Δωρεάν κήπους μέσα και γύρω από το Μαϊάμι

Το Μαϊάμι διαθέτει μερικούς όμορφους κήπους που προσφέρουν δωρεάν είσοδο όλο το χρόνο. Επιπλέον, ορισμένοι από τους μεγαλύτερους κήπους προσφέρουν δωρεάν είσοδο σε ορισμένες ημέρες κάθε χρόνο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ιστοσελίδα του κήπου για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, καθώς αυτές οι πληροφορίες υπόκεινται σε αλλαγές. Αν ταξιδεύετε γύρω από το Μαϊάμι με έναν προϋπολογισμό , σας έχουμε καλύψει.

Δωρεάν κήπους μέσα και γύρω από το Μαϊάμι

Ichimura Miami Japanese Garden: Αυτός ο μικρός κήπος που βρίσκεται στο νησί Watson διαθέτει μια παγόδα, λίμνη koi και κήπο με βράχο.

Ανοιχτά κάθε μέρα.

Βοτανικός κήπος του Μαϊάμι Μπιτς: Μην χάσετε αυτό το ήσυχο και όμορφο 4 1/2 στρέμματα στην καρδιά της South Beach. Ο Κήπος διαθέτει ποικιλία φυτών όπως ορχιδέες, βρωμιάδες και μια τεράστια συλλογή υποτροπικών παλάμες. Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους για μια ποικιλία δωρεάν ετησίων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται εκεί. Κλειστά τη Δευτέρα.

Pinecrest Gardens: Βρίσκεται στην πρώην τοποθεσία της Parrot Jungle, το Pinecrest Gardens είναι μια ευχάριστη ανακούφιση για πολλές τοπικές οικογένειες και επισκέπτες. Με τεράστια banyan δέντρα και πλούσια βλάστηση, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αφήσετε τα παιδιά να χάσουν για να παίξουν ενώ απολαμβάνετε τα τοπία. Ανοιχτά κάθε μέρα.

Crandon Park Gardens: Η αρχική τοποθεσία του MetroZoo, Crandon Park Gardens αποτελείται από πάνω από 200 στρέμματα πλούσιας βλάστησης και λίμνες. Η ποικιλία των πτηνών που ζουν εδώ είναι γεμάτη μυαλά. Και αυτό το πανέμορφο μέρος είναι ένα καλά φυλαγμένο μυστικό ακόμη και μεταξύ των περισσότερων ντόπιων. Υπάρχει τέλη $ 5 για στάθμευση στο Crandon Park & ​​Beach.

Μερικές φορές δωρεάν κήπους

Fairchild Τροπικός Βοτανικός Κήπος: Αυτός ο καταπληκτικός κήπος είναι αφιερωμένος στην εξήγηση και τη διατήρηση του κόσμου των τροπικών φυτών. Συνήθως προσφέρουν δωρεάν είσοδο σε ορισμένες ημέρες κάθε χρόνο.

Μουσείο και κήποι Vizcaya : Το Vizcaya θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα για τους επισκέπτες του Μαϊάμι.

Οι κήποι δεν πρέπει να χάσετε. Στο παρελθόν, είναι γνωστό ότι προσφέρουν δωρεάν είσοδο τις Κυριακές το καλοκαίρι. Παρακολουθήστε σε περίπτωση που το προσφέρουν ξανά αυτό το έτος.