Γυμνό Οδηγός Παραλιών στη γαλλική ακτή του Ατλαντικού

Πού να πάτε γυμνός στη γαλλική ακτή του Ατλαντικού

Γυμνισμός στην ακτή του Ατλαντικού

Αν σας αρέσει η αίσθηση του surf και ο ήλιος στο γυμνό δέρμα σας, επισκεφθείτε τα θέρετρα κατά μήκος της ακτής του Ατλαντικού . Τα γυμνιστικά θέρετρα όπου πηγαίνετε εντελώς γυμνά τρέχουν κατά μήκος της έκτασης της Gironde μεταξύ του στόματος του ποταμού Gironde, πέρα ​​από το Bay d'Arcachon και προς τα κάτω προς Biarritz .

Η γαλλική ακτή του Ατλαντικού

Είναι μια περιοχή τεράστιων πευκοδάση, με την πρωτεύουσα πόλη του Μπορντό .

Το Μπορντό είναι μια από τις κύριες αμπελουργικές περιοχές της Γαλλίας, οπότε αν θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερα, κάντε μια ξενάγηση με το κρασί ή ακολουθήστε μια διαδρομή κρασιού . Έτσι υπάρχουν πολλά αξιοθέατα αν μπορείτε να αντέξετε να χωριστούν από το μικρό σας λιμάνι ανάμεσα στα γλυκά μυρωδικά πεύκα ή την πετσέτα σας στην παραλία. Οι παραλίες είναι μεγάλες εκτάσεις λαμπρής χρυσής άμμου μέχρι το μάτι να μπορεί να δει. Στη συνέχεια, υπάρχει το surf που βρίσκεται στην κυλινδρότητά του γύρω από το Biarritz, τώρα ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για σέρφινγκ στην Ευρώπη.

Για άλλους προορισμούς, δείτε τον οδηγό μου για τις καλύτερες παραλίες γυμνιστών και τα θέρετρα Naturist στη Γαλλία.

Nudist Resorts στη γαλλική ακτή του Ατλαντικού

Όλα τα θέρετρα εδώ είναι πολύ καλά οργανωμένα. Το προσωπικό μιλά ποικίλες γλώσσες. υπάρχουν καλές τουαλέτες και εγκαταστάσεις πλύσης, παιδικά κλαμπ, οργανωμένο σπορ, διασκέδαση, εστιατόρια και μπαρ.

Μπορεί να νιώσετε λίγο αρχικά συνειδητή, αλλά μην ανησυχείτε. Όλοι εδώ πηγαίνουν γυμνοί και το τέντωμα της παραλίας κατά μήκος αυτής της ακτογραμμής είναι σχεδόν μια μεγάλη παραλία γυμνιστών.

Κάθε μέγεθος και σχήμα σώματος είναι εδώ. Δοκιμάστε έτσι. θα εκπλαγείτε πόσο ελεύθερο αισθάνεστε χωρίς τα ρούχα σας ανάμεσα σε όλα τα άλλα γυμνά σώματα που βρίσκονται στον ήλιο να μαυρίσουν χωρίς κανένα από αυτά τα μαρκαδόρια μπικίνι.

Περισσότερα για την περιοχή