Ταξίδι περιπέτειας με οδικούς μελετητές

Δημιουργημένος από τον ElderHostel, ο Οδικός Μελετητής έχει ταξίδια περιπέτειας για όλες τις ηλικίες

Το Road Scholar είναι η δημιουργία της Elderhostel, Inc, αναμφισβήτητα της κυριότερης εξουσίας του κόσμου για τη δια βίου μάθηση, με ιστορία που χρονολογείται από το 1975. Μην φανταστείτε τους γκρίζους ηλικιωμένους να ταξιδεύουν με λεωφορείο στην Ευρώπη. Αντ 'αυτού, φανταστείτε ταξιδιώτες διαφόρων ηλικιών οι οποίοι είναι ψυχικά και σωματικά δραστήριοι ξοδεύοντας κάποιο χρόνο μαζί στο δρόμο.

Το Backpacking στο Grand Canyon, η κολύμβηση με αναπνευστήρα στον Ειρηνικό, η πεζοπορία στο Chilkoot Pass και η ποδηλασία στο Βιετνάμ και την Καμπότζη αποτελούν απλώς ένα δείγμα των ευκαιριών για περιηγήσεις που προσφέρονται μέσω αυτής της μη κερδοσκοπικής ομάδας.

Οι διαδρομές περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και χωρών, ενώ ορισμένοι προσανατολίζονται και για τις ομάδες μεταξύ των γενεών.

Είτε σε ένα ταξίδι που απαιτεί τον ταξιδιώτη να είναι σε καλή κατάσταση ή διακοπές που επιδιώκει νοητική καραμέλα, η εστίαση είναι στην εκμάθηση για αυτό που βλέπετε και να κάνετε. Κάθε περιγραφή του ταξιδιού έχει βαθμολογία επιπέδου δραστηριότητας που κυμαίνεται από 1 έως 7, με τους υψηλότερους απαιτούμενους ταξιδιώτες να είναι σε άριστη φυσική κατάσταση για να χειριστούν τις ιδιαίτερες προκλήσεις του δρομολογίου. Τα περισσότερα από τα ταξίδια είναι επίσης all-inclusive, εκτός από το περιστασιακό γεύμα ή σνακ εδώ και εκεί.

Οι εκπαιδευτές και οι οδηγοί του Οδικού Μελετητή είναι όλες οι αρχές σχετικά με τα συγκεκριμένα θέματα τους, βασισμένες στα δικά τους ενδιαφέροντα δια βίου, μαθαίνοντας όσο μπορούν για το αγαπημένο τους θέμα. Απολαμβάνουν πραγματικά αυτή τη γνώση να ταξιδεύουν σε αυτούς τους μοναδικούς εκδρομές επίσης. Επειδή το Elderhostel βρίσκεται εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η εταιρεία έχει μακροχρόνιες συνδέσεις με εκπαιδευτικούς και τοπικούς οδηγούς από όλο τον κόσμο.

Το βήμα του αφεντικού: Γιατί να ταξιδέψετε με τους δρόμους μελετητές

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, James Moses, λέει ότι "οι περιπέτειες μάθησης στο δρόμο εμπνέουν τους ενήλικες να ανακαλύψουν τον κόσμο και να εξερευνήσουν διαφορετικές ιδέες κατά μήκος του δρόμου. Η μη κερδοσκοπική αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε εκπαιδευτικές εμπειρίες για τους ενήλικες που προσφέρονται με αξιοσημείωτη αξία.

Ο Διδάσκαλος της Οδού δεσμεύει διάσημους εμπειρογνώμονες, καθηγητές και εκπαιδευτές να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να παράσχουν την εμπιστευτική πρόσβαση στις εμπειρίες πίσω από τις σκηνές.

"Από το 1975, ο Road Scholar έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από πέντε εκατομμύρια συμμετέχοντες και κάθε χρόνο προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα περισσοτέρων από 7.000 μαθησιακών περιπετειών σε κάθε κράτος και σε 150 χώρες, συμπεριλαμβανομένων ενεργών υπαίθριων περιπέτειων, εθελοντισμού και προγραμμάτων μάθησης grandparent / grandchild. από τα 100.000 έκτακτα άτομα αποτελούν μέρος της ζεστής και φιλόξενης εκπαιδευτικής μας κοινότητας που απολαμβάνει υψηλής ποιότητας και μεταμορφωτικές περιπέτειες μάθησης οδοιπορικών ».

