Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊκών Σκαφών του Heber Springs

Τι:

Οι αγώνες χαρτοκιβωτίων του Heber Springs World Championship ξεκίνησαν το 1986 και αυξάνονται κάθε χρόνο. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμφανίζονται για να βλέπουν το θέαμα κάθε χρόνο. Οι τοπικές οργανώσεις και οι ιδιώτες κατασκευάζουν σκάφη από χαρτόνι και αγωνίζονται σε μια πορεία 500 ποδιών. Υπάρχουν επίσης ορισμένοι ανταγωνιστές διασημοτήτων. Οι ντόπιοι δημοσιογράφοι και ακόμη και ο "Αμερικανός Stuffer's" Daniel Ross έχουν αγωνιστεί.

Υπάρχουν σχεδόν 20 σελίδες κανόνων για την κατασκευή σκαφών, αλλά ο βασικός κανόνας είναι ότι τα σκάφη πρέπει να είναι όλα χαρτόνια χωρίς συσκευές πλεύσης.

Θα χρησιμοποιήσουν έναν ανιχνευτή μετάλλων για να ελέγξουν τα σκάφη όταν χρειάζεται. Με λίγες εξαιρέσεις, τα μόνα μη χαρτονένια υλικά που επιτρέπονται είναι η ταινία, η πολυουρεθάνη και η κόλλα. Υπάρχει μια μηχανική διαίρεση που επιτρέπει μερικές ακόμα καμπάνες και σφυρίχτρες. Ελέγξτε τους κανόνες

Είναι ένας σοβαρός διαγωνισμός. Η ομάδα που οδηγεί τη βάρκα δεν χρειάζεται να την κατασκευάσει. Πολλές ομάδες έχουν επαγγελματικές οργανώσεις (όπως η Falcon Jet και η Kimberly Clark ) που κατασκευάζουν τα σκάφη τους.

Οι αγώνες τρέχουν σε θερμότητα, με τα παιδιά να πηγαίνουν πρώτα, έπειτα ενήλικες και στη συνέχεια διασημότητες. Μόνο δύο έως τρία σκάφη αγωνίζονται ταυτόχρονα.

Πότε:

Οι αγώνες χαρτοβιοτριφώνων του Heber Springs World Championship take place στα τέλη Ιουλίου κάθε χρόνο. Είναι ένα γεγονός όλη την ημέρα, αλλά οι αγώνες αρχίζουν κανονικά στις 10:00.

Πού / Κόστος:

Οι αγώνες βρίσκονται στην παραλία Sandy στο Heber Springs. Η αμμώδης παραλία βρίσκεται στο τέλος του Front Street, κοντά στο κέντρο του Heber Springs (Χάρτης). Η είσοδος στον αγώνα είναι δωρεάν, αλλά το 2012 χρεώνουν $ 5 για στάθμευση.

Υπάρχει μια δημόσια τουαλέτα. Δεν επιτρέπονται κατοικίδια στην παραλία.

Οι πωλητές τροφίμων είναι παρόντες, έτσι φέρνουν μετρητά. Έχουν πράγματα όπως κώνους χιονιού, παγωτό, χοτ-ντογκ και φεστιβάλ. Αυτά δεν υπάρχουν συνήθως στην παραλία και εμφανίζονται μόνο για το φεστιβάλ.

Προβολή των αγώνων:

Οι αγώνες βρίσκονται στην αμμώδη παραλία των Heber Springs, η οποία είναι μια περιοχή κολύμβησης με μια αμμουδιά.

Εάν πρόκειται να επισκεφθείτε τους αγώνες, φέρτε το μαγιό και τα σανδάλια σας. Κάποτε μπορέσατε να δείτε τους αγώνες μεγάλους στην ακτή, αλλά τώρα υπάρχουν πολλοί θεατές. Τα καλύτερα καθίσματα στο σπίτι είναι έξω στο νερό. Μπορείτε ακόμα να δείτε από την ακτή, αλλά θα χάσετε πολλά.

Βραβεία:

Εκτός από τη νίκη του αγώνα, οι ανταγωνιστές μπορούν να κερδίσουν πολλά άλλα βραβεία. Έχουν ένα βραβείο καπετάνιου για την πιο δημιουργική ομάδα και βάρκα. Το σκάφος και η ομάδα πρέπει να έχουν ένα θέμα που μεταφέρει όλη την ημέρα. Η κρίση αρχίζει κατά την εγγραφή. Το βραβείο υπερηφάνειας του στόλου είναι το καλύτερο κατασκευασμένο σκάφος. Το πολυπόθητο τιτανικό βραβείο πηγαίνει στο σκάφος που βυθίζεται πιο δραματικά.

Άλλες εκδηλώσεις:

Η εκδήλωση τίθεται στο Εμπορικό Επιμελητήριο Heber Springs και θέλουν να είναι μια μέρα γεμάτη δραστηριότητες. Το Επιμελητήριο φιλοξενεί επίσης ένα θησαυροφυλάκιο για παιδιά όπου τα παιδιά μπορούν να σκάψουν στην άμμο και να κερδίσουν βραβεία. Υπάρχει επίσης ένας διαγωνισμός κτισίματος άμμου, ένας διαγωνισμός διατροφής καρπούζι και ένας διαγωνισμός βόλεϊ.

Να είστε βέβαιος να ελέγξετε έξω τους κύκνους στο Heber Springs το χειμώνα.