Διασκέδαση Ζωγραφική και Κεραμική (Ζωγραφική με Κρασί και DIY Κεραμική)

Η βαφή και η γουλιά είναι η τελευταία νυχτερινή διασκέδαση των κοριτσιών ή η διασκέδαση στην οικογένεια. Αυτά τα μαθήματα σας διδάσκουν να σχεδιάζετε και να ζωγραφίζετε μια απλή ζωγραφική σε μια διασκέδαση ατμόσφαιρα Όλες οι εγκαταστάσεις παρέχουν τα είδη τέχνης που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου. Τα περισσότερα από τα καταστήματα προσφέρουν ξεχωριστές, ευκολότερες ζωγραφιές για παιδιά και οικογενειακές βραδιές. Τα περισσότερα είναι BYOB για ενήλικες (πρέπει να φέρετε το δικό σας κρασί, ορεκτικά ή ποτό της επιλογής σας).

Για τα στούντιο που επιτρέπουν σε ηλικιωμένους εφήβους να ζωγραφίζουν σε ενήλικες νύχτες, παρακαλούμε να θυμάστε ότι θα υπάρχει κρασί και άλλα ποτά εκεί και πολλές γυναίκες πηγαίνουν εκεί ως νύφη κυρίες. Αν είστε κακοποιός μιας τέτοιας κατάστασης, επιλέξτε μια τάξη οικογενειακής βαφής. Το αλκοόλ δεν επιτρέπεται στα περισσότερα παιδικά και οικογενειακά παπούτσια.

Αν ψάχνετε για κάτι πιο προχωρημένο, το κέντρο του Αρκάνσας προσφέρει σχολή μουσείων. Έχουν μαθήματα σε όλες τις πτυχές της τέχνης από την κατασκευή κοσμημάτων, στη ζωγραφική, στην αγγειοπλαστική. Προσφέρουν πολύ πιο προηγμένη διδασκαλία από αυτά τα μαθήματα που προσφέρουν απλώς μια διασκεδαστική βραδιά.