Τα μεγαλύτερα και καλύτερα αφιερώματα πυροτεχνημάτων κοντά στο Tacoma

Τα καλύτερα πυροτεχνήματα την 4η Ιουλίου και άλλες καλοκαιρινές βραδιές

Πυροτεχνήματα που εμφανίζονται στην περιοχή και κοντά στο Tacoma είναι πιο συνηθισμένα γύρω στις 4 Ιουλίου, αλλά δεν είναι η μόνη φορά που μπορείτε να πιάσετε αυτές τις λαμπερές οθόνες. Στο Cheney Stadium, μπορείτε να πιάσετε εκθέσεις πυροτεχνημάτων όλο το καλοκαίρι! Η έκθεση της πολιτείας της Ουάσινγκτον έχει επίσης βραδιές πυροτεχνίας Αλλά λίγα πράγματα κουδουνίζουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας σαν μια εκθαμβωτική επίδειξη πυροτεχνημάτων και υπάρχουν παρουσιάσεις σε όλη την περιοχή Puget Sound τη νύχτα της 4ης Ιουλίου !

Στάιν Τσένι

Αν θέλετε να δείτε ένα εντυπωσιακό show fireworks στο Tacoma, αλλά δεν είναι η 4η Ιουλίου, το καλύτερο στοίχημά σας είναι το Cheney Stadium. Η σεζόν του μπέιζμπολ σε αυτό το τοπικό στάδιο αρχίζει από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο. Μετά από κάθε παιχνίδι στο σπίτι που λαμβάνει χώρα την Παρασκευή το βράδυ, υπάρχει μια πλήρης εμφάνιση πυροτεχνημάτων εδώ. Τα παιχνίδια αρχίζουν συνήθως στις 7 μ.μ. και τα πυροτεχνήματα ξεκινούν συνήθως γύρω στις 10 μ.μ., αλλά από τότε που τα πυροτεχνήματα ξεκινούν μόνο μετά το τέλος του παιχνιδιού, δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε την ακριβή ώρα έναρξης τους. Εάν μπορείτε να είστε ευέλικτοι, μπορείτε πραγματικά να παρακολουθήσετε αυτά τα πυροτεχνήματα έξω από το γήπεδο από τη γύρω περιοχή δωρεάν.

Το Cheney Stadium έχει επίσης πυροτεχνήματα συνήθως κοντά στις 4 Ιουλίου, οπότε ελέγξτε το πρόγραμμα παιχνιδιού τους!

Έκθεση Tacoma Freedom

Υπάρχουν αρκετές εμφανίσεις πυροτεχνημάτων 4ης Ιουλίου στην περιοχή Tacoma, αλλά η μεγαλύτερη και καλύτερη είναι η έκθεση Tacoma Freedom Fair. Κατά τη διάρκεια της ημέρας κατά μήκος του Tacoma Waterfront στις 4 Ιουλίου, υπάρχουν παντός είδους καφενεία για φαγητό και πωλητές, συναυλίες, παρουσιάσεις, επίδειξη αυτοκινήτων και αεροπορική επίδειξη.

Μετά από πλήρη σκοτάδι γύρω στις 10 μ.μ., η έκθεση πυροτεχνημάτων ανάβει στον ουρανό και ξεκινάει από μια φορτηγίδα στο νερό. Αυτή η παράσταση έχει μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και δεν υπάρχουν καθόλου κακά καθίσματα. Όσο είστε κάπου στο Waterfront, θα έχετε μια υπέροχη θέα. Μερικοί άνθρωποι κάθονται ακόμα στους δρόμους και στους λόφους που κοιτάζουν πάνω από το νερό στις γύρω γειτονιές.

