται στη Μαδρίτη, αρχίζοντας στα μέσα του 1800. Η περιοχή άνθισε, προμηθεύοντας άνθρακα για τους τοπικούς καταναλωτές και τον σιδηροδρομικό σταθμό Santa Fe. Όταν ήταν στην ακμή της, η Μαδρίτη ήταν γνωστή για την παρέλαση του τέταρτου Ιουλίου και έλαμψε τις χριστουγεννιάτικες οθόνες. Επίσης, διεξήγαγε δευτερεύοντα παιχνίδια μπέιζμπολ στο πρώτο φωτισμένο στάδιο στα δυτικά.

Στη συνέχεια, η χρήση άνθρακα μειώθηκε και η Μαδρίτη έγινε μια πόλη-φάντασμα, με κενά σπίτια να στίζουν το δρόμο. Η πόλη ήταν άδεια για περίπου 20 χρόνια.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, η Μαδρίτη ξεκίνησε τη μετατροπή της στην κοινότητα καλλιτεχνών που είναι σήμερα. Τα παλιά καταστήματα και τα σπίτια μετατράπηκαν σε καταστήματα, γκαλερί και σπίτια. Μερικές από τις παλιές παραδόσεις της έφεραν πίσω και γιορτάζει κάθε τέταρτο του Ιουλίου με μια παρέλαση και κάθε Χριστουγεννιάτικη σεζόν με εορτασμούς στο Σαββατοκύριακο και Χριστουγεννιάτικα φώτα.

Σήμερα, το χωριό είναι ένας διασκεδαστικός προορισμός. Μαζί με τα γραφικά καταστήματα και τις γκαλερί του, υπάρχουν εστιατόρια, ξενώνες, μανάβικα, μουσείο και σαλόνι.

Το Μουσείο Άνθρακα Άνθρακα περιέχει αντικείμενα και αντικείμενα μεταλλείων και εντατικοποίηση, αισθάνεται σαν να επιστρέφει στο χρόνο. Δείτε μια ατμομηχανή με αντίκες, αυτοκίνητα αντίκες, φορτηγά και παλιό εξοπλισμό εξόρυξης. Οι γκαλερί περιλαμβάνουν μια ευρεία ποικιλία τέχνης, από εκλεκτά ελαιογραφίες έως λαϊκή τέχνη. Όπως ταιριάζει σε μια πόλη εξόρυξης, οι αγοραστές μπορούν να βρουν κοσμήματα με τιρκουάζ από τα κοντινά μεταλλεία.

Εστιατόρια

Java Junction Δώρα και καφέ
Τα ποτά καφέ περιλαμβάνουν ζεστά ή κρύα espresso και καπουτσίνο, mochas και πολλά άλλα. Βρείτε burritos, σάντουιτς και ελαφριά ναύλο.

Της Ιεζάβελ
Με ένα παλιό σιντριβάνι σόδα, θα βρείτε παγωτό και ένα εστιατόριο.

Ταβέρνα ορυχείου
Γνωστή για τα πράσινα τυροχώρια της Χιλής, η ταβέρνα Mine Shaft διαθέτει επίσης ζωντανή μουσική και τοπική μπύρα στη βρύση.

Το Hollar
Το Hollar είναι ένα εστιατόριο με νότια γεύση.

Δωμάτιο με πρωινό

Java Junction B & B

Μαδρίτη Προσφορές