Δημοφιλή εκδρομές περιπέτειας με ταξιδιώτες δρόμου

Το Road Scholer προσφέρει πάρα πολλά δρομολόγια για να τα αναφέρει όλα εδώ, αλλά αυτό είναι ένα δείγμα από μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές:

Το Rim to Shore: Περιπέτεια πολλαπλών σπορ στην Κόστα Ρίκα περιλαμβάνει μια πεζοπορία στα μονοπάτια του δάσους σύννεφων στο Εθνικό Πάρκο Poas Volcano, καγιάκ στις πλωτές οδοί του Tortuguero, κωπηλασίες καραβιών που εκτείνονται κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού και θεραπείες spa για να απαλύνουν τους πονηρούς μυς.

Το ποτάμι και ο ποταμός ταξιδεύουν στο Μεκόνγκ και περιλαμβάνουν πλωτά αγροτικά χωριά και αλληλεπιδρούν με ντόπιους στο Βιετνάμ και την Καμπότζη, καθώς και μια επίσκεψη στο θρυλικό Complex Temple Angkor Wat - ένα μέρος που πρέπει να βρίσκεται στη λίστα όλων των κουβάδων.

Στις τροπικές ΗΠΑ: Πεζοπορία, καγιάκ και Snorkel Πουέρτο Ρίκο ταξιδιώτες ταξιδεύουν μέσα από τα τροπικά δάση, κάνουν μια νυχτερινή βόλτα με το πλοίο στον τοπικό βιοφωταύγεια κόλπο, πηγαίνουν με αναπνευστήρα σε καθαρά νερά και πολλά άλλα. Το ταξίδι είναι μια ευκαιρία να δείτε το Πουέρτο Ρίκο από μια διαφορετική οπτική από τις συνήθεις τουριστικές διαδρομές, βυθίζοντας τους επισκέπτες στην ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού.

Τέσσερα Κοσμήματα: Sequoia, Yosemite και Death Valley Εθνικά Πάρκα είναι μόνο ένα από τα πολλά ταξίδια Road Scholar προσφέρει στα εθνικά πάρκα στις ΗΠΑ Ορισμένα περιλαμβάνουν πεζοπορία και ποδηλασία, άλλα είναι προσανατολισμένα για ταξίδια μεταξύ γενεών, επιτρέποντας στις οικογένειες να βιώσουν αυτά τα καταπληκτικά μέρη μαζί .

Η πεζοπορία του μονοπατιού Inca στο Machu Picchu ξεκινά από την Ιερή Κοιλάδα του Περού. Οι πεζοπόροι περπατούν σε ένα τέντωμα του αρχαίου οδικού δικτύου Incan, περνώντας μέσα από πλούσια δάση σύννεφων και αλπική δεξαμενή, εξερευνώντας απομονωμένα ερείπια Incan κατά τη διάρκεια αρκετών ημερών πριν φτάσουν στην Πύλη του Ήλιου για μια επίσκεψη στο εικονικό ορεινό φρούριο του Machu Picchu.

Στις σκάλες του χρυσού: Πεζοπορία οι παραθεριστές ταξιδιού Chilkoot Pass ακολουθούν το Chilkoot Trail, το οποίο ήταν κάποτε μια σημαντική διαδρομή κατά τη διάρκεια του Klondike Gold Rush της δεκαετίας του 1890. Μετά την πεζοπορία πάνω από τις χρυσές σκάλες και στη Βρετανική Κολούμπια, οι ταξιδιώτες επιστρέφουν με το τρένο στο στενό δρομάκι που περνά μέσα από ένα θεαματικό τοπίο.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους οδικούς μελετητές

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Road Scholar επισκεφτείτε το RoadScholar.org ή καλέστε το 800-454-5768.

Περισσότερες κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών περιπέτειας

Εδώ είναι ένας σύνδεσμος για τις επιλογές μου για κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες περιπέτειας εταιρειών που μπορούν να κάνουν το όνειρο ταξίδι σας πραγματικότητα. Ρίξε μια ματιά. Αν η αγαπημένη σας εταιρεία δεν βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, ενημερώστε με σε ένα email. Στείλτε το στο kungfujedi@gmail.com.

Ψάχνετε για εταιρείες ειδικών περιπέτειας και αθλητικών ταξιδιών;

Ψάχνετε για εκδρομές Multisport φορτισμένες με αδρεναλίνη;
Ψάχνετε για ακραίες περιπέτειες για σωματικές ή πνευματικές ανησυχίες;
Ψάχνετε για Active Trips for Women ;
Ψάχνετε για πηγές για σπουδαία ταξίδια οικογενειακής περιπέτειας ;

Εξοπλισμός, προμήθειες και δώρα για περιπέτεια.

Αν ψάχνετε για περισσότερο από τον καλύτερο εξοπλισμό και προμήθειες που απαιτούνται για να κάνετε οποιοδήποτε ταξίδι ταξιδιού περιπέτειας ευκολότερο και πολύ πιο ευχάριστο, επισκεφθείτε τον εξοπλισμό, τα αναλώσιμα και τα δώρα για περιπέτεια.