JBLM Freedom Fest

Ένα άλλο σημαντικό μέρος για να βρεθείς για την ημέρα της 4ης Ιουλίου είναι στην Κοινή Βάση Freedom Fest της Κοινής Βάσης του Lewis McChord. Για αυτή την εκδήλωση, η βάση είναι ανοιχτή στο κοινό και όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να απολαύσουν εκδρομές καρναβαλιού, ζωντανή ψυχαγωγία, επίδειξη αυτοκινήτων, πολλά φαγητά και δραστηριότητες για παιδιά, όλα στο Cowan Stadium. Το ευρύ κοινό πρέπει να χρησιμοποιήσει το I-5 Exit 119. Τα πυροτεχνήματα ξεκινούν το σούρουπο.

Steilacoom Grand Old Τέταρτο του Ιουλίου

Το Steilacoom είναι μια μικρή και αξιολάτρευτη πόλη στα νοτιοδυτικά του Tacoma. Οι δρόμοι του είναι γραφικοί και ήσυχοι και αισθάνονται σαν να είναι ίσιοι από μια άλλη εποχή. Για περισσότερα από 20 χρόνια, η πόλη έχει φιλοξενήσει ένα πάρτι της 4ης Ιουλίου και παρουσιάζει πυροτεχνήματα. Αναμείνετε την οικογενειακή διασκέδαση, τη ζωντανή ψυχαγωγία, τα τρόφιμα και πολλά άλλα στην περιοχή του Steilacoom στο κέντρο της πόλης γύρω από την οδό Lafayette. Οι εορτασμοί είναι δωρεάν και αυτή είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τους ανθρώπους που δεν θέλουν να ασχοληθούν με τα τεράστια πλήθη στο Tacoma και στο θέατρο πυροτεχνημάτων του Σιάτλ.

Ημέρες λίμνης Bonney

Στο παρελθόν υπήρξαν εκδηλώσεις πυροτεχνημάτων που ξεκίνησαν από τη λίμνη Tapps, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε για να δείτε εάν αυτό είναι για το τρέχον έτος, αλλά αν όχι, ποτέ δεν φοβάστε! Μπορείτε ακόμα να πιάσετε πυροτεχνήματα στη λίμνη Bonney στις ημέρες λίμνης Bonney στα τέλη Αυγούστου. Συμπληρώνοντας το πάρκο Allen Yorke με τα πάντα, από ζωντανή διασκέδαση και φαγητό έως τέχνης κιβωτίων, πωλητές και παρέλαση, οι Bonney Lake Days είναι πολύ διασκεδαστικές.

Και, φυσικά, υπάρχουν πυροτεχνήματα στο τέλος της νύχτας.

Eatonville Πυροτεχνήματα και παρέλαση

Εάν ζείτε στο νοτιοανατολικό τμήμα της κομητείας Pierce, η οδήγηση στο Tacoma για πυροτεχνήματα μπορεί να είναι άβολη. Αλλά οι εορτασμοί του Eatonville στις 4 Ιουλίου θα μπορούσαν απλά να κάνουν το τέχνασμα! Συνήθως ξεκινώντας στις 3 Ιουλίου (και τοποθέτηση σε πυροτεχνήματα εκείνο το βράδυ), το Eatonville φιλοξενεί μια μέρα γεμάτη με οικογενειακή διασκέδαση, συμπεριλαμβανομένων των κάστρων γεμάτα αναψυχή, ψυχαγωγίας και πωλητών καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τη νύχτα, τα πυροτεχνήματα γεμίζουν τον ουρανό! Την επόμενη μέρα, στις 4 Ιουλίου, η διασκέδαση συνεχίζεται με παρέλαση και ένα μεγάλο πικνίκ!

Άλλα Περιφερειακά Πυροτεχνήματα

Τα πυροτεχνήματα της 4ης Ιουλίου πραγματοποιούνται σε όλη τη Δυτική Ουάσινγκτον. Το τεράστιο θέαμα του Seattle στη Λίμνη Ένωση είναι το πιο διάσημο και αξίζει να δείτε εάν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να μείνετε στο Σιάτλ (εκτός αν σας αρέσει να κάθεστε στην κυκλοφορία μετά από τα πυροτεχνήματα σας).

Κάτω από την περιοχή της Ολυμπίας, υπάρχουν και παραστάσεις στην Ολυμπία και στο Lacey.