Τα παιδιά τρώνε δωρεάν (ή πρακτικά δωρεάν) στο Kansas City

Αν επισκέπτεστε το Kansas City με τα παιδιά σας (κάτω από την ηλικία των 12 ετών) και προσπαθείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για φαγητό έξω με την οικογένειά σας, έχετε τύχη! Πολλά εκλεκτά εστιατόρια γύρω από το Kansas City παρέχουν βράδια και βραδιές όταν τα παιδιά μπορούν να φάνε δωρεάν (ή σχεδόν δωρεάν), ώστε να μπορείτε να φτιάξετε καλύτερα τις οικογενειακές σας διακοπές.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα παιδιά τρώνε δωρεάν από το παιδικό μενού με αγορά τουλάχιστον ενός ενήλικου εισιτηρίου, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, τα εστιατόρια προσφέρουν απλώς ένα παιδικό γεύμα με έκπτωση σε ειδικές βραδιές.

Ακόμα, τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας μπορείτε να επισκεφθείτε το IHOP, το Deli McAlister ή το O'Charley's και να πάρετε μια έκπτωση ή δωρεάν γεύμα για το παιδί σας με την αγορά ενός ενήλικου γεύματος - θυμηθείτε πάντα να συμβουλεύετε τον σερβιτόρα σας με βάση τη συνολική τιμή το γεύμα θα ήταν αν το γεύμα του παιδιού σας δεν ήταν ελεύθερο!

Παρακαλώ σημειώστε ότι όλα τα προγράμματα Kids Eat Free, οι τιμές και τα στοιχεία που παρατίθενται υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Εάν βασίζεστε σε ένα δωρεάν ή φτηνό γεύμα για το παιδί σας, θα πρέπει να καλέσετε εκ των προτέρων για να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία του εστιατορίου που συμμετέχετε, για να αποφύγετε τυχόν απρόβλεπτες δαπάνες.

Καθημερινές προσφορές, εκπτώσεις και δωρεάν γεύματα

Δεν έχει σημασία τι μέρα της εβδομάδας εσείς και η οικογένειά σας θέλετε να βγείτε για φαγητό, μπορείτε να βρείτε τουλάχιστον ένα εστιατόριο στην ή κοντά στο Kansas City που συμμετέχει στο πρόγραμμα Kids Eat Free, το οποίο παρέχει φτηνά ή δωρεάν γεύματα στα παιδιά 12 και κάτω με την αγορά ενός ενήλικου γεύματος.

Τη Δευτέρα μπορείτε να επισκεφθείτε το Pub & Grille του J Murphy, όλες τις θέσεις πίτσα και πλανήτη του Godfather, τα υποκαταστήματα Firehouse Subs (επίσης Πέμπτες), το Cafe Escudido, το Golden Corral, το Westport Flea Market Bar & Grill, το Μογγολικό Μπάρμπεκιου ) ή τις τοπικές Buffalo Wild Wings ή τις αλυσίδες πίτσας του Cici για ένα φτηνό γεύμα για τα παιδιά σας.

Την Τρίτη , μπορείτε να κατευθυνθείτε σε ένα από τα καταφύγια Backyard Burgers, Pizza Hut, Chick-fil-a, Denny's ή Fuddrucker κοντά στο Kansas City, να αγοράσετε ένα γεύμα για ενήλικες και να πάρετε ένα παιδικό γεύμα δωρεάν ή μπορείτε να δείτε ένα από τα τοπικές επιχειρήσεις όπως το Cinzetti's, το Salty Iguana, το Brew Lab, το Hy-Vee Market Cafe και το παλαιότερο μπαρ και γκριλ του Peanut-City της Κανσάης.

Οι βραδιές της Τετάρτης είναι υπέροχες νύχτες για τις οικογένειες που επισκέπτονται το Pepperjax Grill, το Chartroose Caboose, το Zarda Hickory Pit Bar-BQ, το οποίο προσφέρει έκπτωση ή δωρεάν παιδικό γεύμα με την αγορά ενός ενήλικου γεύματος και τις Πέμπτες , Vee Market Grill, Firehouse Subs, ή Deli του McAlister για την ίδια συμφωνία.

Υπάρχουν μόνο επιλογές την Παρασκευή, οι IHOP και McAlister, οι οποίες είναι διαθέσιμες και το Σάββατο (μαζί με το The Other Place). Τις Κυριακές , μπορείτε να επισκεφθείτε και αυτά, αλλά θα πρέπει να δείτε κάποια τοπικά σημεία που προσφέρουν δωρεάν ή φτηνά παιδικά γεύματα όπως Sunset Grill, SPIN Pizza, Talk of the Town, Melting Pot, Rusty Horse Tavern, Pie Five Pizza, The Rub Bar -B-Que, Rancho Grande Cantina, Μεξικάνικο εστιατόριο La Mesa και Tommy's.