Χογκ Κογκ Ωκεανό Πάρκο

Αν ψάχνετε για ένα μέρος για να πάρετε τα παιδιά, ή για να απελευθερώσετε το παιδί μέσα σας, Hong Kong Ocean Park είναι απαραίτητη. Με εκπληκτικές βόλτες, μαγικά ζώα και εκπληκτική θέα, το Ocean Park μπορεί να προσφέρει κάτι για όλους. Πηγαίνετε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Το Ocean Park Hong Kong παραμένει το δημοφιλέστερο θεματικό πάρκο της πόλης. Αφού πέρασε μεγάλο μέρος της δεκαετίας του 1990 στην ύφεση, τα τελευταία χρόνια έχουν δει τόσο επενδύσεις όσο και επευφημίες.

Προστέθηκαν δεκάδες νέες βόλτες και αξιοθέατα παγκόσμιας κλάσης. Το πάρκο κέρδισε ακόμη και την είσοδο στον κατάλογο Top Ten των θεματικών πάρκων Forbes. Παρά τον ανταγωνισμό της Disneyland του Χονγκ Κονγκ , το πάρκο παραμένει κατά πολύ το καλύτερο θεματικό πάρκο της πόλης.

Εκπαίδευση

Το πάρκο στοχεύει να συνδυάσει την εκπαίδευση με την ψυχαγωγία, και το κάνει πολύ καλά. Το πάρκο είναι γεμάτο από πλάσματα από τα βαθιά, συμπεριλαμβανομένων? καρχαρίες, δελφίνια, μέδουσες και μια ορδή άλλων ψαριών. Οι παρουσιάσεις των δελφινιών πραγματοποιούνται πολλές φορές κάθε μέρα, ενώ η νέα έκθεση Jellyfish έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τον τοπικό Τύπο. Το πάρκο φέρει επίσης τέσσερα παντά, που στεγάζονται σε ένα υπερσύγχρονο περίπτερο panda. Το πάρκο μπορεί επίσης να οργανώσει εκδρομές για όσους θέλουν να πάρουν up-κοντά και προσωπικά με τα δελφίνια.

Αξίζει επίσης να δείτε το παλιό Χονγκ Κονγκ. Αυτή η θεματική περιοχή αναδημιουργεί το στυλ των δρόμων του Χονγκ Κονγκ πριν την ανάληψη των ουρανοξυστών. Υπάρχουν αναψυχές πολλών ορόσημων του Χονγκ Κονγκ που χάνουν πολύ για να προχωρήσουν και κάποια παραδοσιακά τρόφιμα για να δοκιμάσουν επίσης.

Θρίλερ αναζητητές

Για τους αναζητητές της συγκίνησης, υπάρχει κάτι περισσότερο από αρκετό για να σας κρατήσει ευτυχισμένο. Οι φίλοι του Roller Coaster θα πρέπει να κατευθύνονται προς το The Dragon: Με τρεις βρόχους και ανοιξιάτικη στρογγυλή στροφή, αυτό δεν είναι για το αχνό της καρδιάς, και ίσως θελήσετε να παραιτηθείτε από το επιπλέον hot dog προτού να συνεχίσετε. Το Absyss είναι ιδανικό για όσους θέλουν να πάρουν την περιπέτεια τους σε νέα ύψη, κυριολεκτικά: Το Absyss θα σας μεταφέρει σε 62 μέτρα προς τα ανοικτά, όπου μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτική θέα της Θάλασσας της Νότιας Κίνας - πριν τα αφήσετε (και το στομάχι σας) πίσω, καθώς πετάτε το ισοδύναμο είκοσι ιστοριών.

Πρέπει να ξέρετε στο Ocean Park

Δεν υπάρχουν ξενοδοχεία στο πάρκο, αλλά υπάρχει ένα ζευγάρι σε κοντινή απόσταση. Δείτε τα καλύτερά μας ξενοδοχεία για το Ocean Park για να επιλέξετε το πλησιέστερο και το καλύτερο.

Περιγραφή